Romualda de Kocurko Napisano 11 Czerwca 2024 Napisano 11 Czerwca 2024 Hej wszystkim, mam prośbę o pomoc w interpretacji. W zeszłym roku poznałam fajnego faceta, który dość mocno mnie zaintrygował i rozmawialiśmy przez kilka m-cy przez internet, byliśmy również umówieni, jednak do spotkania ostatecznie nie doszło i wszystko jakoś się rozmyło. Nie miałam z nim kontaktu od początku tego roku, jednak ostatnio czułam nawracające fale myśli o nim i postanowiłam położyć karty. Kładłam po trzy karty na każde pytanie, talia RW. 1. Co on o mnie myśli? 8 Buław, 9 Mieczy, Rycerz Denarów 2. Co on do mnie czuje? Giermek Denarów, Rydwan, Słońce 3. Czy chciałby, żebyśmy znowu byli w kontakcie, rozmawiali? Głupiec, Śmierć, Rycerz Buław ad. 1 - chciałby się do mnie odezwać (8 Buław jako wiadomość), ale waha się, czuje niepokój na tę myśl (9 Mieczy). Rycerz Denarów jako zastój pokazuje, że raczej nie przezwycięży tego niepokoju i tego nie zrobi, raczej będzie czekał na rozwój wydarzeń. ad. 2 - Giermek Denarów to "Mały Głupiec" - co oznacza początek, zaczynanie czegoś od nowa - albo poznał kogoś nowego albo chciałby ze mną zacząć wszystko od początku. Jeśli chodzi o pozostałe karty to ciężko mi to zinterpretować, nie jestem dobra jeśli chodzi o połączenia WA. Słońce na końcu jako wynik wróży dobrze, ale nie wiem jak w interpretować je w zestawieniu z Rydwanem - czy chodzi o jakiś gwałtowny zryw uczuć do mnie? (tutaj wracam do 1. i chęci kontaktu w 8 Buławach.). ad 3. tutaj znowu nie wiem, bo Głupiec to znowuż początek i często początek nowego uczucia, ale Śmierć, to wiadomo, metamorfoza, całkowita zmiana. Był kiedyś zauroczony mną, ale zaszła zmiana i już nie jest? W tym kontekście nie rozumiem tu Rycerza Buław na końcu rozkładu, bo ta karta kojarzy mi się właśnie z nawiązywaniem kontaktu, wręcz podrywem. Będzie chciał się znowu odezwać i po zmianie (Śmierć) nawiązać tym razem bardziej zdecydowany flirt? Co sądzicie o tej interpretacji? Zapraszam do komentowania 1 Cytuj
Ekspert Gringe Napisano 11 Czerwca 2024 Ekspert Napisano 11 Czerwca 2024 2 godziny temu, Romualda de Kocurko napisał: Co on o mnie myśli? 8 Buław, 9 Mieczy, Rycerz Denarów Co on o Tobie myśli - rozumiem w sensie- jak Cię postrzega? Zaskakujesz go z nienacka wiadomościami na które lubi jednak odpisywać😜 Za dużo myślisz, analizujesz, dzielisz włos na czworo. Jeśli postrzega Cię w karcie Rycerza Denarów , to jako dobrą znajomą z którą lubił spędzać czas. W jakiś sposób byłaś mu przydatna, użyteczna ale - to jest Rycerz więc zdawał sobie też sprawę, że znajomość może przeminąć po pewnym czasie. Ogólnie postrzegał Cię pozytywnie. 2 godziny temu, Romualda de Kocurko napisał: Co on do mnie czuje? Giermek Denarów, Rydwan, Słońce Jakie emocje w nim wywołujesz( co on czuje do Ciebie) - życzliwość. Czystą, ludzką życzliwość i sympatię. Nie doszukiwałabym się na tym etapie( zwłaszcza internetowym), że targają nim burzliwe emocje czy namiętności. Koleżeństwo jak najbardziej( tylko czy przypadkiem nie wpadłaś we “friends zone”😅). W dużej części skupiony jest na tym, bo u niego dzieje się lub działo się( Rydwan to karta skupienia się na własnych inicjatywach i projektach życiowych jak zmiana pracy, dom i przeprowadzki itp). Słońce - znów pasuje a jednocześnie podbija tego Monetowego Pazia - dużą życzliwość, szczerość intencji, sympatia. Człowiek nie widzi przeszkód by być z Tobą w kontakcie. 2 godziny temu, Romualda de Kocurko napisał: Czy chciałby, żebyśmy znowu byli w kontakcie, rozmawiali? Głupiec, Śmierć, Rycerz Buław Jest Rycerz Buław, dwór ognia więc są chęci by utrzymać znajomość, być w kontakcie. Przy czym zaczynając od Głupca jest to wręcz patrzenie przez różowe okulary i nie dostrzeganie problemów( może on nie planuje nawet zobaczyć się z Tobą na żywo). Głupiec to jest wielkie “tak”. Za kartą jest jednak Śmierć - coś jednak musi odejść do przeszłości, możliwe, że chciałby by rozmowy nie były tak trywialne jak do tej pory lub nie pisanie o “bzdetach”. Rycerz Buław jest chętny by gadać, wymieniać korespondencję, dzwonić. 2 Cytuj
Gość Ariesza Napisano 12 Czerwca 2024 Napisano 12 Czerwca 2024 15 godzin temu, Romualda de Kocurko napisał: 8 Buław, 9 Mieczy, Rycerz Denarów Zadałaś pytanie o opis swojej osoby, który ma w głowie Tak więc te karty opisują Ciebie. Zamartwiasz się często (9 Buław) nad wyborem, czy postąpić nagle i szybko, sięgnąć po swoje (8 Buław) czy może także ruszyć do przodu, ale metodycznie i powoli (Rycerz Denarów - rycerze to generalnie energia i robienie wszystkiego nagle, ale denarowy jest związany z ziemią i jak na Rycerza całkiem lubi rutynę. Najlepiej związaną z liczeniem pieniędzy - żart ). Generalnie męczysz się rozkminami tego typu i na zmianę postępujesz żywiołowo albo spokojnie. 8 Buław może wskazywać na: podróże, rzeczy z zewnątrz (czyli realne sytuacje wokół Ciebie, a nie emocje w Twoim wnętrzu, albo rzeczy/sytuacje/osoby zza granicy, zresztą Buławy jako takie ogółem pokazują egzotyczne rejony). Z kolei Rycerz Denarów to raczej osadzenie w jednym miejscu, więc ja widzę tutaj również rozkminy typu "iść czy zostać?". 15 godzin temu, Romualda de Kocurko napisał: 2. Co on do mnie czuje? Giermek Denarów, Rydwan, Słońce Rzuciła mi się w oczy mega męska energia tych kart. Postrzega Cię pozytywnie, ale jako kumpelę. 15 godzin temu, Romualda de Kocurko napisał: 3. Czy chciałby, żebyśmy znowu byli w kontakcie, rozmawiali? Głupiec, Śmierć, Rycerz Buław Tak, chciałby. To co jest za Śmiercią - w tym wypadku Głupiec - musi umrzeć, a za nią jest to, co ma przyjść (Rycerz Buław). Chciałby przejść z takiej początkowej znajomości do aktywnego spędzania z Tobą czasu. Cytuj
Romualda de Kocurko Napisano 13 Czerwca 2024 Autor Napisano 13 Czerwca 2024 W dniu 12.06.2024 o 01:10, Gringe napisał: W dniu 11.06.2024 o 22:44, Romualda de Kocurko napisał: Czy chciałby, żebyśmy znowu byli w kontakcie, rozmawiali? Głupiec, Śmierć, Rycerz Buław Jest Rycerz Buław, dwór ognia więc są chęci by utrzymać znajomość, być w kontakcie. Przy czym zaczynając od Głupca jest to wręcz patrzenie przez różowe okulary i nie dostrzeganie problemów( może on nie planuje nawet zobaczyć się z Tobą na żywo). Głupiec to jest wielkie “tak”. Za kartą jest jednak Śmierć - coś jednak musi odejść do przeszłości, możliwe, że chciałby by rozmowy nie były tak trywialne jak do tej pory lub nie pisanie o “bzdetach”. Rycerz Buław jest chętny by gadać, wymieniać korespondencję, dzwonić. To się zgadza tez z tym, co ja czuję - nie gadaliśmy o bzdetach, natomiast on często marudził i użalał się na różne tematy, co mnie trochę zniechęciło - więc może on też (ta jak i ja) chciałby kontaktu, tylko w zmienionej formie? Podoba mi się ta interpretacja. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi