mezza Napisano 19 Czerwca 2024 Napisano 19 Czerwca 2024 Aura: 9 kielichow+5 mieczy+Król Denarow Możliwe, że marzysz o czymś, ale zbyt bardzo boisz się porażki, aby podjąć jakieś kroki. Może chodzić o jakąś osobę. Tutaj może być także poczucie porażki lub klęski. Coś co miało być spełnieniem marzeń okaże się tylko problemem i dostarczy stresu. Praca: koło+5 bulaw+9 bulaw Aura może być zmienna. Widać tutaj energię rywalizacji i intensywnych działań. Każdy będzie chcial się wybić i pokazać z jak najlepszej strony, ale ty nie bedziesz dobrze się w tym czuła i trochę pozostaniesz na uboczu, chroniąc swoją pozycję w stadzie. Finanse: 6 bulaw+9 monet+6 Monet Tutaj powinno być bardzo dobrze. Poczucie, że niczego Ci nie brakuje i możesz sobie pozwolić na przyjemności. Możliwe, że wpadnie jakiś dodatkowy grosz lub prezent. Milosc: 5 pentakli+Rycerz Pucharow+AS Denarow Możesz odczuwać brak satysfakcji z życia miłosnego, ale wszystko zależy od Ciebie, gdyż jest jakaś szansa na relacje romantyczna, ale musiałabyś zmienić nastawienie. Relacje z otoczeniem: Królowa Mieczy+ 9 bulaw+ Rycerz denarow Pokrywa się z tym, co wyszło Ci w pracy. Jesteś pokaleczona i możesz być bardzo nieufna do nowych znajomości. Potrzebujesz czasu i powoli budować zaufanie. Jakiś przyjaciel może być teraz dla Ciebie oparciem. Niespodzianka: Król Kielichow+paź monet+8 bulaw Jakiś kontakt lub prezent. Ewentualnie będziesz mogła się czegoś nauczyć poprzez jakieś kontakty. Rada: 7 kilelichow+7 mieczy+Sprawka Może być wiele pokus i opcji, ale dzialaj logicznie I strategicznie. Kieruj się tym, co będzie dobre dla Ciebie. 1 Cytuj
Gość Anastazja979 Napisano 19 Lipca 2024 Napisano 19 Lipca 2024 W dniu 19.06.2024 o 17:55, mezza napisał: Aura: 9 kielichow+5 mieczy+Król Denarow Możliwe, że marzysz o czymś, ale zbyt bardzo boisz się porażki, aby podjąć jakieś kroki. Może chodzić o jakąś osobę. Tutaj może być także poczucie porażki lub klęski. Coś co miało być spełnieniem marzeń okaże się tylko problemem i dostarczy stresu. Praca: koło+5 bulaw+9 bulaw Aura może być zmienna. Widać tutaj energię rywalizacji i intensywnych działań. Każdy będzie chcial się wybić i pokazać z jak najlepszej strony, ale ty nie bedziesz dobrze się w tym czuła i trochę pozostaniesz na uboczu, chroniąc swoją pozycję w stadzie. Finanse: 6 bulaw+9 monet+6 Monet Tutaj powinno być bardzo dobrze. Poczucie, że niczego Ci nie brakuje i możesz sobie pozwolić na przyjemności. Możliwe, że wpadnie jakiś dodatkowy grosz lub prezent. Milosc: 5 pentakli+Rycerz Pucharow+AS Denarow Możesz odczuwać brak satysfakcji z życia miłosnego, ale wszystko zależy od Ciebie, gdyż jest jakaś szansa na relacje romantyczna, ale musiałabyś zmienić nastawienie. Relacje z otoczeniem: Królowa Mieczy+ 9 bulaw+ Rycerz denarow Pokrywa się z tym, co wyszło Ci w pracy. Jesteś pokaleczona i możesz być bardzo nieufna do nowych znajomości. Potrzebujesz czasu i powoli budować zaufanie. Jakiś przyjaciel może być teraz dla Ciebie oparciem. Niespodzianka: Król Kielichow+paź monet+8 bulaw Jakiś kontakt lub prezent. Ewentualnie będziesz mogła się czegoś nauczyć poprzez jakieś kontakty. Rada: 7 kilelichow+7 mieczy+Sprawka Może być wiele pokus i opcji, ale dzialaj logicznie I strategicznie. Kieruj się tym, co będzie dobre dla Ciebie. Zostało jeszcze 10 dni do końca miesiąca, więc możliwe, że coś jeszcze dodam i zmienię w weryfikacji. Energie były mieszane, ale przez dużą część miesiąca miałam przytłaczające i depresyjne myśli, także stres. W pracy trochę stresu i wysokie wymagania, ale nie stało się nic poważnego póki co. W finansach lipa - wyprztykałam się z kasy i próbuję jakoś dociągnąć do końca miesiąca, chociaż skoro wypadły Ci takie dobre karty, to liczę, że coś jeszcze wpadnie przez wypłatą. W miłości: odczuwałam spory brak i strach przed relacjami na początku miesiąca - na zasadzie, że nie ma co szukać, bo jestem zbyt wybrakowana, żeby mieć fajną relację. Jednak udało mi się to przełamać dzięki pomocy psychologa i założyłam konto na aplikacji randkowej i byłam już na kilku randkach. relacje z otoczeniem: raczej pełne ostrożności, ale też były miłe chwile na randkach i spotkaniach ze znajomymi niespodzianka: myślę, że tu wyszedł, któryś z facetów, których poznałam i intensywne randkowanie rada: w radzie pewnie chodziło o kierowanie się pragmatyzmem przy doborze osób, z którymi randkuję Cytuj
mezza Napisano 19 Lipca 2024 Autor Napisano 19 Lipca 2024 Coraz bardziej wid,e, że ta 5 mieczy, to twój lęk przed odrzuceniem i porażka. W nowym miesiącu pokazujesz się już bardziej jako Cesarzowa chociaż ta trudna energia jeszcze będzie krążyć. Trzymam kciuki za randkowanie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi