Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Cześć, z racji pojawiających się wątpliwości, czy dać całkiem moim włosom swobodę czy nie, zadałam kartom pytanie z tym związane.

Mianowicie.

Jak wyglądam w brązowych włosach?- Wieża

Jak wyglądam w blond-beżowych włosach?- Moc

Dzisiaj mówiłam siostrze, że już nie chcę farbować na blond, bo mi to włosy niszczy i pogodzę się z siwieniem, no i wróciłam do domu, stwierdziłam, a postawię.

Według mnie wychodzi na to, że, w brązowych włosach przypominam raczej wampirzycę 🫤

Jestem wysoka i dość blada.

Natomiast blond, w odcieniu neutralnym podkreśla u mnie seksapil😍

Co o tym myślicie?

• 2 tygodnie później...
Napisano
W dniu 4.08.2024 o 21:42, BoziaWino napisał:

Uznam, że Twój opis to interpretacja kart.

Jeśli tak, to w brązowych włosach wyglądasz elektryzująco, burzysz schematy. Tutaj bym doprecyzowała bo brąz brązowi nierówny.

W blond-beżowych czujesz po prostu się atrakcyjnie.

Na przyszłość postaraj się bardziej by interpretacja wyglądała na interpretację a nie opisanie tylko swoich doznań na temat np. tu koloru włosów. Ten wątek ma pomóc w interpretacji a nie być "zrzuceniem" interpretacji na kogoś innego. Twój opis można dwojako interpretować i moderator mógł zamknąć Twój wątek.

Czy używałaś tylko AW? To też ważna informacja jeśli tak zrobiłaś.

To tak na przyszłość i mam nadzieję, że moja interpretacji w czymś Ci pomogła.

:kwiatek:

• W punkt 1
Napisano

Z tych dwóch rozkładów, to te jaśniejsze bardziej sexy i przykuwające uwagę. Byłabym za druga opcją. 

• Lubię to! 2
  • 2 tygodnie później...
Napisano

Cześć, z racji pojawiających się wątpliwości, czy dać całkiem moim włosom swobodę czy nie, zadałam kartom pytanie z tym związane.

Mianowicie.

Dzisiaj mówiłam siostrze, że już nie chcę farbować na blond, bo mi to włosy niszczy i pogodzę się z siwieniem, no i wróciłam do domu, stwierdziłam, a postawię.

Według mnie wychodzi na to, że, w brązowych włosach przypominam raczej wampirzycę 🫤

Jestem wysoka i dość blada.

Natomiast blond, w odcieniu neutralnym podkreśla u mnie seksapil😍

Co o tym myślicie?

W blond wyglądasz seksownie i dobrze ale brązowe zburzą twój wizerunek w sensie ani dobrze ani źle (dobrałabym kartę) po prostu całkiem inaczej.

Jak ja miałam dylemat czy odnawiac blond a mam dosyć jasny czy pozwolić siwym się rozpanoszyć to poszłam do fryzjera i wróciłam w czerwonych.

• Lubię to! 2
  • 2 tygodnie później...
Napisano
W dniu 16.08.2024 o 17:20, Mana napisał:

Uznam, że Twój opis to interpretacja kart.

Jeśli tak, to w brązowych włosach wyglądasz elektryzująco, burzysz schematy. Tutaj bym doprecyzowała bo brąz brązowi nierówny.

W blond-beżowych czujesz po prostu się atrakcyjnie.

Na przyszłość postaraj się bardziej by interpretacja wyglądała na interpretację a nie opisanie tylko swoich doznań na temat np. tu koloru włosów. Ten wątek ma pomóc w interpretacji a nie być "zrzuceniem" interpretacji na kogoś innego. Twój opis można dwojako interpretować i moderator mógł zamknąć Twój wątek.

Czy używałaś tylko AW? To też ważna informacja jeśli tak zrobiłaś.

To tak na przyszłość i mam nadzieję, że moja interpretacji w czymś Ci pomogła.

:kwiatek:

Zdecydowanie nieporozumienie. Nie zależało mi na "zrzucaniu" na kogoś interpretacji. W sumie dziwne. Nie rozumiem jak miałabym inaczej dać interpretacje, jak pod kartami i opisem sytuacji.

Ciągnęłam z całej całej talii. Nie dzielę i nie odwracam kart.

• O.K 1
Napisano

Dla osób obeznanych z Tarotem jest jasne, że ten opis jest interpretacją i autorka nawiązuje do znaczeń kart. 

Zawsze można było dopytać 🤷‍♀️

Napisano (edytowane)
W dniu 16.08.2024 o 17:20, Mana napisał:

Świetnie, seksownie i inteligentnie ( masz  inteligentny wyraz twarzy, pewny siebie  wg karty Moc) . W Wieży..... jak ta osoba z karty *)...... włos rozwiany i prawdopodobnie dany przez los - Twój naturalny kolor 

Edytowane przez Elżbieta.
  • W punkt 1
Napisano

Wieża mówi sama za siebie nie dla Ciebie ciemny brąz ( ten kolor postarza)

Blond też nie bo na siłę go sobie wmawiasz ( druga sprawa że blond włosy są słabe)

Poszukaj coś pośredniego 

Napisano (edytowane)

Jaki jest Twój naturalny kolor włosów ? Wg mnie brąz na co wskazuje Wieża, ale zaczynasz siwieć.

6 godzin temu, Szept myśli napisał:

druga sprawa że blond włosy są słabe)

Niekoniecznie. Umiejętne farbowanie nie niszczy włosów. Są przecież szampony koloryzujące. Mniej niszczą włosy i można obejść się bez drogiej fryzjerki..

Edytowane przez Elżbieta.
  • Lubię to! 1
  • O.K 1
  • 4 tygodnie później...
Napisano
W dniu 18.09.2024 o 15:17, Elżbieta. napisał:

Jaki jest Twój naturalny kolor włosów ? Wg mnie brąz na co wskazuje Wieża, ale zaczynasz siwieć.

Niekoniecznie. Umiejętne farbowanie nie niszczy włosów. Są przecież szampony koloryzujące. Mniej niszczą włosy i można obejść się bez drogiej fryzjerki..

Tak siwieje, blond zrobiłam u fryzjerki airtouch, z dodatkowymi zabiegami. Odpowiednia pielęgnacja i będzie wszystko dobrze 😎

Dobrze dziewczynki. Napiszę zbiorczo żeby się nie powtarzać.

Mam naturalnie brązowe włosy (jako dziecko miałam właśnie taki średni neutralny blond), ale z siwizną która powoli staje się widoczna (jestem lekko po 30). Jako, że jestem blada, wysoka, mam duże niebiesko-zielono-szare oczy, jestem dobrze zbudowana i sprawna fizycznie. Więc naturalne wychodzą w wieży, bo to burzy moją z resztą kształtną sylwetkę, z dużym biustem.

Ostatecznie w zeszłym tygodniu zrobiłam beżowy blond u fryzjerki metodą airtouch. Miałam przy tym zabiegi nawilżania włosów i teraz pozostaje stosowanie się do zaleceń i trzymanie pielęgnacji. Nowy wygląd zrobił mega szał, bo tak bardzo mi pasuje, twarz lepiej się prezentuje, no i pewien pan przystojny się zainteresował... 😍

• Lubię to! 1
  • 2 miesiące temu...
Napisano
W dniu 10.09.2024 o 15:26, BoziaWino napisał:

Zdecydowanie nieporozumienie. Nie zależało mi na "zrzucaniu" na kogoś interpretacji. W sumie dziwne. Nie rozumiem jak miałabym inaczej dać interpretacje, jak pod kartami i opisem sytuacji.

Właśnie odczytałam to jako interpretację choć... może nie wyraziłam się zbyt jasno. Przepraszam jeśli uznałaś, że coś Ci zarzucam... Po prostu za bardzo skupiłam się na:

A nie na tym

Dlatego nadmieniłam swoje wątpliwości :wink:... jeśli mój wpis Cię dotknął w jakiś sposób to przepraszam.

W dniu 10.09.2024 o 15:26, BoziaWino napisał:

Pytałam o to bo wyszły same AW. Co, gdy u mnie się zdarza ma zazwyczaj wpływ przede wszystkim na mnie. Na moje odczucia, przeżycia, doświadczenia, zmiany wewnętrzne itp. 

W dniu 10.09.2024 o 17:02, Ariesza napisał:

Dla osób obeznanych z Tarotem jest jasne, że ten opis jest interpretacją i autorka nawiązuje do znaczeń kart. 

Zawsze można było dopytać 🤷‍♀️

Być może przez suchy ton wpisu źle zostałam zrozumiana. Z resztą ... nie ważne... Mam nadzieję, że wystarczająco wyjaśniłam sytuację powyżej.

• Lubię to! 2