Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Dzień dobry Wszystkim.Mam pytania.Pierwsze odnośnie mężczyzny ,od zeszłego roku piszemy do siebie ,czasem więcej czasem mniej .Teraz za tydz mamy się spotkać i moje pytanie.Czy jest możliwość stałego związku między nami i czy On jest prawdomówny?.Mam na myśli ,czy pije alkohol,czy pisze z innymi kobietami ,czy pracuje ?Ma na imię Robert.Data 21.03.1982 r. Drugie pytanie 8 października kończy mi się umowa w pracy.I czy jest szansa ,że mi ją przedłużą?Z góry pięknie dziękuję i czekam na odpowiedź.Anna .Data.03.11.1980r

Napisano

Związek z Robertem nie pokazuje mi się w kartach zbyt pozytywnie. Karty pokazują, że Robert rozważa zakończenie tej znajomości/relacji, wydaje mi sie, ze będzie chciał się wycofać, zaczął czuć się przytłoczony. Mam troszeczkę wrażenie, że liczył wyłącznie na przygodę łożkową niż coś poważnego. Teraz się zastanawiam, co karty mi chcą przekazać. Pierwszą opcją jest to, że kogoś stracił i nie może o tej osobie zapomnieć, przez to nie może ruszyć do przodu, albo ta druga opcja o której wspomniałam wyżej, zastanawia się nad zakończeniem waszej relacji, ale nie wie jak to zrobić. Jest z Tobą nieszczery, troszkę manipuluję na własną korzyść, pokazuje się z nie prawdziwej strony/ chowa się za maską. Jest z tobą po prostu nie szczery. 

odnośnie pytania, czy pisze z innymi kobietami wypadła mi odwrócona karta kochanków oraz 7 buław - ma kontakt z kimś innym, ale jest niezdecydowany z kim chcialby iść przez życie o ile chce, bo mam nieodparte wrażenie, że nie szuka czegoś na dłużej/poważnie. W tym momencie kieruje się raczej zaspokajaniem swoich potrzeb. 

W dniu 3.08.2024 o 17:46, Ania03111980 napisał:

Drugie pytanie 8 października kończy mi się umowa w pracy.I czy jest szansa ,że mi ją przedłużą?

Król buław, odwrócona królowa pentakli, cesarz - Przedłuży ci umowę, ale nie liczyłabym na podwyżkę. 

• Dziękuję 1
Napisano

Dobry wieczór.To mnie tylko utwierdziło,że nie wart zachodu.Sądze ,że wszystko mi powiedziałaś bardzo dobrze .Bardzo Ci dziękuję .Nie będę w to dalej wchodzić i nie zamierzam już odpisywać na jego wiadomości .A co do mojej pracy ,o podwyżce nawet nie marzę ❤️🫶

Teraz to ja najchętniej bym to zakończyła ,tylko że niechce już do niego pisać .

• Lubię to! 1
Napisano
6 minut temu, Ania03111980 napisał:

Dobry wieczór.To mnie tylko utwierdziło,że nie wart zachodu.Sądze ,że wszystko mi powiedziałaś bardzo dobrze .Bardzo Ci dziękuję .Nie będę w to dalej wchodzić i nie zamierzam już odpisywać na jego wiadomości .A co do mojej pracy ,o podwyżce nawet nie marzę ❤️🫶

Choćbym chciała coś pozytywnego napisać,to nie mogę. Każda położona karta była w negatywie.

• Dziękuję 1
Napisano

Nic nie szkodzi.Ja zawsze wolę prawdę 🫶A czy ja wogole kogoś poznam do stałego związku ?Czy już zawsze będę sama.Od 2018 roku jestem po rozwodzie.

Mam wrażenie ,że ktoś mnie przeklął ,bo po pierwsze nie szukam facetów ,nie mam żadnych portali randkowych , nie chodzę po klubach,a czepiają się mnie żonaci ,albo z uzależnieniem od alkoholu.Albo z byłymi partnerkami.

• hmmm 1
Napisano
18 godzin temu, Ania03111980 napisał:

Nic nie szkodzi.Ja zawsze wolę prawdę 🫶A czy ja wogole kogoś poznam do stałego związku ?Czy już zawsze będę sama.Od 2018 roku jestem po rozwodzie.

W wolnej chwili postawie ci karty :)

8 godzin temu, Ania03111980 napisał:

Mam wrażenie ,że ktoś mnie przeklął ,bo po pierwsze nie szukam facetów ,nie mam żadnych portali randkowych , nie chodzę po klubach,a czepiają się mnie żonaci ,albo z uzależnieniem od alkoholu.Albo z byłymi partnerkami.

Może nie przekleństwo a jakaś karma się za Tobą ciagnie

• Smutny 1
Napisano

I co to oznacza?🥺Ranyyy

Dobrze.Bede czekać.Moze teraz będzie bardziej optymistycznie.

Napisano
W dniu 9.08.2024 o 15:25, Calineczka29 napisał:

W wolnej chwili postawie ci karty :)

Może nie przekleństwo a jakaś karma się za Tobą ciagnie

Co z tym zrobić?

1 godzinę temu, Ania03111980 napisał:

Co z tym zrobić?

Będę czekać 🥺

Napisano
W dniu 11.08.2024 o 17:30, Ania03111980 napisał:

Co z tym zrobić?

Będę czekać 🥺