Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Aktualnie u nas w firmie trwa rekrutacja na moje poprzednie stanowisko.

Kto otrzyma moje poprzednie stanowisko pracy? 

mag I, kochankowie VI, 7 buław dołożyłam 6 buław 

ktoś komu bardzo na tym zależy i nie końca czysto gra. Kto do tej pory przyglądał się temu z boku.

jestem ciekawa waszych propozycji.

• 3 tygodnie później...
Napisano

Facet bardzo pewny siebie, który nie poddaje sie walczy do końca 

• Dziękuję 1
Napisano

Hm jak facet to może kogoś z zewnątrz wezmą, bo z wewnątrz same dziewczyny się zgłosiły.

Napisano
W dniu 11.07.2024 o 18:31, panna.marta napisał:

Nastąpi szach mat. Ktoś, kto do tej pory zabiegał o to stanowisko w ukryciu z pomocą osoby mocno zaprzyjaźnionej = kochanek, kochanką, mąż , żona. Czyli de facto ktoś po znajomości. 

• Dziękuję 1
Napisano
W dniu 4.08.2024 o 19:27, Elżbieta. napisał:

Nastąpi szach mat. Ktoś, kto do tej pory zabiegał o to stanowisko w ukryciu z pomocą osoby mocno zaprzyjaźnionej = kochanek, kochanką, mąż , żona. Czyli de facto ktoś po znajomości. 

Dziękuję bardzo. Myślę, że to bardzo możliwe! 

• 2 tygodnie później...
Napisano
W dniu 11.07.2024 o 18:31, panna.marta napisał:

Wydaje mi się, że to ktoś kogo nie bierzesz pod uwagę. Nie myślisz, że to może być ktoś taki.

Ta osoba będzie bardzo zdeterminowana by dostać to stanowisko, jest w stanie zrobić wiele by zwyciężyć. Jest to ktoś, kto już gdzieś się przewijał i rekrutujący mogą to osobę znać chociażby z przesyłanego co jakiś czas CV, albo osobiście.

Nawet jeśli byłoby to po znajomości to ta osoba jest w stanie poradzić sobie na tym stanowisku. Może to być jednak ktoś znany, ale nie koniecznie aż tak ;)

• Dziękuję 1