Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jak potoczą się moje losy w obecnej firmie.

5 mieczy, sprawiedliwości XI, słońce XIX dołożone 8 mieczy i kapłanka II

jeszcze będą nieprzyjemne zdarzenia. Niby to słońce , ale potem znowu miecze i kapłanka, która stara się przemilczeć sprawę. 

• Lubię to! 1
  • Dziękuję 1
Napisano

Możesz spotkać się z jakimś nieczystym zagraniem, niby zgodne ze statusem firmy, jednak nie do końca. W Słońcu może chodzić o kogoś młodszego np na Twoje stanowisko, czy po prostu ktoś taki sprawi, że poczujesz się niekomfortowo., Ewentualnie postawią warunek  - kurs czy inne dokształcenie się. W związku z czym zaświta Tobie w głowie odejście z tej firmy, intuicja będzie Tobie podpowiadać takie rozwiązanie.

Napisano
19 godzin temu, Elżbieta. napisał:

Możesz spotkać się z jakimś nieczystym zagraniem, niby zgodne ze statusem firmy, jednak nie do końca. W Słońcu może chodzić o kogoś młodszego np na Twoje stanowisko, czy po prostu ktoś taki sprawi, że poczujesz się niekomfortowo., Ewentualnie postawią warunek  - kurs czy inne dokształcenie się. W związku z czym zaświta Tobie w głowie odejście z tej firmy, intuicja będzie Tobie podpowiadać takie rozwiązanie.

Doszkalać to ja już się nie mam w czym , bo mam wszystkie uprawnienia nawet więcej niż inni i jedno z najwyższych stanowisk.

• Dziękuję 1
Gość alieninside
Napisano
W dniu 30.06.2024 o 10:12, panna.marta napisał:

jeszcze będą nieprzyjemne zdarzenia. Niby to słońce , ale potem znowu miecze i kapłanka, która stara się przemilczeć sprawę. 

Wyglada na to ze cos za Twoimi plecami bedzie sie dziac, moze plotki? Moze krzywe zagrania? Powolywanie sie na paragrafy? Finalnie powinnas wyjsc z tego obronna reka, o czym mowi Slonce.

Moze nie bedziesz miec na to wplywu i w tej Kaplance bedziesz siedziec cicho i nie mowic tego co wiesz, bo uznasz ze to madrzejsze rozwiazanie. Natomiast odejscia to jakos nie widze.

Napisano
20 godzin temu, alieninside napisał:

Wyglada na to ze cos za Twoimi plecami bedzie sie dziac, moze plotki? Moze krzywe zagrania? Powolywanie sie na paragrafy? Finalnie powinnas wyjsc z tego obronna reka, o czym mowi Slonce.

Moze nie bedziesz miec na to wplywu i w tej Kaplance bedziesz siedziec cicho i nie mowic tego co wiesz, bo uznasz ze to madrzejsze rozwiazanie. Natomiast odejscia to jakos nie widze.

Wszystko możliwe , bo tu nikt prawa nie respektuje w tej firmie a intryg więcej niż w telenoweli 

Napisano
W dniu 1.07.2024 o 23:08, alieninside napisał:

Moze nie bedziesz miec na to wplywu i w tej Kaplance bedziesz siedziec cicho i nie mowic tego co wiesz, bo uznasz ze to madrzejsze rozwiazanie. Natomiast odejscia to jakos nie widze

Dawno takiego babola  nie wysmarowałam. Wpadam niczym po ogień i pomyliłam 8 Mieczy z 8 Kielichów.

Zapytałaś o swoje losy..... żeby już nic nie mącić...... aferka się upiecze  ....nie podoba mi się 8 Mieczy przy Kapłance.... dlaczego to Ty będziesz w strachu.....

• Dziękuję 1
Gość Anastazja979
Napisano

Będziesz miała poczucie porażki, wykorzystania i potraktowania niesprawiedliwie. Ostatecznie sytuacja zakończy się dobrze (może pojawi się inna praca), ale zostanie w Tobie pewien uraz

Napisano

U mnie ostatnio 5 mieczy pokazała przegrana walkę. Przeciwnicy kombinowali, kłamali, aby tylko wygrać i mnie poprawić w złym świetle.

• Lubię to! 1
Napisano

To zupełnie jak tu i chyba niewiele się zmieni