panna.marta Napisano 1 Czerwca 2024 Napisano 1 Czerwca 2024 Kochani jak byście ocenili moje zadowolenie z sesji u tej pani? as monet, sąd ostateczny XX, wisielec XII, królowa mieczy, królowa buław dołożyłam cesarza IV z góry przepraszam, że tyle tych kart, ale chciałam pełny obraz. Gdyby nie ten wisielec byłabym spokojna. Tą panią obserwuję od dawna i kiedyś miałam nawet u niej tę sesję zrobić, ale jakoś nie wyszło. Może stąd ten wisielec? Cytuj
Gość alieninside Napisano 1 Czerwca 2024 Napisano 1 Czerwca 2024 3 godziny temu, panna.marta napisał: Kochani jak byście ocenili moje zadowolenie z sesji u tej pani? as monet, sąd ostateczny XX, wisielec XII, królowa mieczy, królowa buław dołożyłam cesarza IV z góry przepraszam, że tyle tych kart, ale chciałam pełny obraz. Gdyby nie ten wisielec byłabym spokojna. Tą panią obserwuję od dawna i kiedyś miałam nawet u niej tę sesję zrobić, ale jakoś nie wyszło. Może stąd ten wisielec? Albo o to ze bedziesz czekac dlugo na termin albo na same zdjecia bo Pani moze sie ociagac. Cytuj
panna.marta Napisano 6 Czerwca 2024 Autor Napisano 6 Czerwca 2024 (edytowane) Ok. Częściowa. Zdecydowałam się na sesję u niej. Myślę, że ten wisielec jednak pokazał nasz brak kontaktu wcześniej i powrót teraz. Postawiłam jeszcze karty jak wyjdą zdjęcia? kapłanka V, sprawiedliwość XI, paź buław dołożyłam kochanków VI ogólnie to nieźle trochę nieśmiało , bo ta kapłanka taka zachowawcza może super piękna to ona nie jest na przykład przy królowych , ale w paziu widać więcej energii w kochankach może sexy? Edytowane 6 Czerwca 2024 przez panna.marta . Cytuj
panna.marta Napisano 1 Lipca 2024 Autor Napisano 1 Lipca 2024 No i pokonuje mnie zapalenie zatok… może ten wisielec to jakieś komplikacje. Nie miało kiedy:/ mam nadzieję, że finalnie wyzdrowieje i pójdę. Jeszcze zostało kilka dni. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi