milagros12 Napisano 16 Sierpnia 2024 Napisano 16 Sierpnia 2024 Sytuacja wygląda tak, ze odezwal sie do mnie ktos na kogo kontakt czekalam ale nie poszlo to w dobrym kierunku i jest znowu cisza. Nigdy nie bylam z nim w związku ale oboje czuliśmy ze moze to byc to. Jednak doszlo do nieporozumien i sprawy zewnętrzne tez stanely nam na drodze do rozwinięcia tej znajomości. On ma do mnie zal o pewne sprawy , ja to widze troche inaczej. Zapytalam kart czy wrócimy do siebie, w sensie czy będziemy znów na etapie poznawania siebie i tworzenia związku. Karta 1 obecna sytuacja: 4 buławy Ciężko mi zrozumieć tą kartę w tej sytuacji kiedy między nami jest tak źle... Może chodzi o to że zbudowalismy jakis tam fundament pod związek ale wszystko zostało niedokończone, nie przeniesione do rzeczywistości i realnego świata. Karta 2 jaką przybieram postawę do problemu : gwiazda To na pewno nadzieja na to że wszystko potoczy się tak jakbym tego chciala i sie pogodzimy. Karta 3 co powinnam zrobić aby mieć szansę na pojednanie z nim: trzy miecze Tutaj na pewno nic nie robic bo cokolwiek zrobie skonczy sie to porażką. Karta 4 co o tej sytuacji myśli on : 5 mieczy Sądzę że bije sie z myślami, sam nie wie co robić, chce tez pokazac ze on ma rację, ze to ja jestem ta zla i nie warta jego uczucia. Karta 5 co on zamierza w tej sytuacji: Król denarów. Tu wygląda na to że chciałby otoczyc mnie opieką i miec ze mną staly związek. Karta 6 jakie jest źródło problemu: pustelnik. Problemem byla samotnosc, to ze byl sam kiedy oczekiwal ze bede mu towarzyszyć. 7 karta czy powrót do siebie w ogóle ma sens : as buław Tak , karta dobrze wróży tej znajomości i każe się nie bać. 8 karta czy ostatecznie wrócimy do siebie: 3 kielichy I teraz obawiam się ze jezeli znajomość sie odnowi to wyjdzie z tego tylko romans, a moze nawet inna kobieta w tle. On jest raczej osoba która przygod nie szuka ale 3 kielichy to chyba tylko zabawa i nic trwałego. Co myslicie? Bardzo proszę o pomoc w interpretacji, gdyż nie jestem pewna czy to dobrze rozkminiłam ;) Cytuj
panna.marta Napisano 17 Sierpnia 2024 Napisano 17 Sierpnia 2024 18 godzin temu, milagros12 napisał: Karta 1 obecna sytuacja: 4 buławy Być może ta druga osoba już zbudowała nowy dom? Karta 2 jaką przybieram postawę do problemu : gwiazda To jest często karta mówiąca o pragnieniach i marzeniach 18 godzin temu, milagros12 napisał: Karta 3 co powinnam zrobić aby mieć szansę na pojednanie z nim: trzy miecze Ciężka karta ona przedstawia serce, w którym są wsadzone trzy miecze z reguły mówi o zranieniu , bólu i żalu może coś sobie wyjaśnić przeprosić? Karta 4 co o tej sytuacji myśli on : 5 mieczy jak wyżej Karta 5 co on zamierza w tej sytuacji: Król monet wydaje mi , że on ma już zbudowane jakieś wartości nie wiem czy nie jest w jakimś związku 18 godzin temu, milagros12 napisał: Karta 6 jakie jest źródło problemu: pustelnik. Samotność, brak rozmów , separacja 7 karta czy powrót do siebie w ogóle ma sens : as buław hmm ma, ale to jest potencjał co będzie dalej to ja bym dołożyła cos do tego asa 8 karta czy ostatecznie wrócimy do siebie: 3 kielichy Romans, zabawa lub przyjacielskie stosunki powodzenia 2 1 Cytuj
