panna.marta Napisano 27 Maja 2024 Napisano 27 Maja 2024 Hej. Mam do was prośbę. Którego trenera powinnam wybrać? 1. Natalia moc VIII, umiarkowanie XIV, 7 monet tutaj musiałabym długo czekać na efekty 2. Jarek kolo fortuny X , 6 monet, 8 buław tutaj widać pomoc , otwarty umysł i działanie 3. Piotr 2 kielichy, Król buław, 10 monet są efekty, ale może być drogo kogo wybrać między 2 a 3? 2 Cytuj
Ekspert Gringe Napisano 27 Maja 2024 Ekspert Napisano 27 Maja 2024 39 minut temu, panna.marta napisał: 1. Natalia moc VIII, umiarkowanie XIV, 7 monet tutaj musiałabym długo czekać na efekty Ja bym Natalii nie odrzucała - Moc pokazuje, że się uda plan( dziewczyna będzie miała pomysł jak do Ciebie podejść). Umiar też lubię bo na spokojnie wszystko się układa. 7 Monet - ja bym w tym przypadku doceniła, dobrze kiedy efekty są systematycznie dopracowywane, nie da się tak od razu zbudować sześcio paku😅 Godzinę temu, panna.marta napisał: Jarek kolo fortuny X , 6 monet, 8 buław tutaj widać pomoc , otwarty umysł i działanie Może być różnie, jakieś wydarzenia niezależne od waszej woli( może coś przeszkodzi) w treningach, sytuacja losowa, że będzie musiał przełożyć wasze treningi. Godzinę temu, panna.marta napisał: Piotr 2 kielichy, Król buław, 10 monet są efekty, ale może być drogo Całkiem nieźle, możesz czuć się przy nim dobrze i będzie Ci imponować. Może być drogi ale z drugiej strony możesz też wyjść ze swojej strefy komfortu. Doda Ci pewności. 1 1 Cytuj
nastek96 Napisano 27 Maja 2024 Napisano 27 Maja 2024 Też uważam, że Natalia to fajny wybór. Widać dużo wysiłku, a Moc to również panowanie nad ciałem siłą umysłu, więc samodyscyplina. Widać, że dzięki temu twoje ciało dojdzie do idealnej proporcji. Fakt, że 7 monet może nieco wydłużać okres oczekiwania, ale wg mnie przy takich kartach 7 monet to przede wszystkim zbiór owoców. W sumie to żadne karty nie są złe. Przy Jarku może Ci iść czasem lepiej, czasem gorzej. Narzuci duże tempo i możesz potrzebować pomocy. Z Piotrem widać fajną współpracę i fajne dogadanie się, choć to on będzie górą. Na pewno poczujesz się stabilnie i pewnie zgodnie z jego planem. Ja bym odrzucił Jarka i wybierał między 1 oraz 3 1 1 Cytuj
panna.marta Napisano 27 Maja 2024 Autor Napisano 27 Maja 2024 Największy vibe złapałam z Natalią. Chłopaki widać, że tylko kasa i kasa .., 1 Cytuj
panna.marta Napisano 27 Maja 2024 Autor Napisano 27 Maja 2024 Zostać przy Natalii mimo, że ta 7 denarów w rozkładzie ? : ( obawiam się, że będę długo czekać na efekty . Cytuj
panna.marta Napisano 30 Maja 2024 Autor Napisano 30 Maja 2024 Weryfikacja! No powiem wam, ze sytuacja zmieniła się diametralnie. Natalia mnie trochę wystawiła. Będę ćwiczyć ze znajomą. 1 Cytuj
panna.marta Napisano 30 Maja 2024 Autor Napisano 30 Maja 2024 23 minuty temu, nastek96 napisał: A kiedy ostatnio oczyszczałaś karty? W sumie to dawno już nie robiłam tego Cytuj
nastek96 Napisano 30 Maja 2024 Napisano 30 Maja 2024 Warto oczyścić, tym bardziej, że robisz dużo rozkładów. Nieoczyszczone karty mogą pokazać rozmyty obraz, albo bzdury. Pamiętaj o tym, bo to ważne. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi