Administrator Marcin Posted February 21, 2006 Administrator Share Posted February 21, 2006 Dyskusja na temat znaczenia imienia Martyna : Kobieta subtelna o nieprzeciętnej intuicji, szybkiej i trafnej decyzji, dobry znawca ludzkiej natury. Powinna posiadać wszechstronne wykształcenie. Lubi przyrodę i dobre filmy, jak również nowoczesne ubiory. Nie znosi aby jej rozkazywano. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mtyna Posted May 4, 2009 Share Posted May 4, 2009 Mam na imię Martyna i ostatnie zgadza się ze mną w 100% ! Intuicje mam ale z tą subtelnością się w moim przypadku nie zgadza Naturę kocham ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Turbinka Posted May 23, 2009 Share Posted May 23, 2009 Co do intuicji to zgadzam się w 100%. Jeszcze chyba nie zdarzyło mi się żeby moje przeczucia się nie sprawdziły. Czasami wydaje mi się to bardzo dziwne Reszta tez się zgadza. Więc jednak coś musi w tym być Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
martyna100 Posted June 3, 2009 Share Posted June 3, 2009 zgadza sie:) a co do rozkazywania to ja tego nienawidze! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
martyna06 Posted November 10, 2009 Share Posted November 10, 2009 100% prawdy szkoda że tak mało xd Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yourneselphendies Posted February 20, 2010 Share Posted February 20, 2010 Mhmm, 100%. Popieram wcześniejsze wypowiedzi. Pierwszy raz spotkałam się z definicją mojego imienia, która zgadza się z prawdą praktycznie całkowicie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dziwna1 Posted August 10, 2010 Share Posted August 10, 2010 Jest poza tym odpowiedzialna, szczera i bardzo lubi czytać. Tak przynajmniej jest z moją córką. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts