mezza Napisano 19 Lipca 2024 Napisano 19 Lipca 2024 Nie wiem, jaka jest obecnie sytuacja, ale wypadalo bardzo dużo dynamicznych 5tek i 2 mieczy z przełożenia, co może mówić o dosyć trudnych energiach w twoim życiu, ale spójrzmy. Aura: Ksiezyc+7 denarow+2 mieczy W łagodniejszym wydaniu Ksiezyc może mówić o tęsknocie za czymś, co już zasiałaś i chcesz podejsc do sprawy intelektualnie, a nie emocjonalnie. Z drugiej strony może mówić o lekach, zagubieniu, braku klarowności w danej sytuacji. Poczyniłaś z czymś kroki, ale nie wiesz, co dalej. Praca: 5 bulaw+4 bulaw+5 mieczy Z tego, co pamiętam to zmieniłaś pracę, ale tutaj może być jakaś nerwowa atmosfera, nie do końca ludzie grają fair pomimo, że z pozoru tworzycie zgrany team. Finanse: 5 denarow+Rycerz mieczy+ paź mieczy Tutaj może nie być zbytnio kolorowo, gdyż może wpaść jakiś nagły wydatek. Milosc: 7 denarow+Cesarz+Król Mieczy+ 6 kielichów Możesz kogoś spotkać z przeszłości o cechach Cesarza i Mieczowego lub wspominać taką osobę. Jeśli randkujesz to poznasz panow lub Pana, z którym możesz nawiązać intelektualna wież. Relacje z otoczeniem: 10 bulaw+4 kielichow+ Wieza+Cesarzowa Możesz mieć trochę wszystkiego dosyć lub z nadmiaru obowiązków stronic od ludzi.lub odczuwać nudę. Jednak jakaś sytuacja lub kobieta pomoże Ci wyjść z marazmu. Niespodzianka: 8 kielichow+Sad+ Wieza+7 kielochow Może jakiś wyjazd, gdzie jest woda i góry z rodziną lub bliskimi osobami. Możesz poszaleć z alkoholem. Rada: Cesarzowa+ paź kielichow+ paź mieczy Otworz się na nowe propozycje i jasno komunikuj swoje oczekiwania. Może też mówić o internetowym randkowaniu l, aby spróbować. Cytuj
Gość Anastazja979 Napisano 19 Lipca 2024 Napisano 19 Lipca 2024 2 godziny temu, mezza napisał: Nie wiem, jaka jest obecnie sytuacja, ale wypadalo bardzo dużo dynamicznych 5tek i 2 mieczy z przełożenia, co może mówić o dosyć trudnych energiach w twoim życiu, ale spójrzmy. Aura: Ksiezyc+7 denarow+2 mieczy W łagodniejszym wydaniu Ksiezyc może mówić o tęsknocie za czymś, co już zasiałaś i chcesz podejsc do sprawy intelektualnie, a nie emocjonalnie. Z drugiej strony może mówić o lekach, zagubieniu, braku klarowności w danej sytuacji. Poczyniłaś z czymś kroki, ale nie wiesz, co dalej. Praca: 5 bulaw+4 bulaw+5 mieczy Z tego, co pamiętam to zmieniłaś pracę, ale tutaj może być jakaś nerwowa atmosfera, nie do końca ludzie grają fair pomimo, że z pozoru tworzycie zgrany team. Finanse: 5 denarow+Rycerz mieczy+ paź mieczy Tutaj może nie być zbytnio kolorowo, gdyż może wpaść jakiś nagły wydatek. Milosc: 7 denarow+Cesarz+Król Mieczy+ 6 kielichów Możesz kogoś spotkać z przeszłości o cechach Cesarza i Mieczowego lub wspominać taką osobę. Jeśli randkujesz to poznasz panow lub Pana, z którym możesz nawiązać intelektualna wież. Relacje z otoczeniem: 10 bulaw+4 kielichow+ Wieza+Cesarzowa Możesz mieć trochę wszystkiego dosyć lub z nadmiaru obowiązków stronic od ludzi.lub odczuwać nudę. Jednak jakaś sytuacja lub kobieta pomoże Ci wyjść z marazmu. Niespodzianka: 8 kielichow+Sad+ Wieza+7 kielochow Może jakiś wyjazd, gdzie jest woda i góry z rodziną lub bliskimi osobami. Możesz poszaleć z alkoholem. Rada: Cesarzowa+ paź kielichow+ paź mieczy Otworz się na nowe propozycje i jasno komunikuj swoje oczekiwania. Może też mówić o internetowym randkowaniu l, aby spróbować. Dzięki Mezza :) Zaczęłam niedawno randkować, więc to by się zgadzało Cytuj
mezza Napisano 19 Lipca 2024 Autor Napisano 19 Lipca 2024 A podasz weryfikację na lipiec, bo dzięki temu mogę szlifować warsztat. Cytuj
mezza Napisano 19 Lipca 2024 Autor Napisano 19 Lipca 2024 A podasz weryfikację na lipiec, bo dzięki temu mogę szlifować warsztat. Cytuj
panna.marta Napisano 31 Lipca 2024 Napisano 31 Lipca 2024 W dniu 19.07.2024 o 17:57, mezza napisał: Aura: Ksiezyc+7 denarow+2 mieczy Smutek, nostalgia lub tęsknota za czymś Praca: 5 bulaw+4 bulaw+5 mieczy Jakaś rywalizacja, uczucie zranienia Finanse: 5 denarow+Rycerz mieczy+ paź mieczy Trudne czasy, braki finansowe. W tym rycerzu może być próba pozyskania jakichś dodatkowych funduszy Milosc: 7 denarow+Cesarz+Król Mieczy+ 6 kielichów Spokojnie . Czekanie na lepszy moment być może odnowienie jakiejś znajomości z przeszłości lub powrót do dawnych metod Relacje z otoczeniem: 10 bulaw+4 kielichow+ Wieza+Cesarzowa Trudna sprawa. Przeciążenie czymś, niemoc. Może też to być chęć zmiany czegoś co uwierało do tej pory. Niespodzianka: 8 kielichow+Sad+ Wieza+7 kielochow Wyjazd nad wodę lub udana próba uporania się z problemami Rada: Cesarzowa+ paź kielichow+ paź mieczy Moim zdaniem twardo i konsekwentnie stać przy swoim bronić swojego zdania. 1 Cytuj
Gość Anastazja979 Napisano 28 Sierpnia 2024 Napisano 28 Sierpnia 2024 W dniu 19.07.2024 o 17:57, mezza napisał: Nie wiem, jaka jest obecnie sytuacja, ale wypadalo bardzo dużo dynamicznych 5tek i 2 mieczy z przełożenia, co może mówić o dosyć trudnych energiach w twoim życiu, ale spójrzmy. Aura: Ksiezyc+7 denarow+2 mieczy W łagodniejszym wydaniu Ksiezyc może mówić o tęsknocie za czymś, co już zasiałaś i chcesz podejsc do sprawy intelektualnie, a nie emocjonalnie. Z drugiej strony może mówić o lekach, zagubieniu, braku klarowności w danej sytuacji. Poczyniłaś z czymś kroki, ale nie wiesz, co dalej. Pierwsze pół miesiąca byłam na urlopie i czułam się dobrze. Druga połowa to był ciężki stres i depresyjne myśli. W dniu 19.07.2024 o 17:57, mezza napisał: Praca: 5 bulaw+4 bulaw+5 mieczy Z tego, co pamiętam to zmieniłaś pracę, ale tutaj może być jakaś nerwowa atmosfera, nie do końca ludzie grają fair pomimo, że z pozoru tworzycie zgrany team. W pracy było ciężko. Mam poczucie, że nie mam kontroli nad swoimi wynikami i ciągle użeram się z ludźmi W dniu 19.07.2024 o 17:57, mezza napisał: Finanse: 5 denarow+Rycerz mieczy+ paź mieczy Tutaj może nie być zbytnio kolorowo, gdyż może wpaść jakiś nagły wydatek. No szału nie było. Sporo wydałam na urlopie. Musiałam trochę pożyczyć W dniu 19.07.2024 o 17:57, mezza napisał: Milosc: 7 denarow+Cesarz+Król Mieczy+ 6 kielichów Możesz kogoś spotkać z przeszłości o cechach Cesarza i Mieczowego lub wspominać taką osobę. Jeśli randkujesz to poznasz panow lub Pana, z którym możesz nawiązać intelektualna wież. Poznałam mężczyznę spod znaku wagi. Na razie nie wiem, w jakim kierunku to idzie W dniu 19.07.2024 o 17:57, mezza napisał: Relacje z otoczeniem: 10 bulaw+4 kielichow+ Wieza+Cesarzowa Możesz mieć trochę wszystkiego dosyć lub z nadmiaru obowiązków stronic od ludzi.lub odczuwać nudę. Jednak jakaś sytuacja lub kobieta pomoże Ci wyjść z marazmu. Niestety marazm był srogi i póki co dalej jest W dniu 19.07.2024 o 17:57, mezza napisał: Niespodzianka: 8 kielichow+Sad+ Wieza+7 kielochow Może jakiś wyjazd, gdzie jest woda i góry z rodziną lub bliskimi osobami. Możesz poszaleć z alkoholem. Byłam na wakacjach nad morzem W dniu 19.07.2024 o 17:57, mezza napisał: Rada: Cesarzowa+ paź kielichow+ paź mieczy Otworz się na nowe propozycje i jasno komunikuj swoje oczekiwania. Może też mówić o internetowym randkowaniu l, aby spróbować. Dzięki dziewczyny! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi