mikej Napisano 19 Lipca 2009 Napisano 19 Lipca 2009 Dzisiejszej nocy miałem dziwny sen, którego nie potrafię zinterpretować, dlatego proszę kogoś o pomoc. Sytuacja wyglądała następująco: Widziałem jak jestem(w pierwszej osobie) w jakimś pubie nad morzem. Spotkałem się wtedy z moją dziewczyną i pogodziliśmy się tak, jakby wszystkie nasze problemy znikły. Spotkaliśmy wielu naszych wspólnych znajomych, którzy nam życzyli szczęścia i gratulowali zgody. To co charakterystycznego zapamiętałem, to fakt, że otaczało nas wiele elementów wykonanych z ciemnego drewna dębowego. To co wydaje mi się, że zinterpretowałem to to, że chciałbym wewnętrznie, żeby moje obecne problemy(konflikty z dziewczyną i lepsza akceptacja znajomych tego związku) się rozwiązały tak, jak bym tego chciał. Ale czy może on oznaczać coś, jeszcze? Z góry dzięki za pomoc.
armather Napisano 20 Lipca 2009 Napisano 20 Lipca 2009 Mi się wydaje ,że jeżeli wewnętrznie bardzo tego chciałeś to faktycznie z tego powodu się to stało . Jest jednak druga opcja ,że po prostu będzie nieznaczna lub nieco większa poprawa Waszych relacji - nie jestem w stanie powiedzieć czy bardzo chciałeś tej poprawy - jeżeli tak to jej nie będzie jeżeli nie to jest możliwa.
Gość winteer Napisano 20 Lipca 2009 Napisano 20 Lipca 2009 mikej Cała sytuacja we śnie i drewno dębowe wskazuje na Twoje nadzieje na trwałą relację z tą dziewzyną.... resztę sam sobie zinterpretowałeś
Rekomendowane odpowiedzi