panna.marta Napisano 22 Czerwca 2024 Napisano 22 Czerwca 2024 Hej. W środę mam rozmowę rekrutacyjną o pracę całkiem spoko. Jak mi pójdzie tą rozmowa? rycerz mieczy, król monet, król kielichów dołożyłam paź mieczy Jejku, same dworskie karty. Będzie mnie rekrutował pan co wyszło w tych kartach w którychś z tych Króli, ale jeden i drudzy są raczej mili. Może sprawdzać jakieś kompetencje konkretne te mecze tak mi się kojarzą. Ogólnie karty nie są złe. Powinno być dobrze. dam znać środa, czwartek. Cytuj
Gość Anastazja979 Napisano 22 Czerwca 2024 Napisano 22 Czerwca 2024 1 godzinę temu, panna.marta napisał: Hej. W środę mam rozmowę rekrutacyjną o pracę całkiem spoko. Jak mi pójdzie tą rozmowa? rycerz mieczy, król monet, król kielichów dołożyłam paź mieczy Jejku, same dworskie karty. Będzie mnie rekrutował pan co wyszło w tych kartach w którychś z tych Króli, ale jeden i drudzy są raczej mili. Może sprawdzać jakieś kompetencje konkretne te mecze tak mi się kojarzą. Ogólnie karty nie są złe. Powinno być dobrze. dam znać środa, czwartek. Na początku możesz być nerwowa i zestresowana, ale raczej pójdzie dobrze. Wyjdziesz na osobę konkretną i posiadającą umiejętności, ale też taką z inteligencją emocjonalną i miękkimi umiejętnościami. Może dojść też do jakiejś ciekawej dyskusji Cytuj
mezza Napisano 24 Czerwca 2024 Napisano 24 Czerwca 2024 Rycerz Mieczy powinien być dobrą wróżba, gdyż będziesz konkretna, umiejętnie i szybko będziesz dawała odpowiedzi. Myślę,że zaproszę Cie do kolejnego etapu. Sama rozmowa może być strsujaca, ale to normalne. 1 Cytuj
panna.marta Napisano 26 Czerwca 2024 Autor Napisano 26 Czerwca 2024 (edytowane) W dniu 24.06.2024 o 20:39, mezza napisał: Rycerz Mieczy powinien być dobrą wróżba, gdyż będziesz konkretna, umiejętnie i szybko będziesz dawała odpowiedzi. Myślę,że zaproszę Cie do kolejnego etapu. Sama rozmowa może być strsujaca, ale to normalne. Weryfikacja. Już po i fakt , że stresowałam się, ale pan rekruter był bardzo sympatyczny. Chyba wyszedł w tym królu kielichów. Dużo pytań merytorycznych i sprawdzania języka. Edytowane 26 Czerwca 2024 przez panna.marta . Cytuj
panna.marta Napisano 29 Czerwca 2024 Autor Napisano 29 Czerwca 2024 W dniu 26.06.2024 o 16:58, panna.marta napisał: Weryfikacja. Już po i fakt , że stresowałam się, ale pan rekruter był bardzo sympatyczny chyba wyszedł w tym królu kielichów. Dużo pytań merytorycznych i sprawdzania języka. mógłby mi ktoś postawić karty jak potoczą się dalej losy tej rekrutacji? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi