Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Aura: 8 bulaw+4 mieczy+Swiat+Pustelnik

Kończy się moje L4, a tym samym czas, który poświęcałam na Wyciszenie i regenerację. Pomimo zamknięcia cyklu, to nadal będę pracowała nad sobą wewnętrznie.

Praca: 9 bulaw+9 mieczy+Król Kielichow

Widać moja nieufność oraz stres przed powrotem do pracy. Nie będzie to łatwy powrót, gdyż będę musiała wrócić do sprawy o mobbing. Możliwe, że ktoś będzie dla mnie wsparciem.

Finanse: 9 mieczy+Mag+7 kielichów 

Tutaj także leki I stresy, gdyż rozważam Odejście, a tym samym utratę płynności finansowej. Będę musiała się zastanowić, jak wykombinować kasę w przyszłości.

Milosc: paź pentakli+ Sprawiedliwość+Cesarz

Dalsza praca nad samorozwojem i pewnością siebie. Podejdę do kwestii miłosnych bardzo na trzeźwo wyciągnę wszystkie wnioski, zacznę stawiać granice.

Pozytywna niespodzianka: Diabel+10 mieczy+7 kielichów 

Uwolnienie się od ograniczeń, szkodliwych schematów, możliwe pojawienie się nowych opcji.

Rada: Diabel+9 pentakli+8.mieczy

Konieczność unikania toksycznych wpływów i.przezwyciezanie myślowych ograniczeń związanych z obecną sytuacja życiowa.

• Lubię to! 1
Gość Anastazja979
Napisano
2 godziny temu, mezza napisał:

Kończy się moje L4, a tym samym czas, który poświęcałam na Wyciszenie i regenerację. Pomimo zamknięcia cyklu, to nadal będę pracowała nad sobą wewnętrznie.

Powrót z L4. Możesz się trochę izolować w pracy, skupiać tylko na obowiązkach.

Widać moja nieufność oraz stres przed powrotem do pracy. Nie będzie to łatwy powrót, gdyż będę musiała wrócić do sprawy o mobbing. Możliwe, że ktoś będzie dla mnie wsparciem.

Tak, będziesz nieufna i zestresowana. Będzie sporo emocji. Ale faktycznie będziesz się z kimś konsultować i ktoś okaże wsparcie

Tutaj także leki I stresy, gdyż rozważam Odejście, a tym samym utratę płynności finansowej. Będę musiała się zastanowić, jak wykombinować kasę w przyszłości.

Stres i rozglądanie się za dodatkowymi źródłami dochodu/inną pracą

Dalsza praca nad samorozwojem i pewnością siebie. Podejdę do kwestii miłosnych bardzo na trzeźwo wyciągnę wszystkie wnioski, zacznę stawiać granice.

Ta strefa może być nieco wyciszona w tym miesiącu

Uwolnienie się od ograniczeń, szkodliwych schematów, możliwe pojawienie się nowych opcji.

Upadnie jakaś iluzja i uwikłanie. Pojawią się nowe pomysły i opcje

Konieczność unikania toksycznych wpływów i.przezwyciezanie myślowych ograniczeń związanych z obecną sytuacja życiowa.

Konieczność wyjścia poza schemat, działania w swoim interesie

Napisano
W dniu 23.05.2024 o 14:32, mezza napisał:

ruszysz do przodu, ale bardzo ostrożnie będziesz wyciągać wnioski z przeszłości 

W dniu 23.05.2024 o 14:32, mezza napisał:

Zgadza się, ale 9 mieczy to trochę stres przed nieznanym może trochę niepotrzebnie, bo ktoś otoczy Cię opieką 

Wyobrażenia jak mogłoby być. Możesz trochę narzekać na finanse, ale nie są to złe karty bardziej emocjonalne niż jakby był jakiś problem. 

Być może ktoś się pojawi w typie cesarza ; ale będziesz sprawdzać na ile ci się to opłaci 

Będziesz się uwalniać od ograniczeń lub jakichś niesłusznych myśli 

Tak. Unikaj toksycznych ludzi i relacji. Skup się na sobie i swoich wartościach.

• Dziękuję 1