Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Hej. W środę mam rozmowę rekrutacyjną o pracę całkiem spoko. 

Jak mi pójdzie tą rozmowa?

rycerz mieczy, król monet, król kielichów dołożyłam paź mieczy 

Jejku, same dworskie karty. Będzie mnie rekrutował pan co wyszło w tych kartach w którychś z tych Króli, ale jeden i drudzy są raczej mili. Może sprawdzać jakieś kompetencje konkretne te mecze tak mi się kojarzą. Ogólnie karty nie są złe. Powinno być dobrze. 

dam znać środa, czwartek.

Gość Anastazja979
Napisano
1 godzinę temu, panna.marta napisał:

Hej. W środę mam rozmowę rekrutacyjną o pracę całkiem spoko. 

Jak mi pójdzie tą rozmowa?

rycerz mieczy, król monet, król kielichów dołożyłam paź mieczy 

Jejku, same dworskie karty. Będzie mnie rekrutował pan co wyszło w tych kartach w którychś z tych Króli, ale jeden i drudzy są raczej mili. Może sprawdzać jakieś kompetencje konkretne te mecze tak mi się kojarzą. Ogólnie karty nie są złe. Powinno być dobrze. 

dam znać środa, czwartek.

Na początku możesz być nerwowa i zestresowana, ale raczej pójdzie dobrze. Wyjdziesz na osobę konkretną i posiadającą umiejętności, ale też taką z inteligencją emocjonalną i miękkimi umiejętnościami. Może dojść też do jakiejś ciekawej dyskusji 

Napisano

Rycerz Mieczy powinien być dobrą wróżba, gdyż będziesz konkretna, umiejętnie i szybko będziesz dawała odpowiedzi. Myślę,że zaproszę Cie do kolejnego etapu. Sama rozmowa może być strsujaca, ale to normalne.

• Dziękuję 1
Napisano (edytowane)
W dniu 24.06.2024 o 20:39, mezza napisał:

Rycerz Mieczy powinien być dobrą wróżba, gdyż będziesz konkretna, umiejętnie i szybko będziesz dawała odpowiedzi. Myślę,że zaproszę Cie do kolejnego etapu. Sama rozmowa może być strsujaca, ale to normalne.

Weryfikacja. Już po i fakt , że stresowałam się, ale pan rekruter był bardzo sympatyczny.  Chyba wyszedł w tym królu kielichów. Dużo pytań merytorycznych i sprawdzania języka. 

Edytowane przez panna.marta
.
Napisano
W dniu 26.06.2024 o 16:58, panna.marta napisał:

Weryfikacja. Już po i fakt , że stresowałam się, ale pan rekruter był bardzo sympatyczny  chyba wyszedł w tym królu kielichów. Dużo pytań merytorycznych i sprawdzania języka. 

mógłby mi ktoś postawić karty jak potoczą się dalej losy tej rekrutacji?