mezza Napisano 21 Czerwca 2024 Napisano 21 Czerwca 2024 Ostatnio mam regularny kontakt z Panem, z którym czasami się spotykamy, aby bliżej się poznać. Nie robię sobie nadzei 3 bulaw+4 monet+Mag dołożone 9 bulaw Raczej będzie to na etapie rozmow, spotkan, ale Pan nie otworzy się na rozwinięcie relacji, gdyż chyba jest niepewny i z bagażem zlych doswiadczen, co wpływa na jego postawę. Cytuj
Gość Anastazja979 Napisano 21 Czerwca 2024 Napisano 21 Czerwca 2024 3 godziny temu, mezza napisał: Ostatnio mam regularny kontakt z Panem, z którym czasami się spotykamy, aby bliżej się poznać. Nie robię sobie nadzei 3 bulaw+4 monet+Mag dołożone 9 bulaw Raczej będzie to na etapie rozmow, spotkan, ale Pan nie otworzy się na rozwinięcie relacji, gdyż chyba jest niepewny i z bagażem zlych doswiadczen, co wpływa na jego postawę. Pan zachowuje dystans (4 monet + 9 buław). Coś tam robi w Twoim kierunku (3 buław + I Mag), ale uważałabym na maga, raczej na razie nie ma poważnych zamiarów. Może się skończyć na gadaniu i bajerowaniu. Ale skoro to początek relacji, to możliwe, że jeśli za jakiś czas, jak znowu położysz karty, to energia będzie inna. Cytuj
italiana Napisano 22 Czerwca 2024 Napisano 22 Czerwca 2024 Mysle podobnie jak poprzedniczka. 3 bulawy+4 monety pokazuja mi chec stworzenia czegos stabilnego. Niestety Mag mi to wszystko psuje. Moze to byc osoba, ktora ma urok, charyzme, duzo mowi, ale rowniez oszust. Moze tez byc tak, ze ten Pan chce sie pokazac z jak najlepszej strony i dlatego karty pokazuja Maga. 9 bulaw to utrzymywanie dystansu. 1 Cytuj
panna.marta Napisano 23 Czerwca 2024 Napisano 23 Czerwca 2024 W dniu 21.06.2024 o 18:36, mezza napisał: Ostatnio mam regularny kontakt z Panem, z którym czasami się spotykamy, aby bliżej się poznać. Nie robię sobie nadzei 3 bulaw+4 monet+Mag dołożone 9 bulaw Raczej będzie to na etapie rozmow, spotkan, ale Pan nie otworzy się na rozwinięcie relacji, gdyż chyba jest niepewny i z bagażem zlych doswiadczen, co wpływa na jego postawę. Ogólnie kontakt będzie, ale któraś ze stron będzie trzymać na dystans by poszło to w kierunku związkowym 1 Cytuj
Elżbieta. Napisano 29 Czerwca 2024 Napisano 29 Czerwca 2024 (edytowane) W dniu 21.06.2024 o 18:36, mezza napisał: Ostatnio mam regularny kontakt z Panem, z którym czasami się spotykamy, aby bliżej się poznać. Nie robię sobie nadzei 3 bulaw+4 monet+Mag dołożone 9 bulaw Raczej będzie to na etapie rozmow, spotkan, ale Pan nie otworzy się na rozwinięcie relacji, gdyż chyba jest niepewny i z bagażem zlych doswiadczen, co wpływa na jego postawę. Dokładnie. Ogólnie lubię osoby wychodzące w Magu. Jako pracownicy, twórcy, uczniowie są ok. Ale w tym zestawie kart wypada szczególnie niekorzystnie. Mag może być skąpy - 4 Denary oraz w połączeniu 9 Buław zamyka się, ukrywa coś niezbyt fajnego. Nie będzie z Tobą szczery. Byłabym wyczulona i przeprowadziła wywiad nt pana, co też takiego ważnego będzie starał się ukryć. W tym układzie kart karta Maga ma bardzo negatywny wydźwięk. Będzie nieźle ściemniał. Tak uważam. Edytowane 30 Czerwca 2024 przez Elżbieta. 1 1 Cytuj
Charlotte_charlotte Napisano 2 Lipca 2024 Napisano 2 Lipca 2024 Mi się wydaje że pan nie wiele chce zmieniać w swoim życiu i chce jedynie zbajerować. 1 Cytuj
mezza Napisano 15 Lipca 2024 Autor Napisano 15 Lipca 2024 A więc niestety to nie był pozytywny rozkład. Niby cały czas mieliśmy kontakt, spotykaliśmy się po koleżeńsku, ale czułam z jego strony jakiś mur, dystans, bo Pan jeszcze nie zamknął rozdziału z ex, która jak się dowiedziała, że zaczął się z kimś spotykać, to nagle się uaktywniła. Postanowiłam sie wycofać z tego układu skoro Pan chyba jedynie szuka koła ratunkowego. Mag pokazał, że miał wszystkie możliwości, aby zacząć cis nowego, ale 9 bulaw go schamowala z powodu nierozliczonej przeszłości I leku przed nowym. Nie bajerował, był szczery przynajmniej tyle. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi