Carmi Napisano 31 Lipca 2024 Napisano 31 Lipca 2024 Witam, tak jak w temacie. Od kilku miesięcy próbuje swoich sił w tarocie i chętnie bym poćwiczyła na jakiś prostych pytaniach, wyłącznie do weryfikacji :) 2 1 1 Cytuj
Administrator Ismer Napisano 4 Sierpnia 2024 Administrator Napisano 4 Sierpnia 2024 Oki, to ja pierwsza: 1. czy we wrześniu uda mi się zahaczyć o Kraków? konkretnie chodzi o wypad 2-3 dniowy do końca września. 2. czy w ciągu 2 miesięcy, czyli do końca października spotkam się z koleżanką mieszkającą w innym mieście? 2 1 Cytuj
Gość Ariesza Napisano 4 Sierpnia 2024 Napisano 4 Sierpnia 2024 Ja też poproszę. Kminię, czy nie kupić bardzo konkretnej książki z zakresu astrologii, dostępnej na Amazonie. Pytanie do kart: kupię, czy nie kupię? Cytuj
Stella111 Napisano 6 Sierpnia 2024 Napisano 6 Sierpnia 2024 1. Czy coś wyniknie że znajomości z nowo poznanym mężczyzną ( na aplikacji randkowej ,? 2. Czy uda mi się zdać za pierwszym razem egzamin zawodowy na początku przyszłego roku? 1 Cytuj
Carmi Napisano 7 Sierpnia 2024 Autor Napisano 7 Sierpnia 2024 Przepraszam, że dopiero teraz odpisuje, ale szykuje się do wyjazdu i musiałam pozamykać kilka ważnych rzeczy. W dniu 4.08.2024 o 10:04, Ismer napisał: 1. czy we wrześniu uda mi się zahaczyć o Kraków? konkretnie chodzi o wypad 2-3 dniowy do końca września. Król pentakli - Tak. Karta wskazuje, że jest na to szansa, ale musisz dobrze rozplanować swój czas. W dniu 4.08.2024 o 10:04, Ismer napisał: 2. czy w ciągu 2 miesięcy, czyli do końca października spotkam się z koleżanką mieszkającą w innym mieście? As pentakli - Kolejna pozytywna karta. Pojawią się jakieś sprzyjające okoliczności albo nowe możliwości, które umożliwią spotkanie z koleżanką. Obstawiałabym tutaj końcówkę października. 1 Cytuj
Carmi Napisano 7 Sierpnia 2024 Autor Napisano 7 Sierpnia 2024 W dniu 4.08.2024 o 11:36, Ariesza napisał: Ja też poproszę. Kminię, czy nie kupić bardzo konkretnej książki z zakresu astrologii, dostępnej na Amazonie. Pytanie do kart: kupię, czy nie kupię? Odwrócona 10 pentakli - Karta odwrócona może sugerować, że masz wątpliwości co do wartości lub przydatności tej książki. Możliwe, że zastanawiasz się, czy inwestycja w tę konkretną książkę jest warta swojej ceny. Na ten moment nie zdecydujesz się na zakup książki. Cytuj
Carmi Napisano 7 Sierpnia 2024 Autor Napisano 7 Sierpnia 2024 18 godzin temu, Stella111 napisał: 1. Czy coś wyniknie że znajomości z nowo poznanym mężczyzną ( na aplikacji randkowej ,? 8 mieczy - Ktoś tutaj jest mocno zablokowany i nie pewny swoich uczuć. Może również istnieć trudność w komunikacji lub w otwartym wyrażaniu uczuć i myśli. Może to prowadzić do nieporozumień i frustracji. dobrałam kartę radę Koło fortuny - Nie zamykaj się na jedną osobę, bądź elastyczna i płyń z prądem. Jakieś nagłe zmiany krążą wokół Ciebie. 18 godzin temu, Stella111 napisał: 2. Czy uda mi się zdać za pierwszym razem egzamin zawodowy na początku przyszłego roku? Cesarz oraz paź mieczy - Karty wskazują, że zdasz za pierwszym razem, podejdziesz do egzaminu dobrze przygotowana. 1 Cytuj
Carmi Napisano 8 Sierpnia 2024 Autor Napisano 8 Sierpnia 2024 W dniu 7.08.2024 o 17:10, Szept myśli napisał: Czy Norbert się odezwie? Odezwie się, ale potrzebuje jeszcze czasu. Potrzebuje przemyśleć pewne kwestie. 1 Cytuj
Moderators Ejbert Napisano 8 Sierpnia 2024 Moderators Napisano 8 Sierpnia 2024 Ja proszę o odpowiedź na pytanie z dziedziny kultury i sztuki A mianowicie: czy i kiedy wystawią w teatrze moją ulubioną sztukę i jak tak, to czy się na nią wbiję. W grę wchodzą 3 miesiące, zn. IX, X lub XI. I drugie: czy uda mi się obejrzeć film, będący finalizacją studiów pewnej młodej damy? Jak tak to kiedy? 1 Cytuj
Carmi Napisano 14 Sierpnia 2024 Autor Napisano 14 Sierpnia 2024 W dniu 8.08.2024 o 22:27, Ejbert napisał: Ja proszę o odpowiedź na pytanie z dziedziny kultury i sztuki A mianowicie: czy i kiedy wystawią w teatrze moją ulubioną sztukę i jak tak, to czy się na nią wbiję. W grę wchodzą 3 miesiące, zn. IX, X lub X I I drugie: czy uda mi się obejrzeć film, będący finalizacją studiów pewnej młodej damy? Wystawią twoją ulubioną sztukę, ale potrzeba na to trochę więcej czasu ( 7 monet), kiedy? (odwrócona 5 pucharów - do 5 miesięcy?), czy uda ci się na nią pójść - (3 monet) uda ci się na nią pójść z kimś bliskim. W dniu 8.08.2024 o 22:27, Ejbert napisał: czy uda mi się obejrzeć film, będący finalizacją studiów pewnej młodej damy? Jak tak to kiedy? Król pucharów - Jak najbardziej, uda ci się. kiedy- odwrócony paź buław - nie nastąpi to zbyt szybko, pojawią się jakieś opóźnienia, trudności z realizacją/ skończeniem owego projektu. 1 Cytuj
Beata 2024 Napisano 16 Sierpnia 2024 Napisano 16 Sierpnia 2024 Witam.Jesteśmy z mężem 20lat po ślubie.Ostatnio czuje że coś się między nami dzieje.Niby wszystko jest ok,ale cis jest na rzeczy.Poprosze i odpowiedź czy coś się psuje między nami 1 Cytuj
Moderators Ejbert Napisano 16 Sierpnia 2024 Moderators Napisano 16 Sierpnia 2024 W dniu 14.08.2024 o 08:26, Calineczka29 napisał: Wystawią twoją ulubioną sztukę, ale potrzeba na to trochę więcej czasu ( 7 monet), kiedy? (odwrócona 5 pucharów - do 5 miesięcy?), czy uda ci się na nią pójść - (3 monet) uda ci się na nią pójść z kimś bliskim. Ciekaw jestem tego czasu, bo co jakiś czas ta sztuka powraca na deski teatru. Już wiem, że we wrześniu i w październiku nie będzie wystawiana, dla mnie więc został jeszcze listopad. W dniu 14.08.2024 o 08:26, Calineczka29 napisał: Król pucharów - Jak najbardziej, uda ci się. kiedy- odwrócony paź buław - nie nastąpi to zbyt szybko, pojawią się jakieś opóźnienia, trudności z realizacją/ skończeniem owego projektu. Praca jest skończona, film nakręcony. Trudności i opóźnienie mogą być na etapie montażu filmu, ale nie mogą trwać w nieskończoność, bo praca musi być oceniona w tym roku. Zapytałem czy uda mi się go obejrzeć, gdyż może być dostępny tylko dla kadry oceniającej. I cieszy mnie odpowiedź kart, oby się spełniła 1 Cytuj
