panna.marta Napisano 30 Maja 2024 Napisano 30 Maja 2024 Jak zrealizuje się moje marzenie, że schudnę i zrobię sylwetkę do końca roku? sprawiedliwość XI, 6 kielichów, kochankowie VI dołożona królowa monet widać, że dużo zależy od mojej determinacji i sprawiedliwie włożonej pracy. Gdzieś w tych kochankach może się wkraść zwątpienie. Monetowa chyba nie jest brzydka, ale często mnie pokazuje w kartach. 1 Cytuj
Gość alieninside Napisano 30 Maja 2024 Napisano 30 Maja 2024 3 godziny temu, panna.marta napisał: sprawiedliwość XI, 6 kielichów, kochankowie VI dołożona królowa monet Tak jak napisalas wszystko zalezy od tego ile wlozysz w prace nad soba czasu i energii. 6 kielichow moze mowic o tym ze mozesz wrocic do dawnych lifehackow dot.schudniecia. Moze kochankowie mowia ze cos jeszcze innego wlaczysz do pracy nad sylwetka. . Krolowa denarow to zadbana babka. Moze zabiegi na cialo? Krolowa denarow wlasnie czesto mi pokazywala zabiegi w salonie. Cytuj
panna.marta Napisano 31 Maja 2024 Autor Napisano 31 Maja 2024 10 godzin temu, alieninside napisał: Tak jak napisalas wszystko zalezy od tego ile wlozysz w prace nad soba czasu i energii. 6 kielichow moze mowic o tym ze mozesz wrocic do dawnych lifehackow dot.schudniecia. Moze kochankowie mowia ze cos jeszcze innego wlaczysz do pracy nad sylwetka. . Krolowa denarow to zadbana babka. Moze zabiegi na cialo? Krolowa denarow wlasnie czesto mi pokazywala zabiegi w salonie. Masz racje! Bo wyciągnęłam sobie stare plany treningowe sprzed x lat, kiedy dużo ćwiczyłam i schudłam. Tam jest też rozpisana dieta, ale raczej będę tylko trzymała się tamtego planu treningowego. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi