panna.marta Napisano 30 Maja 2024 Napisano 30 Maja 2024 (edytowane) Jak spełni się mój plan, że zapisze się na dodatkowe zajęcia rozwojowe? Planowałam zajęcia plastyczne lub malarstwo. Paź mieczy, królowa buław, moc VIII No i tutaj ciekawe, bo totalnie mało artystyczne karty. Bardziej zajęcia ruchowe. Edytowane 30 Maja 2024 przez panna.marta 2 Cytuj
nastek96 Napisano 30 Maja 2024 Napisano 30 Maja 2024 Ale, czy coś stoi na przeszkodzie, abyś się zapisała? Czy to tylko takie pytanie z ciekawości? 1 Cytuj
panna.marta Napisano 30 Maja 2024 Autor Napisano 30 Maja 2024 23 minuty temu, nastek96 napisał: Ale, czy coś stoi na przeszkodzie, abyś się zapisała? Czy to tylko takie pytanie z ciekawości? Z ciekawości czy to tylko nie jest słomiany zapał 1 Cytuj
nastek96 Napisano 30 Maja 2024 Napisano 30 Maja 2024 (edytowane) Ja zauważyłem u siebie, że tarot świetnie odpowiada na ważne pytania, ale na błahostki pokazuje luźne odpowiedzi, które ciężko zebrać do interpretacji. Wiele tu zależy tylko od Cb. Paź mieczy to karta dobra na naukę i zdobywanie wiedzy, więc moim zdaniem się zapiszesz i nawet poczujesz się w tym pewna. Polubisz to i włożysz dużo wysiłku w ćwiczenia Edytowane 31 Maja 2024 przez nastek96 1 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi