Mala_83 Napisano 7 Czerwca 2024 Napisano 7 Czerwca 2024 (edytowane) Z racji ostatnich perturbacji wróciłam do karty i postawiłam karty do końca czerwca. Obecnie jestem po rozstaniu, które jest świeże więc sporo we mnie emocji. Czerwiec to raczej czas na pracę nad sobą Aura 5pucharów +as mieczy +królowa buław Widać tutaj smutek, przygnębienie, ale as mieczy pokazuje, że podejmę decyzję o zakończeniu tego i zacznę być energiczna, jak to określę wrócę do żywych Praca 9buław+pustelnik+8buław Zmaganie się samotnie z czymś, to pokazuje chyba też, że nie potrafię się skupić na pracy tylko zmagam się z czymś innym samotnie, ale tutaj też widać, że zacznie się dużo dziać więc myślę, że ruszę do przodu Uczucia 8denarów +2buław+cesarzowa Tutaj widać pracę nad sobą, którą rozpoczęłam, będą jakies wahania, może jakiś wybór tutaj będę miała ale chyba spojrzę na siebie głównie tutaj Najważniejsze wydarzenie wisielec + as denarów+ 8pucharów Widać zastój, pojawi się jakaś szansa i wyznaczę coś nowego za czym ruszę. Myślę, że czerwiec nie upłynie na rozdrapywaniu ran głównie a wyznaczeniu sobie nowych celów i ruszenie dalej Rada as buław+rycerz pucharów+wieża Nie wiem jak to ugryźć, ale może nie wychodzić z inicjatywą do ex, bo i tak to zostało zburzone i nie ma sensu. To nie ten czas Będę bardzo wdzięczna za Wasze interpretacje i spojrzenie Edytowane 7 Czerwca 2024 przez Mala_83 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi