Skocz do zawartości

Będziemy mieli jeszcze ten kontakt?

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam , zadałam kartą 4 pytania na temat relacji która została zakończona… po prostu czuje ze to jeszcze nie koniec.

czy ta relacja będzie mieć przyszłość?

6 mieczy, król mieczy , 8 monet 

on skontaktuje się?

10 mieczy , diabeł , kapłan 

rada 

as pucharów , królowa kielichów , król kielichów 

i gdy zobaczyłam tą rade to pomyślałam o to by dopytać o długoterminową przyszłość. 
rydwan , kochankowie , umiarkowanie 

1. 6 mieczy mi się kojarzy z takimi dziwnymi powrotami do przeszłości 

krol mieczy? Oschły mężczyzna , oceniający 

a te 8 monet on będzie próbował się o czymś dowiedzieć , starał się o coś? 
chodz w następnym pytaniu nie wyglada to pozytywnie 

2.  Moralnie jakby tu coś nie grało, może będzie chciał mi sprawić ból ?

3. Przy tak nagatywnych kartach pozytywna rada , ta rada kojarzy mi się by wyjawić swoje uczucia.

4. Osiąganie wspólnych celów razem, ale z opanowaniem , spokojem .. nic na szybko 

co myślicie?

• 2 tygodnie później...
Napisano

1. Według mnie tu nie ma przyszłości, jest odejście i odcięcie 

2. Będzie chciał się skontaktować, może nawet obsesyjnie o tym myśleć. Kapłan jest bardzo stały więc mam wrażenie że finalnie nic się nie zmieni i zostanie to tylko w myślach. 
3. Otwórz się na nowe, wejdź w energię królowej kielichów i poszukaj króla kielichów. Na razie masz króla mieczy.

4. Pójdziesz w nową stronę, mam wrażenie że w zupełnie nową stronę i znajdziesz równowagę.