Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

W przełożonou jeszcze pojawiają się karty mówiące o blokadzie emocjonalnej lub wycofaniu, ale spójrzmy.

Aura: 7 mieczy+4 kielichow+Królowa Mieczy

Możesz uciekać przdd jakimiś sytuacjami i emocjami. Ogólnie bardzk na chłodno będziesz podchodziła do wielu spraw, chroniąc swoje emocje. Widać tutaj jakieś znudzenie, brak satysfakcji.

Praca: 10 bulaw+Sila+Kolo+Kaplanka

Sporo obowiązków, możliwe poczucie przeciążenia, ale dasz radę. Tutaj może być także nagły zwrot, sytuację losowe, które wpłyną na twoja rozwój. Rób swoje I kierują się intuicja.

Finanse: 5 kielichow+Rycerz Kielichow+Diabel

Tutaj możesz mieć poczucie, że finansa są w złej kondycji. Uważaj na jakiekolwiek propozycję pożyczki, gdyż może być problem ze spłatą. Opcjonalnie dla poprawy nastroju pieniądze będą szły na jakieś przyjemności, używali lub zwyczajnie shopoholizm.

Milosc: Cesarz+6 bulaw+Cesarzowa

Oj będziesz miała powodzenie. Możliwe,że już się z kimś spotykasz, komu bardzo się podobasz. Jeśli nie, to będziesz korzystała ze swoich kobiecych wdzięków. Ktoś może Cie podziwiać z oddali.

Relacje z otoczeniem: 6 pentakli+9 kilechow+5 kielichow

Będziesz mogła liczyć na wsparcie, kiedy dopadną Cie smutki.

Pozytywna niespodzianka: Rycerz Bulaw+5 kielichow+Glupiec+Umiarkowanie

Może mówić o podróży lub Zaczniesz działać, aby poradzić sobie z jakimiś trudnymi emocjami. Czeka Cie nowy początek i odnalezienie równowagi emocjonalnej.

Rada: Smierc+Diabel+10 bulaw

Powoli będziesz wychodzić z energii, która trzyma Cie na uwięzi, czy to związanej z przeszłością lub osobami z przeszłości. Będzie jeszcze ciężko, ale przyjmij transformacje jako proces.

Napisano
20 godzin temu, mezza napisał:

Zmęczenie psychiczne robieniem uników, kombinowaniem.

Karty pasuja mi do tych z aury, praca będzie cię męczyła, będziesz musiała szukać rozwiązań, , ktoś po cichu może wymuszać na tobie żebyś robiła to co ta osoba oczekuje, może też oznaczać wg mnie wypowiedzenie.

Początkowo nieciekawie, możesz mieć poczucie, że nie jesteś wystarczająco wynagradzana za swoje starania, kredyt zobowiązanie, które cie przytłacza.

Tutaj super jeżeli juz kogoś masz to będzie bardzo fajnie między wami, a jeżeli nie to spotkasz kogoś kto będzie zainteresowany tobą w takim samym stopniu jak ty nim.

Takie skojarzenie mnie naszło, że będziesz miała dosyć bycia wykorzystywaną,

Niespodziewane spotkanie, z kimś kto polepszy twoje samopoczucie, pomoże ci sie uporać z niesprzyjającymi sprawami.

Karty radza ci żebyś przyjrzała się dokładnie temu co sie teraz dzieje w twoim życiu,  wg mnie chodzi o pracę, że pozory mylą. Powinnaś coś zmienić ale nie wszystko na raz tylko po jednej rzeczy, małymi krokami do przodu.

• Lubię to! 1
Gość Anastazja979
Napisano
2 godziny temu, Ceres napisał:

Zmęczenie psychiczne robieniem uników, kombinowaniem.

Karty pasuja mi do tych z aury, praca będzie cię męczyła, będziesz musiała szukać rozwiązań, , ktoś po cichu może wymuszać na tobie żebyś robiła to co ta osoba oczekuje, może też oznaczać wg mnie wypowiedzenie.

Początkowo nieciekawie, możesz mieć poczucie, że nie jesteś wystarczająco wynagradzana za swoje starania, kredyt zobowiązanie, które cie przytłacza.

Tutaj super jeżeli juz kogoś masz to będzie bardzo fajnie między wami, a jeżeli nie to spotkasz kogoś kto będzie zainteresowany tobą w takim samym stopniu jak ty nim.

Takie skojarzenie mnie naszło, że będziesz miała dosyć bycia wykorzystywaną,

Niespodziewane spotkanie, z kimś kto polepszy twoje samopoczucie, pomoże ci sie uporać z niesprzyjającymi sprawami.

Karty radza ci żebyś przyjrzała się dokładnie temu co sie teraz dzieje w twoim życiu,  wg mnie chodzi o pracę, że pozory mylą. Powinnaś coś zmienić ale nie wszystko na raz tylko po jednej rzeczy, małymi krokami do przodu.

Dzięki! A to wypowiedzenie to widzisz tak, że ja je złożę, czy że mnie zwolnią?

Napisano
32 minuty temu, Anastazja979 napisał:

Dzięki! A to wypowiedzenie to widzisz tak, że ja je złożę, czy że mnie zwolnią?

Koło to zmiany niezależne od ciebie a Koło z Papieżycą i siłą kojarzy mi się z działająca i obserwująca kobieta z ukrycia. Czy twoja przełożona bądź osoba odpowiedzialna za zwolnienia to kobieta?

Gość Anastazja979
Napisano (edytowane)
21 minut temu, Ceres napisał:

Koło to zmiany niezależne od ciebie a Koło z Papieżycą i siłą kojarzy mi się z działająca i obserwująca kobieta z ukrycia. Czy twoja przełożona bądź osoba odpowiedzialna za zwolnienia to kobieta?

Tak, to kobieta. Z tym, że umowę ma do połowy listopada i wątpię, że zwolniliby mnie wcześniej...

Edytowane przez Anastazja979
Napisano
5 minut temu, Anastazja979 napisał:

Tak, to kobieta. Z tym, że umowę ma do połowy listopada i wątpię, że zwolniliby mnie wcześniej...

Ale może ci powiedzieć, że jej nie przedłużą

Gość Anastazja979
Napisano
1 minutę temu, Ceres napisał:

Ale może ci powiedzieć, że jej nie przedłużą

Prawda... dziękuję. Zweryfikuję za miesiąc. 

Napisano
W dniu 20.08.2024 o 20:46, mezza napisał:

ktoś może mieć nieczyste intencje  i cię zdenerwować- uważaj 

myślę, że to jakaś nowa szansa dla ciebie na samodzielny projekt na przykład coś na co będziesz miała duży wpływ 

Trudna syt finansowa, poczucie uzależnienia lub utknięcia w jakiejś sytuacji 

Może ktoś się pojawić jeśli nie masz nikogo a jeśli masz to zacznie się trochę dziać 

coś może zasmucić jakąś informacją

Jakaś wiadomość dotycząca dziecka albo rodziny 

Zamknąć za sobą pewien etap coś co cię ogranicza i przytłacza 

• 1 miesiąc temu...
Gość Anastazja979
Napisano

W przełożonou jeszcze pojawiają się karty mówiące o blokadzie emocjonalnej lub wycofaniu, ale spójrzmy.

Możesz uciekać przdd jakimiś sytuacjami i emocjami. Ogólnie bardzk na chłodno będziesz podchodziła do wielu spraw, chroniąc swoje emocje. Widać tutaj jakieś znudzenie, brak satysfakcji.

Trochę kombinowania w relacji i pracy. Zastanawianie się co mi się opłaca a co nie. Niechęć do relacji i angażowania się, też nuda w pracy. Zamknięcie

Sporo obowiązków, możliwe poczucie przeciążenia, ale dasz radę. Tutaj może być także nagły zwrot, sytuację losowe, które wpłyną na twoja rozwój. Rób swoje I kierują się intuicja.

Było momentami ciężko i stresująco, ale ten miesiąc był lżejszy od sierpnia. Nie było żadnych gwałtownych zmian w pracy. Wiem, że niedługo zmieni mi się przełożona, ale nowej jeszcze nie znam.

Tutaj możesz mieć poczucie, że finansa są w złej kondycji. Uważaj na jakiekolwiek propozycję pożyczki, gdyż może być problem ze spłatą. Opcjonalnie dla poprawy nastroju pieniądze będą szły na jakieś przyjemności, używali lub zwyczajnie shopoholizm.

Udało mi się odłożyć znacznie mniej niż chciałam...

Oj będziesz miała powodzenie. Możliwe,że już się z kimś spotykasz, komu bardzo się podobasz. Jeśli nie, to będziesz korzystała ze swoich kobiecych wdzięków. Ktoś może Cie podziwiać z oddali.

Były randki i rozwój relacji, ale ostatecznie pod koniec miesiąca relacja zakończyła się z inicjatywy pana...

Będziesz mogła liczyć na wsparcie, kiedy dopadną Cie smutki.

Dużo wsparcia ze strony przyjaciół. Też zapisałam się na kurs, który poszerza mi horyzonty

Może mówić o podróży lub Zaczniesz działać, aby poradzić sobie z jakimiś trudnymi emocjami. Czeka Cie nowy początek i odnalezienie równowagi emocjonalnej.

Byłam na krótkim wyjeździe nad morzem. Myślę, że karta pokazała też rozczarowanie zakończeniem relacji.

Powoli będziesz wychodzić z energii, która trzyma Cie na uwięzi, czy to związanej z przeszłością lub osobami z przeszłości. Będzie jeszcze ciężko, ale przyjmij transformacje jako proces.

Zapisałam się na kilka sesji do coucha od relacji damsko-męskich. Wiążę z tym nadzieję na wyjście ze starych schematów.

• Ismer zmienił tytuł na Wrzesień Anastazja ZWERYFIKOWANY