milagros12 Napisano 17 Sierpnia 2024 Autor Napisano 17 Sierpnia 2024 3 godziny temu, panna.marta napisał: Dziękuję za pomoc.Na 99 procent on nikogo nie ma. Zresztą pierwsza karta dotyczyła obecnej sytuacji między nami a nie jego sytuacji. W pytaniu o zamiary wobec mnie wyszedł krol monet wiec wydaje mi sie ze ma dobre i uczciwe zamiary. Dociągnelam karte do asa bulaw i wyszla 7 mieczy:( czyli jakieś wycofanie, bezruch a moze nawet oszustwa. Moze jakas droga na skróty ale jak to zinterpretować z asem buław? Czy wychodzi na to w końcu ze jest sens czy nie ma sensu powrót do siebie? Na ten moment znajomosc jest zamknięta i ja nic nie zrobie w tym temacie. Czy z rozkladu wynika ze on cos zrobi zeby byla kontynuacja? Cytuj
mezza Napisano 17 Sierpnia 2024 Napisano 17 Sierpnia 2024 Ta 7 mieczy przy Asie Bulaw może mówić o szansie, energii do działania, ale 7 mieczy wszystko psuje, bo to karta często takiego cichego wycofania, a czasem ghostingu. Nie widzę tutaj stałej relacji, a raczej coś na chwilę, przyjemnego, ale bez stabilności. 1 1 Cytuj
Mana Napisano 19 Sierpnia 2024 Napisano 19 Sierpnia 2024 W dniu 16.08.2024 o 17:51, milagros12 napisał: Karta 1 obecna sytuacja: 4 buławy Karta 2 jaką przybieram postawę do problemu : gwiazda Karta 3 co powinnam zrobić aby mieć szansę na pojednanie z nim: trzy miecze Karta 4 co o tej sytuacji myśli on : 5 mieczy Karta 5 co on zamierza w tej sytuacji: Król denarów. Karta 6 jakie jest źródło problemu: pustelnik. 7 karta czy powrót do siebie w ogóle ma sens : as buław 8 karta czy ostatecznie wrócimy do siebie: 3 kielichy On podjął już jakąś decyzję i chce się jej trzymać. Obecna sytuacja to to, że są jakieś "podwaliny", coś powstało, ale to Ty masz tu większe nadzieje. Widzisz szansę... Tu potrzeba czasu, rozmowy czy jakieś innej komunikacji. Przemyślenia. Przeanalizowania wszystkiego. On raczej nie zamierza sam działać. Jest mu chyba dobrze tak jak jest. Woli się przyglądać niż działać. Powrót ma jakiś sens. Jest "szansa" na coś nowego dzięki temu. Ale raczej nie wrócicie do siebie w sensie kontynuowania tego co było W dniu 16.08.2024 o 17:51, milagros12 napisał: Zapytalam kart czy wrócimy do siebie, w sensie czy będziemy znów na etapie poznawania siebie i tworzenia związku. Tego tu nie widzę. Jest szansa po wyczyszczeniu starych spraw na coś nowego, innego. Ale nie jestem pewna czy te nowe oblicze by Cię satysfakcjonowało. On czuje się obecnie panem sytuacji. Problem być może jest nie dostrzegalny dla Ciebie. Nie widzisz wszystkiego. Tu sporo może ukrywać się w ciemności. Na przeszkodzie mogą też stać jakieś przyzwyczajenia, stare sprawy itp. 1 Cytuj
milagros12 Napisano 19 Sierpnia 2024 Autor Napisano 19 Sierpnia 2024 Godzinę temu, Mana napisał: On podjął już jakąś decyzję i chce się jej trzymać. Obecna sytuacja to to, że są jakieś "podwaliny", coś powstało, ale to Ty masz tu większe nadzieje. Widzisz szansę... Tu potrzeba czasu, rozmowy czy jakieś innej komunikacji. Przemyślenia. Przeanalizowania wszystkiego. On raczej nie zamierza sam działać. Jest mu chyba dobrze tak jak jest. Woli się przyglądać niż działać. Powrót ma jakiś sens. Jest "szansa" na coś nowego dzięki temu. Ale raczej nie wrócicie do siebie w sensie kontynuowania tego co było Tego tu nie widzę. Jest szansa po wyczyszczeniu starych spraw na coś nowego, innego. Ale nie jestem pewna czy te nowe oblicze by Cię satysfakcjonowało. On czuje się obecnie panem sytuacji. Problem być może jest nie dostrzegalny dla Ciebie. Nie widzisz wszystkiego. Tu sporo może ukrywać się w ciemności. Na przeszkodzie mogą też stać jakieś przyzwyczajenia, stare sprawy itp. Wszystko wskazuje na to ze nie będzie juz niczego miedzy nami , on sie całkowicie odciął, wiec nie sadze zeby sie jeszcze odezwał, nie mówiąc już o jakims romansie. Zresztą jak to ma byc tylko na chwilę to mi tez juz się odechciało. Dziwne ze karty pokazaly jakąś kontynuacje znajomości. Dociągnelam jeszcze karte czy będzie z tego związek i wyszla 9 monet. Czyli chyba karta tez czegos przelotnego. Wiec odpuszczam. Cytuj
mezza Napisano 19 Sierpnia 2024 Napisano 19 Sierpnia 2024 5 mieczy w jego myślach może mówić o.poczuciu porażki, nawet msciwosci cis dla własnych korzyści gdyż później masz Króla Denarow. W zależności jakiej talii kart używasz,ale w łagodniejszym wydaniu mówi o leku przed ponownym zranieniem, porażka i z tego powodu się wycofuje. 1 Cytuj
milagros12 Napisano 19 Sierpnia 2024 Autor Napisano 19 Sierpnia 2024 50 minut temu, mezza napisał: 5 mieczy w jego myślach może mówić o.poczuciu porażki, nawet msciwosci cis dla własnych korzyści gdyż później masz Króla Denarow. W zależności jakiej talii kart używasz,ale w łagodniejszym wydaniu mówi o leku przed ponownym zranieniem, porażka i z tego powodu się wycofuje. Tak, jego obecne zachowanie wyglada jak zemsta. Chyba wcześniej liczyl na moje przeprosiny ale sie przeliczył ..nie kajałam sie przed nim ale bylam uprzejma. Mialam nadzieję ze jakos pomału będzie lepiej. Ale jak widziałam ze ma juz fochy to podziekowalam mu za tą znajomość (zabrakło mi cierpliwości) a on postawil kropke nad i. Cytuj
milagros12 Napisano 19 Sierpnia 2024 Autor Napisano 19 Sierpnia 2024 54 minuty temu, mezza napisał: 5 mieczy w jego myślach może mówić o.poczuciu porażki, nawet msciwosci cis dla własnych korzyści gdyż później masz Króla Denarow. W zależności jakiej talii kart używasz,ale w łagodniejszym wydaniu mówi o leku przed ponownym zranieniem, porażka i z tego powodu się wycofuje. Uzywam talii rider waite 1 Cytuj
mezza Napisano 19 Sierpnia 2024 Napisano 19 Sierpnia 2024 Chyba sama sobie odpowiedziałaś, że ta osoba niezbyt dobrze rokuje skoro karze Cie fochami. Jeśli wroci, to wyłącznie dla własnych korzyści. Cytuj
milagros12 Napisano 19 Sierpnia 2024 Autor Napisano 19 Sierpnia 2024 30 minut temu, mezza napisał: Chyba sama sobie odpowiedziałaś, że ta osoba niezbyt dobrze rokuje skoro karze Cie fochami. Jeśli wroci, to wyłącznie dla własnych korzyści. No właśnie jesli chodzi o korzyści to raczej nic nie mógłby skorzystać na znajomości ze mną , bo niby co? Seks? Po pierwsze to mieszkamy bardzo daleko od siebie i to on musiałby się wysilic żeby się spotykać. Sądzę że gdyby chodziło o seks to bez problemu znalazł by kogos bliżej. Myślę że mu zalezalo na związku. Nie bylo nawet mowy o seksie. A po drugie ja nie jestem taka łatwa:) i jak nie widzialabym w tym zwiazku to do niczego by nie doszło. Dlatego zaskoczyly mnie te karty. Bardziej bym stawiała na to ze albo juz nic nie będzie albo mu przejdzie złość i sie odezwie i bedziemy próbować stworzyć zwiazek ale nie wyjdzie (skoro karty tak mówią). On ma do mnie żal bo to ja wcześniej urwalam kontakt. Ale wyjechal bardzo daleko ode mnie na długo i nie bylo możliwości zeby sie spotkać. Uznalam ze póki nie wroci to nie ma sensu. Ale podswiadomie czekalam na niego. No i po powrocie się odezwal ale chyba ma zbyt duzo zalu w sobie zeby udawac ze nic sie nie stało i kontynuowac znajomość. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi