mezza Napisano 20 Sierpnia 2024 Napisano 20 Sierpnia 2024 W przełożonou jeszcze pojawiają się karty mówiące o blokadzie emocjonalnej lub wycofaniu, ale spójrzmy. Aura: 7 mieczy+4 kielichow+Królowa Mieczy Możesz uciekać przdd jakimiś sytuacjami i emocjami. Ogólnie bardzk na chłodno będziesz podchodziła do wielu spraw, chroniąc swoje emocje. Widać tutaj jakieś znudzenie, brak satysfakcji. Praca: 10 bulaw+Sila+Kolo+Kaplanka Sporo obowiązków, możliwe poczucie przeciążenia, ale dasz radę. Tutaj może być także nagły zwrot, sytuację losowe, które wpłyną na twoja rozwój. Rób swoje I kierują się intuicja. Finanse: 5 kielichow+Rycerz Kielichow+Diabel Tutaj możesz mieć poczucie, że finansa są w złej kondycji. Uważaj na jakiekolwiek propozycję pożyczki, gdyż może być problem ze spłatą. Opcjonalnie dla poprawy nastroju pieniądze będą szły na jakieś przyjemności, używali lub zwyczajnie shopoholizm. Milosc: Cesarz+6 bulaw+Cesarzowa Oj będziesz miała powodzenie. Możliwe,że już się z kimś spotykasz, komu bardzo się podobasz. Jeśli nie, to będziesz korzystała ze swoich kobiecych wdzięków. Ktoś może Cie podziwiać z oddali. Relacje z otoczeniem: 6 pentakli+9 kilechow+5 kielichow Będziesz mogła liczyć na wsparcie, kiedy dopadną Cie smutki. Pozytywna niespodzianka: Rycerz Bulaw+5 kielichow+Glupiec+Umiarkowanie Może mówić o podróży lub Zaczniesz działać, aby poradzić sobie z jakimiś trudnymi emocjami. Czeka Cie nowy początek i odnalezienie równowagi emocjonalnej. Rada: Smierc+Diabel+10 bulaw Powoli będziesz wychodzić z energii, która trzyma Cie na uwięzi, czy to związanej z przeszłością lub osobami z przeszłości. Będzie jeszcze ciężko, ale przyjmij transformacje jako proces. Cytuj
Ceres Napisano 21 Sierpnia 2024 Napisano 21 Sierpnia 2024 20 godzin temu, mezza napisał: Aura: 7 mieczy+4 kielichow+Królowa Mieczy Zmęczenie psychiczne robieniem uników, kombinowaniem. 20 godzin temu, mezza napisał: Praca: 10 bulaw+Sila+Kolo+Kaplanka Karty pasuja mi do tych z aury, praca będzie cię męczyła, będziesz musiała szukać rozwiązań, , ktoś po cichu może wymuszać na tobie żebyś robiła to co ta osoba oczekuje, może też oznaczać wg mnie wypowiedzenie. 20 godzin temu, mezza napisał: Finanse: 5 kielichow+Rycerz Kielichow+Diabel Początkowo nieciekawie, możesz mieć poczucie, że nie jesteś wystarczająco wynagradzana za swoje starania, kredyt zobowiązanie, które cie przytłacza. 20 godzin temu, mezza napisał: Milosc: Cesarz+6 bulaw+Cesarzowa Tutaj super jeżeli juz kogoś masz to będzie bardzo fajnie między wami, a jeżeli nie to spotkasz kogoś kto będzie zainteresowany tobą w takim samym stopniu jak ty nim. 20 godzin temu, mezza napisał: Relacje z otoczeniem: 6 pentakli+9 kilechow+5 kielichow Takie skojarzenie mnie naszło, że będziesz miała dosyć bycia wykorzystywaną, 20 godzin temu, mezza napisał: Pozytywna niespodzianka: Rycerz Bulaw+5 kielichow+Glupiec+Umiarkowanie Niespodziewane spotkanie, z kimś kto polepszy twoje samopoczucie, pomoże ci sie uporać z niesprzyjającymi sprawami. 20 godzin temu, mezza napisał: Rada: Smierc+Diabel+10 bulaw Karty radza ci żebyś przyjrzała się dokładnie temu co sie teraz dzieje w twoim życiu, wg mnie chodzi o pracę, że pozory mylą. Powinnaś coś zmienić ale nie wszystko na raz tylko po jednej rzeczy, małymi krokami do przodu. 1 Cytuj
Gość Anastazja979 Napisano 21 Sierpnia 2024 Napisano 21 Sierpnia 2024 2 godziny temu, Ceres napisał: Zmęczenie psychiczne robieniem uników, kombinowaniem. Karty pasuja mi do tych z aury, praca będzie cię męczyła, będziesz musiała szukać rozwiązań, , ktoś po cichu może wymuszać na tobie żebyś robiła to co ta osoba oczekuje, może też oznaczać wg mnie wypowiedzenie. Początkowo nieciekawie, możesz mieć poczucie, że nie jesteś wystarczająco wynagradzana za swoje starania, kredyt zobowiązanie, które cie przytłacza. Tutaj super jeżeli juz kogoś masz to będzie bardzo fajnie między wami, a jeżeli nie to spotkasz kogoś kto będzie zainteresowany tobą w takim samym stopniu jak ty nim. Takie skojarzenie mnie naszło, że będziesz miała dosyć bycia wykorzystywaną, Niespodziewane spotkanie, z kimś kto polepszy twoje samopoczucie, pomoże ci sie uporać z niesprzyjającymi sprawami. Karty radza ci żebyś przyjrzała się dokładnie temu co sie teraz dzieje w twoim życiu, wg mnie chodzi o pracę, że pozory mylą. Powinnaś coś zmienić ale nie wszystko na raz tylko po jednej rzeczy, małymi krokami do przodu. Dzięki! A to wypowiedzenie to widzisz tak, że ja je złożę, czy że mnie zwolnią? Cytuj
Ceres Napisano 21 Sierpnia 2024 Napisano 21 Sierpnia 2024 32 minuty temu, Anastazja979 napisał: Dzięki! A to wypowiedzenie to widzisz tak, że ja je złożę, czy że mnie zwolnią? Koło to zmiany niezależne od ciebie a Koło z Papieżycą i siłą kojarzy mi się z działająca i obserwująca kobieta z ukrycia. Czy twoja przełożona bądź osoba odpowiedzialna za zwolnienia to kobieta? Cytuj
Gość Anastazja979 Napisano 21 Sierpnia 2024 Napisano 21 Sierpnia 2024 (edytowane) 21 minut temu, Ceres napisał: Koło to zmiany niezależne od ciebie a Koło z Papieżycą i siłą kojarzy mi się z działająca i obserwująca kobieta z ukrycia. Czy twoja przełożona bądź osoba odpowiedzialna za zwolnienia to kobieta? Tak, to kobieta. Z tym, że umowę ma do połowy listopada i wątpię, że zwolniliby mnie wcześniej... Edytowane 21 Sierpnia 2024 przez Anastazja979 Cytuj
Ceres Napisano 21 Sierpnia 2024 Napisano 21 Sierpnia 2024 5 minut temu, Anastazja979 napisał: Tak, to kobieta. Z tym, że umowę ma do połowy listopada i wątpię, że zwolniliby mnie wcześniej... Ale może ci powiedzieć, że jej nie przedłużą Cytuj
Gość Anastazja979 Napisano 21 Sierpnia 2024 Napisano 21 Sierpnia 2024 1 minutę temu, Ceres napisał: Ale może ci powiedzieć, że jej nie przedłużą Prawda... dziękuję. Zweryfikuję za miesiąc. Cytuj
panna.marta Napisano 25 Sierpnia 2024 Napisano 25 Sierpnia 2024 W dniu 20.08.2024 o 20:46, mezza napisał: Aura: 7 mieczy+4 kielichow+Królowa Mieczy ktoś może mieć nieczyste intencje i cię zdenerwować- uważaj Praca: 10 bulaw+Sila+Kolo+Kaplanka myślę, że to jakaś nowa szansa dla ciebie na samodzielny projekt na przykład coś na co będziesz miała duży wpływ Finanse: 5 kielichow+Rycerz Kielichow+Diabel Trudna syt finansowa, poczucie uzależnienia lub utknięcia w jakiejś sytuacji Milosc: Cesarz+6 bulaw+Cesarzowa Może ktoś się pojawić jeśli nie masz nikogo a jeśli masz to zacznie się trochę dziać Relacje z otoczeniem: 6 pentakli+9 kilechow+5 kielichow coś może zasmucić jakąś informacją Pozytywna niespodzianka: Rycerz Bulaw+5 kielichow+Glupiec+Umiarkowanie Jakaś wiadomość dotycząca dziecka albo rodziny Rada: Smierc+Diabel+10 bulaw Zamknąć za sobą pewien etap coś co cię ogranicza i przytłacza Cytuj
Gość Anastazja979 Napisano 28 Września 2024 Napisano 28 Września 2024 W dniu 20.08.2024 o 20:46, mezza napisał: W przełożonou jeszcze pojawiają się karty mówiące o blokadzie emocjonalnej lub wycofaniu, ale spójrzmy. Aura: 7 mieczy+4 kielichow+Królowa Mieczy Możesz uciekać przdd jakimiś sytuacjami i emocjami. Ogólnie bardzk na chłodno będziesz podchodziła do wielu spraw, chroniąc swoje emocje. Widać tutaj jakieś znudzenie, brak satysfakcji. Trochę kombinowania w relacji i pracy. Zastanawianie się co mi się opłaca a co nie. Niechęć do relacji i angażowania się, też nuda w pracy. Zamknięcie W dniu 20.08.2024 o 20:46, mezza napisał: Praca: 10 bulaw+Sila+Kolo+Kaplanka Sporo obowiązków, możliwe poczucie przeciążenia, ale dasz radę. Tutaj może być także nagły zwrot, sytuację losowe, które wpłyną na twoja rozwój. Rób swoje I kierują się intuicja. Było momentami ciężko i stresująco, ale ten miesiąc był lżejszy od sierpnia. Nie było żadnych gwałtownych zmian w pracy. Wiem, że niedługo zmieni mi się przełożona, ale nowej jeszcze nie znam. W dniu 20.08.2024 o 20:46, mezza napisał: Finanse: 5 kielichow+Rycerz Kielichow+Diabel Tutaj możesz mieć poczucie, że finansa są w złej kondycji. Uważaj na jakiekolwiek propozycję pożyczki, gdyż może być problem ze spłatą. Opcjonalnie dla poprawy nastroju pieniądze będą szły na jakieś przyjemności, używali lub zwyczajnie shopoholizm. Udało mi się odłożyć znacznie mniej niż chciałam... W dniu 20.08.2024 o 20:46, mezza napisał: Milosc: Cesarz+6 bulaw+Cesarzowa Oj będziesz miała powodzenie. Możliwe,że już się z kimś spotykasz, komu bardzo się podobasz. Jeśli nie, to będziesz korzystała ze swoich kobiecych wdzięków. Ktoś może Cie podziwiać z oddali. Były randki i rozwój relacji, ale ostatecznie pod koniec miesiąca relacja zakończyła się z inicjatywy pana... W dniu 20.08.2024 o 20:46, mezza napisał: Relacje z otoczeniem: 6 pentakli+9 kilechow+5 kielichow Będziesz mogła liczyć na wsparcie, kiedy dopadną Cie smutki. Dużo wsparcia ze strony przyjaciół. Też zapisałam się na kurs, który poszerza mi horyzonty W dniu 20.08.2024 o 20:46, mezza napisał: Pozytywna niespodzianka: Rycerz Bulaw+5 kielichow+Glupiec+Umiarkowanie Może mówić o podróży lub Zaczniesz działać, aby poradzić sobie z jakimiś trudnymi emocjami. Czeka Cie nowy początek i odnalezienie równowagi emocjonalnej. Byłam na krótkim wyjeździe nad morzem. Myślę, że karta pokazała też rozczarowanie zakończeniem relacji. W dniu 20.08.2024 o 20:46, mezza napisał: Rada: Smierc+Diabel+10 bulaw Powoli będziesz wychodzić z energii, która trzyma Cie na uwięzi, czy to związanej z przeszłością lub osobami z przeszłości. Będzie jeszcze ciężko, ale przyjmij transformacje jako proces. Zapisałam się na kilka sesji do coucha od relacji damsko-męskich. Wiążę z tym nadzieję na wyjście ze starych schematów. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi