Skocz do zawartości

Dziwny sen, kot, pies, przyjaciel, panna

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witajcie

Mialem dziwny sen w zasadzie nie do konca pamiętam wszystko,ale utkwilo mi w pamieci to, ze widzialem swojego przyjaciela, który szedl ze mna, gdzies po miescie, potem nagle poszedlem z nim do domciu jakiegos, on w pewnym momencie mowi ze juz nie ma czasu, potem widze go a on idzie z jakas panna, która ma podbite oko jedno, jak potem to zauwazylem niby kątem oka, choc on to z nia ukrywal, wyraznie wolal z nią uciec gdzieś dalej, tak bym go nie widział.

potem nagle znalazlem sie w jakims ogrodzie, ktory posiadał bramkę zamkniętą, taką klasyczną jak na działkach ogródków działkowych , w pewnym momencie ujrzalem w polmroku (bo to sie juz wieczor zblizal), ze mnie jakis pies zaczyna gonic, duzy piesek chyba... nie szczekajacy ani nic, ale nie chcacy jakos specjalnie mnie chyba ugrysc, w kazdym razie udalo mi sie wskoczyc na bramke i przeskoczyc przez plot i tyle... potem szedlem ulica,w tle ujrzalem kotka, biegl na mnie, nie wiem czy byl czarny, chyba raczej nie... taki jakis mieszaniec, biegł na mnie, ale w pewnym momencie jakby wyparował, albo raczej skręcił w bok i potem juz nie wiem co dalej bylo :) może wlasnie mi sie kolejnosc pomylila i potem byl ten kolega.

podkreslam, ze z kolega mam kontakt od dawna, jest mi zyczliwy itp, ale mysle ze tutaj raczej moze chodzic o plec przeciwna ktora poznalem w sieci

dzieki za pomoc w interpretacji

Napisano

eee, moza ta 'plec przeciwna' ma klopoty i ten twoj kolega bedzie probowal jej pomoc, albo ukryc to przed toba...aalbo byl to zwykly sen

Napisano

czyli pierdoły nic nie znaczące? nawet odnośnie tej panny, którą w sieci poznałem , a ona sie chce jakos przymilic do innego faceta ? :P

jej sie sniły żaby niedawno, wiele żab, ale to niby tez może oznaczać, ze się wejdzie w fajne towarzystwo, a ona jest przed wyjazdem nad morze i urlopem

p.s. a oooolaaaććć to wszystko, zająć się trzeba życiem

Napisano

wiece co?

dostałem upomnienie z US, to mógł być ten pieprzony kotek?

czy może to tylko pieprzony poniedziałek?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...