Sunrise009 Napisano 10 Czerwca 2024 Napisano 10 Czerwca 2024 Niebawem rozwiązanie konkursu w ktorym brałam udział. Dowiedziałam się, że jury to specjaliści w dziedzinie, a ja mam bardzo niską samoocenę, niestety. Dlatego zapytałam, jakie zdanie będzie miało jury o moim projekcie? 4 kielichów + As Buław + Rycerz Kielichów Tło sytuacji: 9 kielichów Będą znudzeni i niezadowoleni, do momentu mojej pracy i wypadnę bardzo korzystnie, mogą mnie czekać korzystne wiadomości. 4 kielichy i As pucharów oznacza wyjście z marazmu i entuzjazm, Rycerz niesie kielich więc zechcą mi coś zechcą mi coś wręczyć. W konkurs jest z nagrodą pienieżną, więc możliwe, że dostanę jakieś pieniądze. As w finansach to także możliwość rozwoju kariery i uznanie. 9 kielichów to realizacja pragnień i satysfakcja. Myślę, że wypadnę przyzwoicie :) 1 Cytuj
Mesi Napisano 10 Czerwca 2024 Napisano 10 Czerwca 2024 Pytasz o zdanie jury dot. Twojej pracy/projektu - a interpretujesz rozwój wydarzeń. Uważam, że interpretacja kart będzie zależała od tego, w jakiej dziedzinie jest to konkurs. Jest tu dużo kielichów "podbitych" buławą - więc jeśli projekt jest w kategoriach np. finansów, prawa, budownictwa - to inaczej będę interpretować karty (mniej pozytywnie) niż w przypadku, gdy projekt będzie dotyczył np. sztuki, szeroko pojętej psychologii, nauk społecznych itp. (pozytywnie). Przy tak postawionym pytaniu 9 Kielichów jako tło interpretowałabym w ten sposób, że to Ty jesteś bardzo zadowolona ze swojej pracy/projektu i jest ten projekt w dziedzinie, w której, w Twoim odczuciu czujesz się "jak ryba w wodzie". 1 1 Cytuj
Sunrise009 Napisano 10 Czerwca 2024 Autor Napisano 10 Czerwca 2024 3 minuty temu, Mesi napisał: Pytasz o zdanie jury dot. Twojej pracy/projektu - a interpretujesz rozwój wydarzeń. Uważam, że interpretacja kart będzie zależała od tego, w jakiej dziedzinie jest to konkurs. Jest tu dużo kielichów "podbitych" buławą - więc jeśli projekt jest w kategoriach np. finansów, prawa, budownictwa - to inaczej będę interpretować karty (mniej pozytywnie) niż w przypadku, gdy projekt będzie dotyczył np. sztuki, szeroko pojętej psychologii, nauk społecznych itp. (pozytywnie). Przy tak postawionym pytaniu 9 Kielichów jako tło interpretowałabym w ten sposób, że to Ty jesteś bardzo zadowolona ze swojej pracy/projektu i jest ten projekt w dziedzinie, w której, w Twoim odczuciu czujesz się "jak ryba w wodzie". To jest projekt graficzny i zgadza się, w dziedzinie konkursowej czuje się jak ryba w wodzie 2 Cytuj
Mesi Napisano 10 Czerwca 2024 Napisano 10 Czerwca 2024 Jeśli to projekt graficzny - to interpretowałabym to w ten sposób, że projekt może być zamknięty w pewnych ramach (np. konkursowych) ale jest w tym projekcie innowacja, która niesie ze sobą hmmm… propozycje dla odbiorcy. Myślę, że projekt będzie zauważony i doceniony Powodzenia 🍀 1 1 Cytuj
Sunrise009 Napisano 10 Czerwca 2024 Autor Napisano 10 Czerwca 2024 9 minut temu, Mesi napisał: Jeśli to projekt graficzny - to interpretowałabym to w ten sposób, że projekt może być zamknięty w pewnych ramach (np. konkursowych) ale jest w tym projekcie innowacja, która niesie ze sobą hmmm… propozycje dla odbiorcy. Myślę, że projekt będzie zauważony i doceniony Powodzenia 🍀 Dziękuję :) 1 Cytuj
panna.marta Napisano 23 Czerwca 2024 Napisano 23 Czerwca 2024 W dniu 10.06.2024 o 23:03, Sunrise009 napisał: Niebawem rozwiązanie konkursu w ktorym brałam udział. Dowiedziałam się, że jury to specjaliści w dziedzinie, a ja mam bardzo niską samoocenę, niestety. Dlatego zapytałam, jakie zdanie będzie miało jury o moim projekcie? 4 kielichów + As Buław + Rycerz Kielichów Tło sytuacji: 9 kielichów Będą znudzeni i niezadowoleni, do momentu mojej pracy i wypadnę bardzo korzystnie, mogą mnie czekać korzystne wiadomości. 4 kielichy i As pucharów oznacza wyjście z marazmu i entuzjazm, Rycerz niesie kielich więc zechcą mi coś zechcą mi coś wręczyć. W konkurs jest z nagrodą pienieżną, więc możliwe, że dostanę jakieś pieniądze. As w finansach to także możliwość rozwoju kariery i uznanie. 9 kielichów to realizacja pragnień i satysfakcja. Myślę, że wypadnę przyzwoicie :) Myślę , że twoja praca wzbudzi zainteresowanie i będzie podstawą do dalszych kwalifikacji Cytuj
Sunrise009 Napisano 25 Czerwca 2024 Autor Napisano 25 Czerwca 2024 Weryfikacja - nic nie wygrałam ^^ Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi