PRESIOZO122 Napisano 6 Sierpnia 2024 Napisano 6 Sierpnia 2024 Ma ktoś z Szanownego Grona tranzyty słońca i merkurego do innych planet ? Cytuj
Moderators Ejbert Napisano 6 Sierpnia 2024 Moderators Napisano 6 Sierpnia 2024 Każdy je ma, nie tylko z szacownego grona. Chodzi o konkretne, teraz, sierpniowe do zn. Lwa, czy ogólnie jak lecą po kolei do każdego znaku? 1 1 Cytuj
PRESIOZO122 Napisano 6 Sierpnia 2024 Autor Napisano 6 Sierpnia 2024 ogólnie i między planetami też Cytuj
Moderators Ejbert Napisano 6 Sierpnia 2024 Moderators Napisano 6 Sierpnia 2024 Okej, to ja na swoim przykładzie mogę powiedzieć, że powtarzający się corocznie tranzyt Słońca i Merkurego nie przynosi mi niczego znaczącego. Ułatwia załapanie, zrozumienie, dogadanie czy załatwienie czegoś, jak tworzy pozytywne aspekty, utrudnia jak negatywne. Ale to drobiazgi, póki nie trafią jednocześnie na tranzyt planet niemiłych i ciężkich i zaatakują razem natalne. Nie dość, że nie udaje się nic, to jeszcze mogą człowieka przeczołgać ciężkimi doświadczeniami. Tak miałem, lecz o tym nie chcę pisać, dość powiem, że dały mi ognia. 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi