Skocz do zawartości

Prośba o pomoc w interpretacji rozkładu na relację

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Cześć, postawiłam rozkład na relację z Panem którego poznałam kilka miesięcy temu i nie do końca rozumiem jego zachowanie, trochę mam wrażenie że daje mi mieszane sygnały. Jestem jeszcze bardzo początkująca w interpretacji kart, więc proszę o pomoc. :)

Co on czuje - siła - bardzo duże pożądanie, chemia ale właśnie nie do końca rozumiem czy to tylko pociąg seksualny czy jednak w tej karcie jest coś więcej, bo na samą seksualność to kojarzy mi się że wypada jednak diabeł. Wiem, że Panu podobam się bardzo, bardzo mocno fizycznie więc to by się zgadzało.

Co myśli - cesarz - tu nie wiem czy interpretować to tak, że on myśli o sobie, zajmuje się sobą, karierą więc w ogóle nie myśli czy może właśnie ma mnie za autorytet, ceni sobie moje zdanie w pewnych kwestiach (to by się w sumie zgadzało z tym jak jest naprawdę).

Co zamierza - królowa mieczy - no i tutaj też nie do końca rozumiem i też nie wiem jakie naprawdę mógłby mieć zamiary wobec mnie, bo w tej karcie bardziej intelekt niż uczucia, relacje czuję, jakieś zdystansowanie i analizowanie. A też widziałam ją parę razy w rozkładach że wypadała na kartę kontaktu, ale chyba głównie internetowego. Mieszkamy w innych miastach, dosyć daleko od siebie więc spotkanie się to wyprawa na cały dzień. On z jednej strony nie jest zbyt wylewny w kontakcie przez internet ale np. pamiętał jak wspomniałam z dużym wyprzedzeniem że będę w jego mieście i niedługo przed tym się odezwał i zaprosił mnie na kawę a na tym spotkaniu sam proponował kolejne.

Jaka będzie przyszłość tej znajomości - słońce - to mnie trochę zaskoczyło, bo to ogólnie dobra karta z tego co czytam, tym bardziej na dalsze losy znajomości, ja raczej mam poczucie, że ta znajomość to się prędzej czy później zakończy, obawiam się tego chociaż bym nie chciała. Więc tym bardziej to słońce mnie tu zaskoczyło