Ana50 Napisano 19 Lipca 2024 Napisano 19 Lipca 2024 Cześć, mogę liczyć na wasza pomoc w interpretacji czy będzie podwyżka? pierwszy rząd Dama trefl, 9 kier, Dama karo. Drugi rzad: Król pik, 10trefl,10 karo. Ogólnie dama trefl to ja, jakaś kobieta może być mi przychylna(mam szefów samych fecetow), może koleżanka wstawi się za mną, szef król pik i tu nie wiem jak interpretować może problem( 10trefl) z tą podwyżka (10 karo) albo on ma jakiś problem ten król pik.. Cytuj
Moderators Ejbert Napisano 22 Lipca 2024 Moderators Napisano 22 Lipca 2024 @Ana50 rozjaśnij, proszę, mroki układu. Co oznacza 1 rząd a co 2 ? Kart ilu używasz? No bo to jednak jest różnica. 2 1 Cytuj
Ana50 Napisano 23 Lipca 2024 Autor Napisano 23 Lipca 2024 Wylosowałam sygnifikator najpierw potem dobrałam 5 dodatkowych kart a następnie wszystkie 6 potasowalam. Cytuj
Moderators Ejbert Napisano 23 Lipca 2024 Moderators Napisano 23 Lipca 2024 Dobra, to lecimy dalej i konkretnie: - wylosowałaś sygnifikatora sprawy czy własnego, czyli siebie? - co oznacza pierwszy rząd kart a co drugi? oraz ważne: - ilu kartowej talii używasz: 24, 32 czy 56? - z odwróceniami czy bez? - jaka jest rola trefli w Twej talii? bo w tym właśnie tkwi klucz do interpretacji kart klasycznych. Na razie to bym rzekł, że podwyżka będzie. Przy treflach pozytywnych zwłaszcza, przy negatywnych też, ale po trudnościach ze strony przełożonego. 3 2 Cytuj
Moderators Ejbert Napisano 30 Grudnia 2024 Moderators Napisano 30 Grudnia 2024 @Ana50 i co z tą podwyżką? 5 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi