Sunrise009 Napisano 5 Czerwca 2024 Napisano 5 Czerwca 2024 Musze zrobić obdukcję. Potrzebna mi opinia lekarza na piśmie. Zapytałam kart, co ta opinia będzie w sobie zawierala? Założyłam, że jeśli wypada karty: 3 mieczy, 5 mieczy, 10 mieczy, to będzie oznaczało blizny Rycerz Mieczy - 8 kielichów - 10 mieczy No więc 10 mieczy wskazuje na te blizny, z rycerzem mieczy może mówić, że opinia przyjmie niespodziewany obrót. Natomiast nie mam pojęcia jak odczytać 8 kielichów. Lekarz umyje ręce od problemu? A jak Wy myślicie? 1 Cytuj
nastek96 Napisano 6 Czerwca 2024 Napisano 6 Czerwca 2024 (edytowane) Bardzo trudno zinterpretować odpowiedź na takie pytanie. Rycerz Mieczy to może być nagły wypadek, coś co się stało szybko, co było bolesne. W obdukcji może być opis zdarzenia. 8 kielichów to może być twoje rozstrzęsienie emocjonalne. Opis Twojego stanu psychicznego na ten czas. W połączeniu z 10 mieczy mogą być tam informacje wskazujące na Twój ciężki stan. Jednak nie jestem w stanie stwierdzić jakie konkretne dolegliwości Ci wpiszą. Edytowane 6 Czerwca 2024 przez nastek96 1 Cytuj
nastek96 Napisano 6 Czerwca 2024 Napisano 6 Czerwca 2024 Jeśli chciałaś wiedzieć konkretnie, czy będzie tam informacja o bliznach to łatwiej byłoby zinterpretować, gdybyś zapytał wprost lub zrobiła rozkład z kołem fortuny na tak/nie. 1 Cytuj
Sunrise009 Napisano 6 Czerwca 2024 Autor Napisano 6 Czerwca 2024 42 minuty temu, nastek96 napisał: Jeśli chciałaś wiedzieć konkretnie, czy będzie tam informacja o bliznach to łatwiej byłoby zinterpretować, gdybyś zapytał wprost lub zrobiła rozkład z kołem fortuny na tak/nie. Mógłbyś ten rozkład podrzucić? Cytuj
nastek96 Napisano 6 Czerwca 2024 Napisano 6 Czerwca 2024 Tak. Wyjmujesz z talii Koło Fortuny. Następnie tasujesz takie i wyciągasz 7 kart. Do wyciągniętych kart wkładasz Koło i tasujesz. Dzielisz karty na 4 kupki po dwie karty. Pierwszy kupka to ,,tak", druga ,,tak, ale", trzecia ,,nie, ale", czwarta ,,nie". Odpowiedz na Twoje pytanie jest tam gdzie kryje się Koło Fortuny. Jeśli Koło Fortuny mówi tak, lub nie to nie interpretujesz kolejnej karty. Jeśli Koło jest na pozycji ,,tak, ale" lub ,,nie, ale" to druga karta coś dopowiada. Jednak już zadałaś pytanie o blizny. Z moich obserwacji pytanie można zadać raz. Kolejne powielanie pytań może już pokazać głupoty. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi