Charlotte_charlotte Napisano 2 Lipca 2024 Napisano 2 Lipca 2024 Hej, Ucze się stawiać tarota i powoli stawiam również znajomym nieodpłatnie. Jakiś czas temu znajoma poprosiła mnie żebym sprawdziła uczucia jej byłego. Wyszło spore odcięcie od emocji i blokada. Zapytałam jakie uczucia odcina i wyszli kochankowie, mag i gwiazda. Co byście powiedzieli? Według mnie nie ma tu jakiejś wielkiej miłości, bardziej pożądanie, ciepłe uczucia. Maga nie potrafię w tym wypadku zinterpretowac Cytuj
mezza Napisano 3 Lipca 2024 Napisano 3 Lipca 2024 (edytowane) On nadal czuję do niej bardzo dużo, ale to nie jest dla niego osiągalne. W Magu za dużo musiałby czarować, starać sie jak najlepiej wypaść. Mag w sobie nie zawsze wskazuje na manipulatora, ale osobę, która kombinuje na wszystkie sposoby, aby się przypodobać, ale z tą gwiazda to pozostawia w strefie marzeń. Edytowane 3 Lipca 2024 przez mezza Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi