Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Hej. Mam do was prośbę. Którego trenera powinnam wybrać?

1. Natalia 

moc VIII, umiarkowanie XIV, 7 monet 

tutaj musiałabym długo czekać na efekty 

2. Jarek

kolo fortuny X , 6 monet, 8 buław 

tutaj widać pomoc , otwarty umysł i działanie 

3. Piotr 

2 kielichy, Król buław, 10 monet

są efekty, ale  może być drogo 

kogo wybrać między 2 a 3?

• Lubię to! 2
  • Ekspert
Napisano
39 minut temu, panna.marta napisał:

1. Natalia 

moc VIII, umiarkowanie XIV, 7 monet 

tutaj musiałabym długo czekać na efekty

Ja bym Natalii nie odrzucała - Moc pokazuje, że się uda plan( dziewczyna będzie miała pomysł jak do Ciebie podejść). 
Umiar też lubię bo na spokojnie wszystko się układa. 
7 Monet - ja bym w tym przypadku doceniła, dobrze kiedy efekty są systematycznie dopracowywane, nie da się tak od razu zbudować sześcio paku😅

Godzinę temu, panna.marta napisał:

Jarek

kolo fortuny X , 6 monet, 8 buław 

tutaj widać pomoc , otwarty umysł i działanie 

Może być różnie, jakieś wydarzenia niezależne od waszej woli( może coś przeszkodzi) w treningach, sytuacja losowa, że będzie musiał przełożyć wasze treningi. 

Godzinę temu, panna.marta napisał:

Piotr 

2 kielichy, Król buław, 10 monet

są efekty, ale  może być drogo

Całkiem nieźle, możesz czuć się przy nim dobrze i będzie Ci imponować. Może być drogi ale z drugiej strony możesz też wyjść ze swojej strefy komfortu. Doda Ci pewności. 

• Super 1
  • Dziękuję 1
Napisano

Też uważam, że Natalia to fajny wybór. Widać dużo wysiłku, a Moc to również panowanie nad ciałem siłą umysłu, więc samodyscyplina. Widać, że dzięki temu twoje ciało dojdzie do idealnej proporcji. Fakt, że 7 monet może nieco wydłużać okres oczekiwania, ale wg mnie przy takich kartach 7 monet to przede wszystkim zbiór owoców. 

W sumie to żadne karty nie są złe. 

Przy Jarku może Ci iść czasem lepiej, czasem gorzej. Narzuci duże tempo i możesz potrzebować pomocy. 

Z Piotrem widać fajną współpracę i fajne dogadanie się, choć to on będzie górą. Na pewno poczujesz się stabilnie i pewnie zgodnie z jego planem. 

Ja bym odrzucił Jarka i wybierał między 1 oraz 3

• W punkt 1
  • Dziękuję 1
Napisano

Największy vibe złapałam z Natalią. Chłopaki widać, że tylko kasa i kasa ..,

• Lubię to! 1
Napisano

Zostać przy Natalii mimo, że ta 7 denarów w rozkładzie ? : (  obawiam się, że będę długo czekać na efekty .

Napisano

Weryfikacja! No powiem wam, ze sytuacja zmieniła się diametralnie. Natalia mnie trochę wystawiła. Będę ćwiczyć ze znajomą. 

• Lubię to! 1
Napisano
23 minuty temu, nastek96 napisał:

A kiedy ostatnio oczyszczałaś karty?

W sumie to dawno już nie robiłam tego 

Napisano

Warto oczyścić, tym bardziej, że robisz dużo rozkładów. Nieoczyszczone karty mogą pokazać rozmyty obraz, albo bzdury. Pamiętaj o tym, bo to ważne.