Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Kochani jak byście ocenili moje zadowolenie z sesji u tej pani?

as monet, sąd ostateczny XX, wisielec XII, królowa mieczy, królowa buław dołożyłam cesarza IV 

z góry przepraszam, że tyle tych kart, ale chciałam pełny obraz. Gdyby nie ten wisielec byłabym spokojna. Tą panią obserwuję od dawna i kiedyś miałam nawet u niej tę sesję zrobić, ale jakoś nie wyszło. Może stąd ten wisielec?

Gość alieninside
Napisano
3 godziny temu, panna.marta napisał:

Kochani jak byście ocenili moje zadowolenie z sesji u tej pani?

as monet, sąd ostateczny XX, wisielec XII, królowa mieczy, królowa buław dołożyłam cesarza IV 

z góry przepraszam, że tyle tych kart, ale chciałam pełny obraz. Gdyby nie ten wisielec byłabym spokojna. Tą panią obserwuję od dawna i kiedyś miałam nawet u niej tę sesję zrobić, ale jakoś nie wyszło. Może stąd ten wisielec?

Albo o to ze bedziesz czekac dlugo na termin albo na same zdjecia bo Pani moze sie ociagac.

Napisano (edytowane)

Ok. Częściowa.  Zdecydowałam się na sesję u niej. Myślę, że ten wisielec jednak pokazał nasz brak kontaktu wcześniej i powrót teraz.

Postawiłam jeszcze karty jak wyjdą zdjęcia? 

kapłanka V, sprawiedliwość XI, paź buław dołożyłam kochanków VI

ogólnie to nieźle trochę nieśmiało , bo ta kapłanka taka zachowawcza może super piękna to ona nie jest na przykład przy królowych , ale w paziu widać więcej energii w kochankach może sexy?

Edytowane przez panna.marta
.
  • 4 tygodnie później...
Napisano

No i pokonuje mnie zapalenie zatok… może ten wisielec to jakieś komplikacje. Nie miało kiedy:/  mam nadzieję, że finalnie wyzdrowieje i pójdę. Jeszcze zostało kilka dni.