Beatus Napisano 16 Sierpnia 2024 Napisano 16 Sierpnia 2024 Dzień dobry, to ja też poproszę: 1. Czy uda się nawiązać kontakt z panem z nad jeziora? 2. Czy zacznę nową pracę od października (dodatkową)? 1 Cytuj
Carmi Napisano 16 Sierpnia 2024 Autor Napisano 16 Sierpnia 2024 3 godziny temu, Ejbert napisał: Ciekaw jestem tego czasu, bo co jakiś czas ta sztuka powraca na deski teatru. Już wiem, że we wrześniu i w październiku nie będzie wystawiana, dla mnie więc został jeszcze listopad. Praca jest skończona, film nakręcony. Trudności i opóźnienie mogą być na etapie montażu filmu, ale nie mogą trwać w nieskończoność, bo praca musi być oceniona w tym roku. Zapytałem czy uda mi się go obejrzeć, gdyż może być dostępny tylko dla kadry oceniającej. I cieszy mnie odpowiedź kart, oby się spełniła Czekam zatem na weryfikację, czy się udało :D 1 Cytuj
Carmi Napisano 18 Sierpnia 2024 Autor Napisano 18 Sierpnia 2024 W dniu 16.08.2024 o 13:28, Beata 2024 napisał: Witam.Jesteśmy z mężem 20lat po ślubie.Ostatnio czuje że coś się między nami dzieje.Niby wszystko jest ok,ale cis jest na rzeczy.Poprosze i odpowiedź czy coś się psuje między nami Witam, przepraszam, że tak późno. Już spieszę z rozkładem. Ma Pani sporo wątpliwości co do waszego związku. Czuje się Pani rozbita, brak harmonii oraz niezdecydowanie. Wkrada się tutaj rozważanie za i przeciw. Rzeczywiście w kartach nie wyszło aż tak źle, ale Pani mąż ewidentnie odsunął się na bok. Wyszła karta spokoju, refleksji i odpoczynku. Mąż może czuć, że potrzebuje dystansu lub czasu na przemyślenie sytuacji. Dużo myśli i rozważa o waszym związku. Karta na przyszłość wyszła mi pozytywnie. Chce zapewnić stabilność i bezpieczeństwo dla waszego związku, tylko pytanie, czy to ze względu, że mu tak wygodnie? bo jesteście tak długo razem. Wyszła mi tutaj 4 monet - mam wrażenie, że może obawiać się ryzyka i dlatego trzyma się tego, co już ma, nawet jeśli nie jest to idealne. Co macie za sobą - As Mieczy sugeruje brak jasności, możliwe nieporozumienia lub brak porozumienia w przeszłości. Trudności w komunikacji lub w podejmowaniu jasnych decyzji. Co jest teraz - Być może unikacie konfrontacji z problemami, które mogą doprowadzić do nagłego załamania sytuacji. Jest to okres dużej niestabilności. Karta rada - Usiądźcie i porozmawiajcie, zastanówcie się nad tym jak było kiedyś. Tutaj trzeba odświeżyć miłość na nowo. Jedno i drugie musi dać z siebie trochę miłości. 1 Cytuj
Carmi Napisano 18 Sierpnia 2024 Autor Napisano 18 Sierpnia 2024 W dniu 16.08.2024 o 17:57, Beatus napisał: 1. Czy uda się nawiązać kontakt z panem z nad jeziora? Karty mi wyszły tak nie jednoznacznie. 2 denarów, umiarkowanie. Nawiązanie kontaktu z Panem z nad jeziora jest możliwe, ale wymagać będzie od ciebie cierpliwości, elastyczności i umiejętności zachowania równowagi. Jeśli podejdziesz do tego spokojnie, bez naciskania i z otwartością na różne możliwości, masz szansę na sukces. Pamiętaj jednak, aby być cierpliwą i dostosowywać swoje działania do bieżącej sytuacji. W dniu 16.08.2024 o 17:57, Beatus napisał: 2. Czy zacznę nową pracę od października (dodatkową)? Tak 1 Cytuj
Beatus Napisano 19 Sierpnia 2024 Napisano 19 Sierpnia 2024 19 godzin temu, Calineczka29 napisał: Karty mi wyszły tak nie jednoznacznie. 2 denarów, umiarkowanie. Nawiązanie kontaktu z Panem z nad jeziora jest możliwe, ale wymagać będzie od ciebie cierpliwości, elastyczności i umiejętności zachowania równowagi. Jeśli podejdziesz do tego spokojnie, bez naciskania i z otwartością na różne możliwości, masz szansę na sukces. Pamiętaj jednak, aby być cierpliwą i dostosowywać swoje działania do bieżącej sytuacji. Tak Dziękuję bardzo 1 Cytuj
Gość Anastazja979 Napisano 22 Sierpnia 2024 Napisano 22 Sierpnia 2024 Co mnie czeka w pracy do końca roku? (obecnie mam pracę, ale jest mi w niej ciężko) Cytuj
Lunula_85 Napisano 22 Sierpnia 2024 Napisano 22 Sierpnia 2024 Witam! Chciałabym się dowiedzieć czy rozpocznę znajomość z jakimś mężczyzną do końca roku? 1 Cytuj
Ddd97 Napisano 25 Sierpnia 2024 Napisano 25 Sierpnia 2024 Cześć, od już jakiegoś czasu borykam się z niestabilną sytuacją uczuciową. Mam przyjaciela, z którym pozostaję w relacji friends with benefits, bo on nie chce wchodzić w związek i się angażować. Proszę o prognozę czy w najbliższym czasie mam okazję zbudować z kimś coś poważnego. Dorota, 31.10.1997. Z góry dziękuję:) 1 Cytuj
Stella111 Napisano 27 Sierpnia 2024 Napisano 27 Sierpnia 2024 W dniu 7.08.2024 o 08:40, Calineczka29 napisał: 8 mieczy - Ktoś tutaj jest mocno zablokowany i nie pewny swoich uczuć. Może również istnieć trudność w komunikacji lub w otwartym wyrażaniu uczuć i myśli. Może to prowadzić do nieporozumień i frustracji. dobrałam kartę radę Koło fortuny - Nie zamykaj się na jedną osobę, bądź elastyczna i płyń z prądem. Jakieś nagłe zmiany krążą wokół Ciebie. Cesarz oraz paź mieczy - Karty wskazują, że zdasz za pierwszym razem, podejdziesz do egzaminu dobrze przygotowana. Jeżeli chodzi o 1 pytanie , to z tej relacji nic nie wyszło. Po bardzo krótkim ale dość intensywnym etapie zainteresowania moja osobą i wielu komplementach facet zniknął, aby po 2 tyg poinformować mnie, że nie jest zainteresowany kontynuacją znajomości z przyczyn dla mnie kompletnie niezrozumiałych. W każdym razie czekam na nowe okazje i oczywiście wrócę z weryfikacja wszystkich pytań . 1 Cytuj
Carmi Napisano 28 Sierpnia 2024 Autor Napisano 28 Sierpnia 2024 W dniu 22.08.2024 o 09:56, Anastazja979 napisał: Co mnie czeka w pracy do końca roku? (obecnie mam pracę, ale jest mi w niej ciężko) Na początku chciałam bardzo przeprosić, że tak długo oczekiwałaś na rozkład. Co we wrześniu w pracy: Wrzesień przyniesie stabilność i sukces. Pokazuje mi się sukces finansowy, a także osiągnięcia w pracy, które mogą wynikać z długotrwałych starań. Ogólnie dobra atmosfer w miejscu pracy. Co prawda będziesz odczuwała zmęczenie. Ważne jest, aby nie popaść w rutynę i nie zaniedbywać swoich obowiązków. Październik: Będzie czasem refleksji, będziesz się zastanawiać, czy obecne zarobki są adekwatne do włożonej pracy. Wszystko się jednak rozejdzie, twoje wątpliwości miną, pojawia się sukces zawodowy zdobyty ciężką pracą, materialne bezpieczeństwo, spokój o sprawy finansowe i zawodowe, może jakiś awans w pracy. Listopad: Dobra passa w pracy, dobre pieniądze, spokój i harmonia. Będzie trochę luźniej, dużo przyjaznej atmosfery w miejscu pracy. Praca będzie sprawiać ci przyjemność. Grudzień: może być trudnym miesiącem, z wyzwaniami zarówno na poziomie emocjonalnym, jak i finansowym. Pojawia się poczucie słabości, brak pewności siebie lub trudności w radzeniu sobie z wyzwaniami. Tak sobie też myślę, że grudzień to już okres świąteczny może to będzie powodem letargu w pracy. Dobra i tutaj teraz moja taka totalnie luźna interpretacja, totalnie mogąca się nie sprawdzić, troche idę w intuicję w tym momencie. We wrzesniu możesz pracować nad jakimś projektem, starać się o jakąś podwyżkę, będziesz miała dobre kontakty z osobami w pracy, w październiku będziesz może czekała na wynik tego co zrobiłaś we wrześniu? z myślą o podwyżce? pojawią się jakieś niepewności. Ktoś może obieca ci podwyżkę? więc to cie podniesie na duchu, listopad będzie totalnie spokojnym miesiącem, będziesz pewna, że masz wszystko pod kontrolą? a w grudniu będzie zderzenie z rzeczywistością, obietnice nie pokryją się, nie dostaniesz albo podwyżki, albo chodzi tutaj o przedłużenie umowy. Oczywiście to jest takie moje luźne spojrzenie na karty. Jestem bardzo ciekawa co wyjdzie tak naprawdę. Czekam na weryfikację i trzymam kciuki, aby wszystko wyszło dobrze! Cytuj
Carmi Napisano 28 Sierpnia 2024 Autor Napisano 28 Sierpnia 2024 W dniu 22.08.2024 o 23:54, Lunula_85 napisał: Witam! Chciałabym się dowiedzieć czy rozpocznę znajomość z jakimś mężczyzną do końca roku? Witaj, podaj proszę datę urodzenia oraz imię. Może być na priv. 1 Cytuj
Carmi Napisano 28 Sierpnia 2024 Autor Napisano 28 Sierpnia 2024 W dniu 25.08.2024 o 22:05, Ddd97 napisał: Cześć, od już jakiegoś czasu borykam się z niestabilną sytuacją uczuciową. Mam przyjaciela, z którym pozostaję w relacji friends with benefits, bo on nie chce wchodzić w związek i się angażować. Proszę o prognozę czy w najbliższym czasie mam okazję zbudować z kimś coś poważnego. Dorota, 31.10.1997. Z góry dziękuję:) Witam, Przepraszam za zwłokę z rozkładami. No więc tak, we wrześniu nikt konkretny się nie pojawi na horyzoncie. Natomiast od października jest duża szansa, że poznasz kogoś konkretnego. Szybko się to potoczy. Z początku będziesz myślała, że to tylko romans, ale oboje zaangażujecie się w coś więcej. No, a grudzień... pomyślność w sprawach uczuciowych w związku. Oznacza trwałość związków i stabilizację. Zwiastuje nadejście radosnych wydarzeń, czas odprężenia, zabawy. Trzymam kciuki! 1 Cytuj
Ddd97 Napisano 28 Sierpnia 2024 Napisano 28 Sierpnia 2024 53 minuty temu, Calineczka29 napisał: Witam, Przepraszam za zwłokę z rozkładami. No więc tak, we wrześniu nikt konkretny się nie pojawi na horyzoncie. Natomiast od października jest duża szansa, że poznasz kogoś konkretnego. Szybko się to potoczy. Z początku będziesz myślała, że to tylko romans, ale oboje zaangażujecie się w coś więcej. No, a grudzień... pomyślność w sprawach uczuciowych w związku. Oznacza trwałość związków i stabilizację. Zwiastuje nadejście radosnych wydarzeń, czas odprężenia, zabawy. Trzymam kciuki! Dziękuję bardzo, wrócę z weryfikacją ☺️ 1 Cytuj
Lunula_85 Napisano 29 Sierpnia 2024 Napisano 29 Sierpnia 2024 16 godzin temu, Calineczka29 napisał: Witaj, podaj proszę datę urodzenia oraz imię. Może być na priv. Emilia 22.04.1985 Cytuj
Beatus Napisano 5 Września 2024 Napisano 5 Września 2024 Dzień dobry, proszę o postawienie kart, czy do końca roku wejdę w jakiś związek z jakimś mężczyzną. Dziękuję i pozdrawiam (imie i data ur. na priv) 1 Cytuj
Beatus Napisano 9 Września 2024 Napisano 9 Września 2024 W dniu 18.08.2024 o 21:09, Calineczka29 napisał: Karty mi wyszły tak nie jednoznacznie. 2 denarów, umiarkowanie. Nawiązanie kontaktu z Panem z nad jeziora jest możliwe, ale wymagać będzie od ciebie cierpliwości, elastyczności i umiejętności zachowania równowagi. Jeśli podejdziesz do tego spokojnie, bez naciskania i z otwartością na różne możliwości, masz szansę na sukces. Pamiętaj jednak, aby być cierpliwą i dostosowywać swoje działania do bieżącej sytuacji. Tak Jeśli chodzi o pytanie pierwsze to na razie bez sukcesu, a wszystko wskazuje, że podejmę, zostałam przyjęta. Cytuj
Artemidaa Napisano 9 Września 2024 Napisano 9 Września 2024 Witam :) Chciałabym zapytać czy w najbliższym czasie poznam rodziców partnera? Jeśli tak, to jak przebiegnie i jak oni mnie odbiorą? Dane na priv 1 Cytuj
Artemidaa Napisano 27 Września 2024 Napisano 27 Września 2024 W dniu 9.09.2024 o 16:49, Artemidaa napisał: Witam :) Chciałabym zapytać czy w najbliższym czasie poznam rodziców partnera? Jeśli tak, to jak przebiegnie i jak oni mnie odbiorą? Dane na priv Cofam pytanie Cytuj
Administrator Ismer Napisano 2 Października 2024 Administrator Napisano 2 Października 2024 Weryfikuję pierwsze pytanie: czy we wrześniu uda mi się zahaczyć o Kraków? konkretnie chodzi o wypad 2-3 dniowy do końca wrzśnia. W dniu 7.08.2024 o 07:52, Calineczka29 napisał: Król pentakli - Tak. Karta wskazuje, że jest na to szansa, ale musisz dobrze rozplanować swój czas. W Krakowie byłam 2 dni; co do czasu - nie tyle musiałam go dobrze rozplanować co dostosować się do zaistniałych w lipcu okoliczności, o których już wiedziałam w chwili zadawania pytania. Miałam wątpliwości tylko co do tego, czy w ogóle będę mogła pojechać, bo te okoliczności były niezależne ode mnie, a sam wypad było możliwy tylko we wrześniu i stał pod dużym znakiem zapytania. Ale się udało :) Co do drugiego pytania - jeszcze miesiąc musimy poczekać, a z wieści na dzień dzisiejszy wynika, że raczej się nie spotkamy - nie zanosi się na to, ani bym ja mogła pojechać tam ani ona przyjechać tu. Ale liczę na to, że - jak napisałaś - "pojawią się jakieś sprzyjające okoliczności albo nowe możliwości, które umożliwią spotkanie z koleżanką" :) 3 Cytuj
Lunula_85 Napisano 3 Października 2024 Napisano 3 Października 2024 W dniu 22.08.2024 o 23:54, Lunula_85 napisał: Witam! Chciałabym się dowiedzieć czy rozpocznę znajomość z jakimś mężczyzną do końca roku? Czy jest jeszcze szansa na rozkład czy wycofać pytanie? Cytuj
Carmi Napisano 4 Października 2024 Autor Napisano 4 Października 2024 7 godzin temu, Lunula_85 napisał: Czy jest jeszcze szansa na rozkład czy wycofać pytanie? Nie wiem jak ale uciekło mi twoje pytanie. Dziś wieczorkiem postawie karty! Przepraszam 1 Cytuj
Lunula_85 Napisano 4 Października 2024 Napisano 4 Października 2024 11 godzin temu, Calineczka29 napisał: Nie wiem jak ale uciekło mi twoje pytanie. Dziś wieczorkiem postawie karty! Przepraszam Super! Dziękuję. Jeśli można jeszcze jedno pytanie to chciałabym się dowiedzieć czy Daniel 30.10. 1981 jest wierny. 1 Cytuj
Carmi Napisano 4 Października 2024 Autor Napisano 4 Października 2024 W dniu 5.09.2024 o 14:50, Beatus napisał: Dzień dobry, proszę o postawienie kart, czy do końca roku wejdę w jakiś związek z jakimś mężczyzną. Dziękuję i pozdrawiam (imie i data ur. na priv) 1. Październik: Odwrócona Karta Kochanków Odwrócona Karta Kochanków wskazuje na trudności w podejmowaniu decyzji w relacjach międzyludzkich. Może to oznaczać, że w tym miesiącu czujesz się zdezorientowana co do swoich pragnień lub możliwości w związku. Mogą występować wątpliwości, które sprawiają, że trudno jest Ci podjąć decyzję o rozpoczęciu nowej relacji. Może też to sugerować problemy w komunikacji z potencjalnymi partnerami. 2. Listopad: Odwrócona 2 Buław Odwrócona 2 Buław sugeruje, że możesz czuć się w listopadzie niepewna i niegotowa do podjęcia jakiejkolwiek decyzji dotyczącej przyszłości. Może to być czas, w którym czujesz, że nie masz pełnej kontroli nad swoimi wyborami lub planami. To może również oznaczać, że pojawią się możliwości, ale nie jesteś gotowa, aby je wykorzystać lub czujesz, że nie są one dla Ciebie odpowiednie. 3. Grudzień: Paź Mieczy Paź Mieczy jest kartą, która symbolizuje młodzieńczą energię, ciekawość i komunikację. W grudniu może oznaczać, że pojawi się ktoś, z kim będziesz miała interesującą wymianę zdań lub dyskusję. Może to być osoba, która zwróci Twoją uwagę, ale Paź Mieczy niekoniecznie wskazuje na pełnoprawny związek. Może być to początek czegoś, ale niekoniecznie związek w tradycyjnym tego słowa znaczeniu. 2 Cytuj
Carmi Napisano 4 Października 2024 Autor Napisano 4 Października 2024 2 godziny temu, Lunula_85 napisał: Super! Dziękuję. Jeśli można jeszcze jedno pytanie to chciałabym się dowiedzieć czy Daniel 30.10. 1981 jest wierny. Jest wierny, ceni sobie stabilność i bezpieczeństwo w relacji. Jest tutaj jakaś chyba stagnacja w uczuciach, ale nie widzę tutaj aby miał jakieś myśli lub plany odnośnie skoku w bok. 1 Cytuj
Artemidaa Napisano 5 Października 2024 Napisano 5 Października 2024 W dniu 27.09.2024 o 14:33, Artemidaa napisał: Cofam pytanie Dzień dobry, chciałabym zmienić pytanie i zapytać o coś co dotyczy mnie, bo karty będę obiektywne, a ja jestem bardzo pogubiona ostatnio, jak karty opisują moją osobę? (Chodzi o taką psychoanalizę osoby) I co powinnam w sobie zmienić, nad czym popracować, być może coś uleczyć? Jestem ciekawa tego i chętna do przenalizowania pod kątem przeszłych i obecnych wydarzeń. Taki okres mam w życiu i chce zajrzeć w głąb siebie. 1 Cytuj
Carmi Napisano 5 Października 2024 Autor Napisano 5 Października 2024 11 godzin temu, Artemidaa napisał: Dzień dobry, chciałabym zmienić pytanie i zapytać o coś co dotyczy mnie, bo karty będę obiektywne, a ja jestem bardzo pogubiona ostatnio, jak karty opisują moją osobę? (Chodzi o taką psychoanalizę osoby) I co powinnam w sobie zmienić, nad czym popracować, być może coś uleczyć? Jestem ciekawa tego i chętna do przenalizowania pod kątem przeszłych i obecnych wydarzeń. Taki okres mam w życiu i chce zajrzeć w głąb siebie. Witaj, Karty sugerują, że obecnie czujesz się zagubiona lub straciłaś kontrolę nad pewnymi aspektami swojego życia. Może brakować ci pewności siebie, stabilności lub poczucia władzy nad swoimi decyzjami. Jakby coś wymykało sie tobie spod kontroli przez co czujesz się uwięziona lub ograniczona, bardziej obstawiałabym blokady psychicznie. Możliwe, że wpadłaś we własną pułapkę leków, wątpliwości które cię blokują do dalszego działania. Musisz skonfrontować się z poczuciem niesprawiedliwości i emocjonalnej stagnacji. Powinnaś zacząć dostrzegać nowe możliwości, które mogą się pojawiać, zamiast tkwić w rozczarowaniu. Nie wiem, czemu ale ciągle mam przeświadczenie, że był/ jest w twoim życiu mężczyzna (może ojciec) z którym toczysz/toczyłaś wojne, sprzeciwiałaś się, jakiś tutaj bunt mi się rysuje w przeszłości co chyba trochę ma wpływ na to jak postrzegasz niektóre aspekty życia, ale mogę się mylić! Jest tutaj akceptacja zmian i konieczności rozwoju, nawet jeśli wymaga to pożegnania się z przeszłością. Obecnie cenisz sobie stabilność, chciałabyś kontrolować swoje życie, ale niestety nie wychodzi to w ten sposób. Brakuje ci poczucia bezpieczeństwa w relacjach lub otoczeniu. co powinnaś zmienić: powinnaś otworzyć się na bardziej troskliwe, twórcze i emocjonalne podejście do siebie i innych. Może zbytnio się odcięłaś od swoich uczuć. Przybrałaś maskę? okryłaś się skorupą? Musisz przestać wszystko kontrolować. Potrzeba porzucenia kontroli i skąpstwa (nie tylko w kwestiach finansowych, ale także emocjonalnych). Musisz nauczyć się być bardziej otwarta i dzielić się swoimi emocjami oraz zasobami. Czego nauczyła cię teraźniejszość: Nauczona samotności, refleksji i poszukiwania wewnętrznej mądrości. Niektóre cykle muszą się zakończyć, abyś mogła ruszyć dalej. Czego nie chce zobaczyć w sobie: unikasz konfrontacji z problemami w relacjach lub brakuje ci decyzji w kwestiach miłości. Nie chcesz się otworzyć emocjonalnie. Co niesie przyszłość: Ruch naprzód, zwycięstwo i pewność siebie. Przyszłość przynosi siłę, determinację i kontrolę nad swoim losem. Emocjonalna dojrzałość, zdolność do zarządzania swoimi uczuciami i relacjami. Przyszłość przyniesie ci lepszą kontrolę nad emocjami i większą stabilność emocjonalną. Karta rada: Powinnaś skupić się na wewnętrznej sile i cierpliwości. To rada, by wierzyć w siebie i kontrolować swoje emocje z łagodnością. Przemyśl swoje relacje, szczególnie te, które mogą być źródłem napięć lub niezrównoważenia. 1 Cytuj
Artemidaa Napisano 5 Października 2024 Napisano 5 Października 2024 (edytowane) Tak na spokojnie za parę dni Ci odpiszę, jest to bardzo ciekawe i na wstępie powiem, że z ojcem trafiłaś... zastanowię się nad tym wszystkim głębiej poprostu. Jestem wdzięczna za to Edytowane 5 Października 2024 przez Artemidaa 1 Cytuj
Carmi Napisano 6 Października 2024 Autor Napisano 6 Października 2024 8 godzin temu, Artemidaa napisał: Tak na spokojnie za parę dni Ci odpiszę, jest to bardzo ciekawe i na wstępie powiem, że z ojcem trafiłaś... zastanowię się nad tym wszystkim głębiej poprostu. Jestem wdzięczna za to Trzymaj się 💖 1 Cytuj
Artemidaa Napisano 6 Października 2024 Napisano 6 Października 2024 (edytowane) 19 godzin temu, Calineczka29 napisał: Karty sugerują, że obecnie czujesz się zagubiona lub straciłaś kontrolę nad pewnymi aspektami swojego życia. Może brakować ci pewności siebie, stabilności lub poczucia władzy nad swoimi decyzjami. Jakby coś wymykało sie tobie spod kontroli przez co czujesz się uwięziona lub ograniczona, bardziej obstawiałabym blokady psychicznie. Możliwe, że wpadłaś we własną pułapkę leków, wątpliwości które cię blokują do dalszego działania. Musisz skonfrontować się z poczuciem niesprawiedliwości i emocjonalnej stagnacji. Powinnaś zacząć dostrzegać nowe możliwości, które mogą się pojawiać, zamiast tkwić w rozczarowaniu. Nie wiem, czemu ale ciągle mam przeświadczenie, że był/ jest w twoim życiu mężczyzna (może ojciec) z którym toczysz/toczyłaś wojne, sprzeciwiałaś się, jakiś tutaj bunt mi się rysuje w przeszłości co chyba trochę ma wpływ na to jak postrzegasz niektóre aspekty życia, ale mogę się mylić! Jest tutaj akceptacja zmian i konieczności rozwoju, nawet jeśli wymaga to pożegnania się z przeszłością. Obecnie cenisz sobie stabilność, chciałabyś kontrolować swoje życie, ale niestety nie wychodzi to w ten sposób. Brakuje ci poczucia bezpieczeństwa w relacjach lub otoczeniu. Czuję się bardzo zagubiona obecnie, wynika to chyba z zewnątrz a nie z wewnątrz, to tak jakby ludzie robili mi bałagan w głowie. Kiedy czuje, że jestem na dobrej drodze dostaję jakiś wstrząs. Wtedy jakby wypada mi wszystko z rąk, gubię się i nie wiem co już myśleć. Od pewnego czasu wątpię w swoją intuicję. Zanim wskoczę na właściwe tory musi minąć trochę czasu. Tak. Był i jest ojciec w moim życiu obecny, choć teraz jest wielka poprawa w relacjach (jakby we mnie to już zostało wypalone cześciowo przerobione). Ale było w przeszłości burzliwie. Teraz jak o tym myślę to faktycznie był to swego rodzaju "bunt" , choć nie myślałam o tym wtedy w ten sposób. Czułam, że walczę o "przetrwanie", o godność, ważność i szcunek (tak czuję). Ale też mam świadomość, że czasem robiłam to też po to, aby poprostu postawić na swoim. Choć w wielu sprawach miałam rację to moje reakcje były zbyt emocjonalne (Te negatywne). Czułam w ciele silne emocje związane z jego z jego osobą. Ciężko mi było kontrolować emocje, choć się starałam. Jest to człowiek raczej władczy, lubi mieć rację, był emocjonalnie niedostępny dla mnie jako dziecko, nie umiejący okazać (albo w sposób prawidłowy) uczuć. Wewnętrznie chciałam spokoju, dobrych relacji, chciałam aby w rodzinie zapanowały inne zdrowsze zasady. Jednak widzę tu jeszcze możliwość wstawienia innego mężczyzny z którym teraz również walczę w pewien sposób. Odczuwam lęk, że mężczyzna będzie chciał mną drygować, manipulować. Taki lęk przed przekroczeniem moich granic, lęk że zatracę się w miłości . Jednakże odczuwam tak jak ty, że bardziej o ojca tu chodzi. Na pewno ma to wpływ na aspekty relacyjne z mężczyznami. Nie chce powielać wzorców związku w mojej rodzinie. Odczuwam potrzebę pracy nad sobą - czyli rozwoju. Bardzo chce stabilności, bezpieczeństwa i jest we mnie potrzeba pełnej kontroli nad życiem, tylko właśnie im bardziej staram się trzymać tą kontrolę, tym bardziej ją tracę - i chyba tutaj pojawia się brak wiary w siebie i taki wewnętrzny lęk, albo jakaś blokada. Zgadza się, bardzo brakuje mi bezpieczeństwa w różnych relacjach, czy to w rodzinie, czy w związku, a nawet w relacjach przyjacielskich. Brak mi zaufania do obecnego otoczenia. Zakładam maskę. Być może to w pewnym sensie normalna reakcja, bo coś tu nie gra i moja intuicja to wyczuwa, albo tak jak piszesz blokada. Jednak czuję, że potrzebuję jakiejś zmiany. Być może wpuszczenia innych, nowych ludzi do mojego życia, albo nawet cześciowo zmiany otoczenia. 19 godzin temu, Calineczka29 napisał: co powinnaś zmienić: powinnaś otworzyć się na bardziej troskliwe, twórcze i emocjonalne podejście do siebie i innych. Może zbytnio się odcięłaś od swoich uczuć. Przybrałaś maskę? okryłaś się skorupą? Musisz przestać wszystko kontrolować. Potrzeba porzucenia kontroli i skąpstwa (nie tylko w kwestiach finansowych, ale także emocjonalnych). Musisz nauczyć się być bardziej otwarta i dzielić się swoimi emocjami oraz zasobami. zdecydowanie mam i maskęi skorupę na sobie. Co do odcięcia od swoich uczuć, to jest we mnie lęk przed zbytnim okazaniem smutku, bólu, jak i radości - tak na zewnątrz. (Dlaczego? Nie wiem. Nad tym muszę się zastanowić). A tak z ciekawości... Czyli karty pokazały również moje skąpstwa w kwestiach finansowych? Wszystkie rady biorę do serducha oczywiście. Będę się starać coś zmieniać i się bardziej otwierać. 19 godzin temu, Calineczka29 napisał: Czego nauczyła cię teraźniejszość: Nauczona samotności, refleksji i poszukiwania wewnętrznej mądrości. Niektóre cykle muszą się zakończyć, abyś mogła ruszyć dalej. Zdecydowanie tak! 19 godzin temu, Calineczka29 napisał: Czego nie chce zobaczyć w sobie: unikasz konfrontacji z problemami w relacjach lub brakuje ci decyzji w kwestiach miłości. Nie chcesz się otworzyć emocjonalnie. Zdecydowanie brakuje mi decyzji w kwestiach miłości. Nie unikam konfrontacji, raczej wręcz odwrotne, zazwyczaj druga strona jest unikająca. Myślę, że nie chce się otworzyć do końca emocjonalnie, bo warunki jakby nie są odpowiednie, tak jak wyżej napisałam - brak poczucia bezpieczeństwa i przeszłe zranienia. Choć staram się, podejmuję próby. 19 godzin temu, Calineczka29 napisał: Co niesie przyszłość: Ruch naprzód, zwycięstwo i pewność siebie. Przyszłość przynosi siłę, determinację i kontrolę nad swoim losem. Emocjonalna dojrzałość, zdolność do zarządzania swoimi uczuciami i relacjami. Przyszłość przyniesie ci lepszą kontrolę nad emocjami i większą stabilność emocjonalną. nawet nie wiesz jakie to dla mnie ważne! Przeczytać to, to jakby ktoś mi szepnął do ucha: Twoje obecne starania i zmagania nie pójdą na marne Tutaj nie napiszę nic więcej, ale na pewno się odezwę jeszcze... 19 godzin temu, Calineczka29 napisał: Karta rada: Powinnaś skupić się na wewnętrznej sile i cierpliwości. To rada, by wierzyć w siebie i kontrolować swoje emocje z łagodnością. Przemyśl swoje relacje, szczególnie te, które mogą być źródłem napięć lub niezrównoważenia. Tak zrobię. Miało być za kilka dni, ale miałam spokojny, samotny weekend, więc postanowiłam przeanalizować wszystko. Dzięki za rady, pomału będę szła na przód. Edytowane 6 Października 2024 przez Artemidaa 1 Cytuj
Carmi Napisano 6 Października 2024 Autor Napisano 6 Października 2024 19 godzin temu, Artemidaa napisał: Czuję się bardzo zagubiona obecnie, wynika to chyba z zewnątrz a nie z wewnątrz, to tak jakby ludzie robili mi bałagan w głowie. Kiedy czuje, że jestem na dobrej drodze dostaję jakiś wstrząs. Wtedy jakby wypada mi wszystko z rąk, gubię się i nie wiem co już myśleć. Od pewnego czasu wątpię w swoją intuicję. Zanim wskoczę na właściwe tory musi minąć trochę czasu. Tak. Był i jest ojciec w moim życiu obecny, choć teraz jest wielka poprawa w relacjach (jakby we mnie to już zostało wypalone cześciowo przerobione). Ale było w przeszłości burzliwie. Teraz jak o tym myślę to faktycznie był to swego rodzaju "bunt" , choć nie myślałam o tym wtedy w ten sposób. Czułam, że walczę o "przetrwanie", o godność, ważność i szcunek (tak czuję). Ale też mam świadomość, że czasem robiłam to też po to, aby poprostu postawić na swoim. Choć w wielu sprawach miałam rację to moje reakcje były zbyt emocjonalne (Te negatywne). Czułam w ciele silne emocje związane z jego z jego osobą. Ciężko mi było kontrolować emocje, choć się starałam. Jest to człowiek raczej władczy, lubi mieć rację, był emocjonalnie niedostępny dla mnie jako dziecko, nie umiejący okazać (albo w sposób prawidłowy) uczuć. Wewnętrznie chciałam spokoju, dobrych relacji, chciałam aby w rodzinie zapanowały inne zdrowsze zasady. Jednak widzę tu jeszcze możliwość wstawienia innego mężczyzny z którym teraz również walczę w pewien sposób. Odczuwam lęk, że mężczyzna będzie chciał mną drygować, manipulować. Taki lęk przed przekroczeniem moich granic, lęk że zatracę się w miłości . Jednakże odczuwam tak jak ty, że bardziej o ojca tu chodzi. Na pewno ma to wpływ na aspekty relacyjne z mężczyznami. Nie chce powielać wzorców związku w mojej rodzinie. Odczuwam potrzebę pracy nad sobą - czyli rozwoju. Bardzo chce stabilności, bezpieczeństwa i jest we mnie potrzeba pełnej kontroli nad życiem, tylko właśnie im bardziej staram się trzymać tą kontrolę, tym bardziej ją tracę - i chyba tutaj pojawia się brak wiary w siebie i taki wewnętrzny lęk, albo jakaś blokada. Zgadza się, bardzo brakuje mi bezpieczeństwa w różnych relacjach, czy to w rodzinie, czy w związku, a nawet w relacjach przyjacielskich. Brak mi zaufania do obecnego otoczenia. Zakładam maskę. Być może to w pewnym sensie normalna reakcja, bo coś tu nie gra i moja intuicja to wyczuwa, albo tak jak piszesz blokada. Jednak czuję, że potrzebuję jakiejś zmiany. Być może wpuszczenia innych, nowych ludzi do mojego życia, albo nawet cześciowo zmiany otoczenia. zdecydowanie mam i maskęi skorupę na sobie. Co do odcięcia od swoich uczuć, to jest we mnie lęk przed zbytnim okazaniem smutku, bólu, jak i radości - tak na zewnątrz. (Dlaczego? Nie wiem. Nad tym muszę się zastanowić). A tak z ciekawości... Czyli karty pokazały również moje skąpstwa w kwestiach finansowych? Wszystkie rady biorę do serducha oczywiście. Będę się starać coś zmieniać i się bardziej otwierać. Zdecydowanie tak! Zdecydowanie brakuje mi decyzji w kwestiach miłości. Nie unikam konfrontacji, raczej wręcz odwrotne, zazwyczaj druga strona jest unikająca. Myślę, że nie chce się otworzyć do końca emocjonalnie, bo warunki jakby nie są odpowiednie, tak jak wyżej napisałam - brak poczucia bezpieczeństwa i przeszłe zranienia. Choć staram się, podejmuję próby. nawet nie wiesz jakie to dla mnie ważne! Przeczytać to, to jakby ktoś mi szepnął do ucha: Twoje obecne starania i zmagania nie pójdą na marne Tutaj nie napiszę nic więcej, ale na pewno się odezwę jeszcze... Tak zrobię. Miało być za kilka dni, ale miałam spokojny, samotny weekend, więc postanowiłam przeanalizować wszystko. Dzięki za rady, pomału będę szła na przód. Jestem pewna, że Twoja intuicja nie zawiodła Cię całkowicie – może chwilowo się zagubiła, ale masz w sobie moc, by do niej wrócić. Pamiętaj, że każdy z nas czasem wątpi, ale to nie oznacza, że nasza wartość jest mniejsza. Trzymam za Ciebie kciuki i wierzę, że z czasem znajdziesz w sobie większe poczucie bezpieczeństwa i spokoju, którego tak potrzebujesz. 19 godzin temu, Artemidaa napisał: zdecydowanie mam i maskęi skorupę na sobie. Co do odcięcia od swoich uczuć, to jest we mnie lęk przed zbytnim okazaniem smutku, bólu, jak i radości - tak na zewnątrz. (Dlaczego? Nie wiem. Nad tym muszę się zastanowić). A tak z ciekawości... Czyli karty pokazały również moje skąpstwa w kwestiach finansowych? Wszystkie rady biorę do serducha oczywiście. Będę się starać coś zmieniać i się bardziej otwierać. Pamiętaj, że maski i skorupy, które zakładamy, są często mechanizmami obronnymi, które pomagają nam przetrwać w momentach, kiedy czujemy się zagrożone. I to nic złego – ochraniały Cię, kiedy było to konieczne. Ale teraz, skoro jesteś świadoma ich istnienia, masz moc, by powoli je zdejmować, w swoim tempie i w bezpiecznych warunkach. Masz pełne prawo do odczuwania swoich emocji – smutku, bólu, ale też radości – i do bycia w pełni sobą. ❤ 1 Cytuj
Artemidaa Napisano 21 Października 2024 Napisano 21 Października 2024 W dniu 6.10.2024 o 16:51, Artemidaa napisał: Przemyśl swoje relacje, szczególnie te, które mogą być źródłem napięć lub niezrównoważenia. Witaj! Właśnie przemyślałam te relacje... Chyba popełniłam błąd w wyborze partnera. Wszystko się sypie, mam wrażenie, że on nie jest ze mną szczery. Że to wszystko to jakaś iluzja. Ale chciałabym się upewnić i zwrócić się o prośbę do ciebie. .. Postawisz mi karty na te pytania? Czy on mnie okłamuje? Lub coś ukrywam przede mną? Czy będzie szczera rozmowa między nami? Dużo kłótni było między nami, jest dystans. Postanowiłam być od teraz stanowcza wóz albo przewóz. 1 Cytuj
Moderators Ejbert Napisano 23 Października 2024 Moderators Napisano 23 Października 2024 W dniu 14.08.2024 o 08:26, Calineczka29 napisał: Wystawią twoją ulubioną sztukę, ale potrzeba na to trochę więcej czasu ( 7 monet), kiedy? (odwrócona 5 pucharów - do 5 miesięcy?), czy uda ci się na nią pójść - (3 monet) uda ci się na nią pójść z kimś bliskim. W dniu 16.08.2024 o 17:35, Ejbert napisał: Ciekaw jestem tego czasu, bo co jakiś czas ta sztuka powraca na deski teatru. Już wiem, że we wrześniu i w październiku nie będzie wystawiana, dla mnie więc został jeszcze listopad. I listopad też odpadł. Jest zapowiadana na grudzień, ale ten miesiąc jest poza moim zasięgiem, dlatego pytałem w zakresie 3 miesięcznym do listopada. No nic, być może te 5 miesięcy wskazuje na przyszły rok 1 Cytuj
Carmi Napisano 28 Października 2024 Autor Napisano 28 Października 2024 W dniu 21.10.2024 o 17:54, Artemidaa napisał: Witaj! Właśnie przemyślałam te relacje... Chyba popełniłam błąd w wyborze partnera. Wszystko się sypie, mam wrażenie, że on nie jest ze mną szczery. Że to wszystko to jakaś iluzja. Ale chciałabym się upewnić i zwrócić się o prośbę do ciebie. .. Postawisz mi karty na te pytania? Czy on mnie okłamuje? Lub coś ukrywam przede mną? Czy będzie szczera rozmowa między nami? Dużo kłótni było między nami, jest dystans. Postanowiłam być od teraz stanowcza wóz albo przewóz. Okej zaczynając od pierwszego pytania: as pucharów, odwrócona 8 mieczy - Moim zdaniem on jest z Tobą szczery, nie widzę tutaj oszustwa ani kręcenia. Nie ukrywa nic, wręcz przeciwnie jest bardziej otwarty przy tobie, tak odczytuje odwróconą 8 mieczy. Co do szczerej rozmowy... owszem pojawi się taka, ale nie będzie należeć do zbyt prostych. Mam wrażenie, że Pan tutaj będzie bronił swojej pozycji, zdania. Padnie trochę nieprzyjemnych słów, mogą pojawić się napięcia, niezrozumienia lub słowa rzucone pod wpływem chwili. Po wszystkim wróci do tego co było, będziesz się zastanawiać do robić. Czekanie i jeszcze raz czekanie... 1 Cytuj
