milagros12 Napisano 7 Lipca 2024 Napisano 7 Lipca 2024 Spotykalam się z kims krótko ale zepsuło sie między nami. Zapytalam kart o to jakie beda jego dzialania wobec mnie. Pierwsza karta na najblizsze dni ,druga na najbliższe tygodnie, trzecia na najbliższe miesiące. Pierwsza wyszla 4 pik , czyli najblizsze dni niczego nie przyniosa, zawieszenie, skupienie sie na sobie.. Druga karta 10 kier czyli mysle ze w najbliższych tygodniach sie odezwie i będzie dobrze, trzecia 3 karo - i tu mam trochę problem ale chyba pozniej będzie chwiejność z jego strony i ogolnie popsuje sie miedzy nami .. co myslicie? :) 1 Cytuj
Emeryta Napisano 15 Lipca 2024 Napisano 15 Lipca 2024 Pierwsza karta na najblizsze dni , druga na najbliższe tygodnie, trzecia na najbliższe miesiące. Pierwsza wyszla 4 pik Najbliższe dni: nic się nie zadzieje, sprawa jest rozwojowa, ale jej realizacja jest odłożona na jakiś czas. Druga karta 10 kier 10 daje co najmniej zadowolenie z obrotu sprawy o którą się ktoś pyta, w kontekście pytania: facet powinien nawiązać kontakt może dojdzie do tego kontaktu lub do spotkania na / lub z okazji jakiejś imprezki. Trzecia 3 karo U mnie trójka jest dobrą kartą, wskazuje na szczęśliwą zmianę, na dobre porozumienie w interesującej strony sprawie a ew. nieporozumienia czy kłótnie rozejdą się. Gdyby miała ta 3 nieciekawe towarzystwo, to co innego, działa niezbyt korzystnie i może się coś zawalić przez głupi drobiazg nawet. Całość układu wskazuje na namysł na początku a potem pomyślny rozwój sytuacji. Daj po upływie czasu wróżby znać, jak się sprawy potoczyły 1 1 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi