Skocz do zawartości

Pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Hej wszystkim,

strasznie dawno mnie tu nie było, ale ostatnio coś mnie znowu tutaj do was ciągnie ;):czarow:

Mam pytanie - rozmawiałam na przestrzeni zeszłego roku z facetem, na którym mi wtedy dość mocno zależało. Ostatecznie nic z tego nie wyszło, i od Bożego Narodzenia nie mam z nim kontaktu, ale ostatnio poczułam kilka razy silny przypływ myśli na jego temat, tak ni stąd ni zowąd i zaczęłam się zastanawiać co u niego. Zadałam pytanie - czy ma teraz dziewczynę, czy jest teraz związany z jakąś kobietą - i wyciągnęłam na to pytanie jedną kartę - była to Czwórka Mieczy odwrócona. Dociągnęłam jeszcze Sąd Ostateczny odwrócony i Rycerza Mieczy (też odwrócony). Moja interpretacja jest taka, że w chwili obecnej nie jest z nikim związany, raczej robi sobie przerwę w związkach, ale myśli nad tym, aby wznowić ze mną kontakt (ostatnie dwie karty), chociaż ma wiele obaw, i ciężko mu podjąć taką decyzję (nie jest do końca przekonany czy chce tego, boi się). Czy mogę liczyć na waszą pomoc w interpretacji? 

Pozdrawiam wszystkich serdecznie!

• Lubię to! 1
Napisano

Moim zdaniem 4 mieczy pokazuje ,,urlop" od dziewczyn. Jest kompletnie sam. Możliwe, że nie z własnej woli. Możliwe, że dopiero co jest po rozstaniu: Rycerz Mieczy. Rycerz mieczy może pokazywać zerwanie. A z odwróconym Sądem, coś stałego się rozpadło. 

Z kart nie wynika, aby o Tobie myślał, ponieważ pytałaś, czy kogoś ma i o tym powiedziały karty. 

• Lubię to! 3
  • W punkt 1