Artemidaa Napisano 28 Października 2024 Napisano 28 Października 2024 14 minut temu, Calineczka29 napisał: Okej zaczynając od pierwszego pytania: as pucharów, odwrócona 8 mieczy - Moim zdaniem on jest z Tobą szczery, nie widzę tutaj oszustwa ani kręcenia. Nie ukrywa nic, wręcz przeciwnie jest bardziej otwarty przy tobie, tak odczytuje odwróconą 8 mieczy. Co do szczerej rozmowy... owszem pojawi się taka, ale nie będzie należeć do zbyt prostych. Mam wrażenie, że Pan tutaj będzie bronił swojej pozycji, zdania. Padnie trochę nieprzyjemnych słów, mogą pojawić się napięcia, niezrozumienia lub słowa rzucone pod wpływem chwili. Po wszystkim wróci do tego co było, będziesz się zastanawiać do robić. Czekanie i jeszcze raz czekanie... Dziękuję Ci serdecznie, zweryfikuję za jakiś czas. Powiem tylko, że to co napisałaś pasuje do jego postawy. 1 Cytuj
Stella111 Napisano 28 Października 2024 Napisano 28 Października 2024 Mam jeszcze jedno pytanie, jeżeli mogę. Poznałam ostatnio pewnego mężczyznę, chciałam się zapytać, czy ta relacja przerodzi się w związek. Czy mam.jakies dane na priv wysłać? 1 Cytuj
Carmi Napisano 29 Października 2024 Autor Napisano 29 Października 2024 10 godzin temu, Stella111 napisał: Mam jeszcze jedno pytanie, jeżeli mogę. Poznałam ostatnio pewnego mężczyznę, chciałam się zapytać, czy ta relacja przerodzi się w związek. Czy mam.jakies dane na priv wysłać? Prześlij mi proszę dane, ponieważ robiłam porządki na skrzynce :) 1 Cytuj
Stella111 Napisano 30 Października 2024 Napisano 30 Października 2024 W dniu 29.10.2024 o 11:51, Calineczka29 napisał: Prześlij mi proszę dane, ponieważ robiłam porządki na skrzynce :) Wysłane :) Cytuj
Stella111 Napisano 8 Listopada 2024 Napisano 8 Listopada 2024 W dniu 29.10.2024 o 11:51, Calineczka29 napisał: Prześlij mi proszę dane, ponieważ robiłam porządki na skrzynce :) Hej chciałabym się nieśmiało przypomnieć z moim pytaniem ;) 1 Cytuj
Carmi Napisano 10 Listopada 2024 Autor Napisano 10 Listopada 2024 W dniu 8.11.2024 o 23:45, Stella111 napisał: Hej chciałabym się nieśmiało przypomnieć z moim pytaniem ;) Pamiętam, postaram się jutro to zrobić. Choroba mnie rozłożyła, nie mialam mocy sięgać do kart. Przepraszam z góry Cytuj
Artemidaa Napisano 16 Listopada 2024 Napisano 16 Listopada 2024 W dniu 28.10.2024 o 21:08, Artemidaa napisał: Dziękuję Ci serdecznie, zweryfikuję za jakiś czas. Powiem tylko, że to co napisałaś pasuje do jego postawy. Hej! Wracam z weryfikacją, bo jestem po spotkaniu. Jako takiej szczerej rozmowy nie było, atmosfera miła, spokojna. Nie były poruszane "te trudne tematy", ale tak jak napisałeś nie wiadomo co dalej, czekanie... Takie nie wiadomo co to teraz jest, jakaś relacja bliżej nieokreślona. Co do szczerości to w sumie teraz jak mi emocje opadły i po tym spotkaniu, myślę że nic nie ukrywa. W dniu 28.10.2024 o 20:52, Calineczka29 napisał: Okej zaczynając od pierwszego pytania: as pucharów, odwrócona 8 mieczy - Moim zdaniem on jest z Tobą szczery, nie widzę tutaj oszustwa ani kręcenia. Nie ukrywa nic, wręcz przeciwnie jest bardziej otwarty przy tobie, tak odczytuje odwróconą 8 mieczy. Co do szczerej rozmowy... owszem pojawi się taka, ale nie będzie należeć do zbyt prostych. Mam wrażenie, że Pan tutaj będzie bronił swojej pozycji, zdania. Padnie trochę nieprzyjemnych słów, mogą pojawić się napięcia, niezrozumienia lub słowa rzucone pod wpływem chwili. Po wszystkim wróci do tego co było, będziesz się zastanawiać do robić. Czekanie i jeszcze raz czekanie... Cytuj
Administrator Ismer Napisano 16 Listopada 2024 Administrator Napisano 16 Listopada 2024 W dniu 4.08.2024 o 10:04, Ismer napisał: 1. czy we wrześniu uda mi się zahaczyć o Kraków? konkretnie chodzi o wypad 2-3 dniowy do końca września. 2. czy w ciągu 2 miesięcy, czyli do końca października spotkam się z koleżanką mieszkającą w innym mieście? W dniu 7.08.2024 o 07:52, Calineczka29 napisał: Król pentakli - Tak. Karta wskazuje, że jest na to szansa, ale musisz dobrze rozplanować swój czas. Kraków, jak wspomniałam, się spełnił :) W dniu 7.08.2024 o 07:52, Calineczka29 napisał: As pentakli - Kolejna pozytywna karta. Pojawią się jakieś sprzyjające okoliczności albo nowe możliwości, które umożliwią spotkanie z koleżanką. Obstawiałabym tutaj końcówkę października. A spotkanie nie doszło do skutku :( 1 Cytuj
Beata 2024 Napisano 26 Listopada 2024 Napisano 26 Listopada 2024 Witam.Jaki będzie dla mnie rok 2025.Kasia 11.12.1975 Cytuj
Ddd97 Napisano 3 Stycznia 2025 Napisano 3 Stycznia 2025 W dniu 28.08.2024 o 22:14, Calineczka29 napisał: Witam, Przepraszam za zwłokę z rozkładami. No więc tak, we wrześniu nikt konkretny się nie pojawi na horyzoncie. Natomiast od października jest duża szansa, że poznasz kogoś konkretnego. Szybko się to potoczy. Z początku będziesz myślała, że to tylko romans, ale oboje zaangażujecie się w coś więcej. No, a grudzień... pomyślność w sprawach uczuciowych w związku. Oznacza trwałość związków i stabilizację. Zwiastuje nadejście radosnych wydarzeń, czas odprężenia, zabawy. Trzymam kciuki! Hej! Wracam z weryfikacją :) W październiku, na początku, faktycznie pojawił się ktoś dość niespodziewanie, bo poznałam go robiąc przegląd samochodu. Spotykaliśmy się ok 3 tygodnie, jednak zakończyliśmy to koncem października, ponieważ nie miał czasu na spotkania ze mną, wyjeżdżał 8.11 do Tajlandii na prawie miesiąc i miał pełno rzeczy do załatwienia. Twierdził, ze jak wróci to chce się odezwać, czego jednak do tej pory nie zrobi. Grudzień niestety nie był dla mnie pomyślny, czułam się źle zdrowotnie, a uczuciowo w zasadzie nie działo się nic. 1 Cytuj
Beata 2024 Napisano 11 Stycznia 2025 Napisano 11 Stycznia 2025 Witam.Jaki będzie dla mnie rok 2025 pod względem finansów.Katarzyna 11.12.1975.Z góry dziękuję za odpowiedź 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi