Ceres Napisano 21 Sierpnia 2024 Napisano 21 Sierpnia 2024 Singielka lat 45 lat, samotna matka, rękodzielnik jarmarkowy. Tak mnie naszła ochota żeby poznać co mnie spotka we wrześniu. Aura: X Buław, 10 Mieczy, V KAPŁAN Jakaś ponura ta aura, nieciekawa. Będę miała wszystkiego serdecznie dosyć, jakieś straty mnie dotkną. W HB jest RYDWAN i od razu mi sie skojarzyło z wypadkiem, mandatem itp. Finanse: XV DIABEŁ, As Kielichów Przypływ większej gotówki, chcę sprzedać samochód i oddać pieniądze komuś kto dołożył mi do nowego. Powinno się udać w sensie sprzedam, dostanę kasę i zaraz się z nią pożegnam. Uczucia: 5 Mieczy, II KAPŁANKA Będę do kogoś wzdychała w ukryciu ale na tym się zakończy. Dom i dziecko: V KAPŁAN, Rycerz Mieczy Potomek ma mieć operację w szpitalu, trzy razy była przekładana, kolejny termin na wrzesień i wnioskuję iz tym razem się odbędzie. Niespodzianka: 10 Mieczy, 3 Kielichów Wyjdę z jakiegoś etapu życia, coś się skończy definitywnie, może moje problemy finansowe a może jakaś znajomość. Ostrzeżenie: 7 Kielichów, 6 Monet Żebym mniej fantazjowała a skupiła sie na tym co jest tu i teraz i co mam w swoim zasięgu. Najważniejsze wydarzenie wg mnie we wrześniu jakie mnie spotka: I MAG, Paź Buław Zapiszę się na siłownię :D Inne interpretacje mile widziane Cytuj
Gość Anastazja979 Napisano 21 Sierpnia 2024 Napisano 21 Sierpnia 2024 2 godziny temu, Ceres napisał: Singielka lat 45 lat, samotna matka, rękodzielnik jarmarkowy. Tak mnie naszła ochota żeby poznać co mnie spotka we wrześniu. Aura: X Buław, 10 Mieczy, V KAPŁAN Jakaś ponura ta aura, nieciekawa. Będę miała wszystkiego serdecznie dosyć, jakieś straty mnie dotkną. W HB jest RYDWAN i od razu mi sie skojarzyło z wypadkiem, mandatem itp. Zmęczenie i przeciążenie. Stres i kiepska kondycja psychiczna. Możesz szukać oparcia w religii, ezoteryce, medytacji lub u kogoś zaufanego 2 godziny temu, Ceres napisał: Finanse: XV DIABEŁ, As Kielichów Przypływ większej gotówki, chcę sprzedać samochód i oddać pieniądze komuś kto dołożył mi do nowego. Powinno się udać w sensie sprzedam, dostanę kasę i zaraz się z nią pożegnam. Wydanie kasy pod wpływem emocji na przyjemności 2 godziny temu, Ceres napisał: Uczucia: 5 Mieczy, II KAPŁANKA Będę do kogoś wzdychała w ukryciu ale na tym się zakończy. Rozczarowanie i zamknięcie się w sobie. Strach przed relacjami 2 godziny temu, Ceres napisał: Dom i dziecko: V KAPŁAN, Rycerz Mieczy Potomek ma mieć operację w szpitalu, trzy razy była przekładana, kolejny termin na wrzesień i wnioskuję iz tym razem się odbędzie. Operacja i opieka nad dzieckiem 2 godziny temu, Ceres napisał: Niespodzianka: 10 Mieczy, 3 Kielichów Wyjdę z jakiegoś etapu życia, coś się skończy definitywnie, może moje problemy finansowe a może jakaś znajomość. Odbicie się od dna. Wyjście jakiegoś problemu. Okazja do świętowania 2 godziny temu, Ceres napisał: Ostrzeżenie: 7 Kielichów, 6 Monet Żebym mniej fantazjowała a skupiła sie na tym co jest tu i teraz i co mam w swoim zasięgu. Uważaj z pomaganiem lub przyjmowaniem pomocy. Ktoś może chcieć Cię wykorzystać. Może uważaj na lekkomyślne wydawanie kasy 2 godziny temu, Ceres napisał: Najważniejsze wydarzenie wg mnie we wrześniu jakie mnie spotka: I MAG, Paź Buław Zapiszę się na siłownię :D Może być siłownia. Dbanie o siebie. Wymiana wiadomości z jakimś flirciarzem. Zaproszenia na imprezy 2 godziny temu, Ceres napisał: Inne interpretacje mile widziane Cytuj
mezza Napisano 21 Sierpnia 2024 Napisano 21 Sierpnia 2024 3 godziny temu, Ceres napisał: Singielka lat 45 lat, samotna matka, rękodzielnik jarmarkowy. Tak mnie naszła ochota żeby poznać co mnie spotka we wrześniu. Aura: X Buław, 10 Mieczy, V KAPŁAN Tak, poczucie przemęczenia, wykonywania bardzo wielu rzeczy na raz, ale to dojdzie do jakiegoś punktu końcowego, że już więcej nie dasz rady wziąć na siebie. Ktoś może przyjść z pomocą lub być oparciem duchowym. Finanse: XV DIABEŁ, As Kielichów Trochę skojarzyło mi się z jakimiś pieniędzmi, ale z niezbyt legalnego źródła. Ewentualnie pieniądze pójdą na jakieś przyjemności. Uczucia: 5 Mieczy, II KAPŁANKA Jak dla mnie poczucie porazki, swiadome wycifanie z zycia uczuciowego. W ostateczności romans, który nie ma przyszłości. Dom i dziecko: V KAPŁAN, Rycerz Mieczy Tak, dosyć może przyjść niespodziewanie i szybko wiadomośc. Będzie sporo stresu z tego powodu. Niespodzianka: 10 Mieczy, 3 Kielichów Zamknie się jakis etap. Możliwe,że chodzi o jakąś współpracę lub grupę ludzi, z którą się spotykałaś. Ostrzeżenie: 7 Kielichów, 6 Monet Tak, ale także nie daj się kusić pożyczkami. Patrz realistycznie na to, fo ktoś oferuje. Najważniejsze wydarzenie wg mnie we wrześniu jakie mnie spotka: I MAG, Paź Buław Dużo energii przy dziecku. Inne interpretacje mile widziane 1 Cytuj
panna.marta Napisano 25 Sierpnia 2024 Napisano 25 Sierpnia 2024 W dniu 21.08.2024 o 17:59, Ceres napisał: Singielka lat 45 lat, samotna matka, rękodzielnik jarmarkowy. Tak mnie naszła ochota żeby poznać co mnie spotka we wrześniu. Aura: X Buław, 10 Mieczy, V KAPŁAN dużo pracy albo jakaś trudna decyzja do podjęcia Finanse: XV DIABEŁ, As Kielichów jakąś sytuacja od której będziesz uzależniona i może trochę cię to krępować Uczucia: 5 Mieczy, II KAPŁANKA tu bym uważała żeby ktoś cię nie zranił Dom i dziecko: V KAPŁAN, Rycerz Mieczy to może być operacja a kapłan do lekarz , ale to dobry i mądry lekarz Niespodzianka: 10 Mieczy, 3 Kielichów Tak z czegoś wyjdziesz obronną ręką Ostrzeżenie: 7 Kielichów, 6 Monet nie pożyczaj nikomu pieniędzy Najważniejsze wydarzenie wg mnie we wrześniu jakie mnie spotka: I MAG, Paź Buław Jakaś nowa aktywność, pomysł 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi