panna.marta Napisano 11 Lipca 2024 Napisano 11 Lipca 2024 Aktualnie u nas w firmie trwa rekrutacja na moje poprzednie stanowisko. Kto otrzyma moje poprzednie stanowisko pracy? mag I, kochankowie VI, 7 buław dołożyłam 6 buław ktoś komu bardzo na tym zależy i nie końca czysto gra. Kto do tej pory przyglądał się temu z boku. jestem ciekawa waszych propozycji. Cytuj
Szept myśli Napisano 2 Sierpnia 2024 Napisano 2 Sierpnia 2024 Facet bardzo pewny siebie, który nie poddaje sie walczy do końca 1 Cytuj
panna.marta Napisano 4 Sierpnia 2024 Autor Napisano 4 Sierpnia 2024 Hm jak facet to może kogoś z zewnątrz wezmą, bo z wewnątrz same dziewczyny się zgłosiły. Cytuj
Elżbieta. Napisano 4 Sierpnia 2024 Napisano 4 Sierpnia 2024 W dniu 11.07.2024 o 18:31, panna.marta napisał: Kto otrzyma moje poprzednie stanowisko pracy? mag I, kochankowie VI, 7 buław dołożyłam 6 buław Nastąpi szach mat. Ktoś, kto do tej pory zabiegał o to stanowisko w ukryciu z pomocą osoby mocno zaprzyjaźnionej = kochanek, kochanką, mąż , żona. Czyli de facto ktoś po znajomości. 1 Cytuj
panna.marta Napisano 5 Sierpnia 2024 Autor Napisano 5 Sierpnia 2024 W dniu 4.08.2024 o 19:27, Elżbieta. napisał: Nastąpi szach mat. Ktoś, kto do tej pory zabiegał o to stanowisko w ukryciu z pomocą osoby mocno zaprzyjaźnionej = kochanek, kochanką, mąż , żona. Czyli de facto ktoś po znajomości. Dziękuję bardzo. Myślę, że to bardzo możliwe! Cytuj
Mana Napisano 16 Sierpnia 2024 Napisano 16 Sierpnia 2024 W dniu 11.07.2024 o 18:31, panna.marta napisał: Kto otrzyma moje poprzednie stanowisko pracy? mag I, kochankowie VI, 7 buław dołożyłam 6 buław Wydaje mi się, że to ktoś kogo nie bierzesz pod uwagę. Nie myślisz, że to może być ktoś taki. Ta osoba będzie bardzo zdeterminowana by dostać to stanowisko, jest w stanie zrobić wiele by zwyciężyć. Jest to ktoś, kto już gdzieś się przewijał i rekrutujący mogą to osobę znać chociażby z przesyłanego co jakiś czas CV, albo osobiście. Nawet jeśli byłoby to po znajomości to ta osoba jest w stanie poradzić sobie na tym stanowisku. Może to być jednak ktoś znany, ale nie koniecznie aż tak ;) 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi