mezza Napisano 28 Lipca 2024 Napisano 28 Lipca 2024 (edytowane) Chciałam pewne sprawy uporządkować i wyjaśnić z Panem, z którym randkowalam. Co poczul na moją wiadomość? Sad Bozy+Cesarzowa+10 denarow Myślę,że było to dla niego cenne i ważne, że się odezwałam. Poczul, że jestem kimś poważnym, ale w tej Cesarzowej mógł sam poczuc, że ten kontakt dla niego wiele znaczy. Sąd to takie odżycie, spojrzenie na sprawę z innej perspektywy, a nawet pobudzenie do życia. Myślę,że finalnie miał pozytywne emocje. Edytowane 28 Lipca 2024 przez mezza Cytuj
Gość Anastazja979 Napisano 28 Lipca 2024 Napisano 28 Lipca 2024 14 minut temu, mezza napisał: Chciałam pewne sprawy uporządkować i wyjaśnić pewne sprawy z Panem, z którym ramdkowalam. Co poczul na moją wiadomość? Sad Bozy+Cesarzowa+10 denarow Myślę,że było to dla niego cenne i ważne, że się odezwałam. Poczul, że jestem kimś poważnym, ale w tej Cesarzowej mógł sam poczuc, że ten kontakt dla niego wiele znaczy. Sąd to takie odżycie, spojrzenie na sprawę z innej perspektywy, a nawet pobudzenie do życia. Myślę,że finalnie miał pozytywne emocje. Poczuł, że ważny temat został domknięty. Mógł poczuć pociąg do Ciebie i szacunek. W 10 denarach widać zadowolenie i spokój. Cytuj
panna.marta Napisano 31 Lipca 2024 Napisano 31 Lipca 2024 Poczuł, że temat został dokładnie wyjaśniony. W sądzie może próba wyjaśnienia sprawy i oczyszczenia atmosfery. Raczej odebrał to dobrze i na plus. 1 Cytuj
Minerve Napisano 27 Października 2024 Napisano 27 Października 2024 Co poczul na moją wiadomość? Sad Bozy+Cesarzowa+10 denarow zakładam, że odżyły uczucia na nowo i było mu przyjemnie 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi