panna.marta Napisano 25 Sierpnia 2024 Napisano 25 Sierpnia 2024 Jak spędzę moje okrągłe, rocznicowe urodziny? 2 kielichy, król kielichów, 9 monet myślę, że będzie imprezowo jak na kielichy przystało. Miło, alkoholowo i te monety mogą wskazywać na to, że wydam na nie albo dostanę kosztowny prezent. Cytuj
Gość Anastazja979 Napisano 25 Sierpnia 2024 Napisano 25 Sierpnia 2024 47 minut temu, panna.marta napisał: Jak spędzę moje okrągłe, rocznicowe urodziny? 2 kielichy, król kielichów, 9 monet myślę, że będzie imprezowo jak na kielichy przystało. Miło, alkoholowo i te monety mogą wskazywać na to, że wydam na nie albo dostanę kosztowny prezent. Bardzo miło. Widać uczuciowy czas spędzony z przyjaciółmi (i jakimś mężczyzną, jeśli z kimś się spotykasz). Będą super prezenty i poczujesz się dopieszczona! Cytuj
panna.marta Napisano 25 Sierpnia 2024 Autor Napisano 25 Sierpnia 2024 30 minut temu, Anastazja979 napisał: Bardzo miło. Widać uczuciowy czas spędzony z przyjaciółmi (i jakimś mężczyzną, jeśli z kimś się spotykasz). Będą super prezenty i poczujesz się dopieszczona! No właśnie nie mam nikogo, ale do tych urodzin jeszcze trochę. Zatem możliwe, że już z kimś będę. Cytuj
Ceres Napisano 27 Sierpnia 2024 Napisano 27 Sierpnia 2024 W dniu 25.08.2024 o 18:01, panna.marta napisał: Jak spędzę moje okrągłe, rocznicowe urodziny? 2 kielichy, król kielichów, 9 monet W gronie najbliższej rodziny i przyjaciół, będzie fajnie, przyjemnie i będziesz bardzo zadowolona. 1 Cytuj
Minerve Napisano 27 Października 2024 Napisano 27 Października 2024 Jak spędzę moje okrągłe, rocznicowe urodziny? 2 kielichy, król kielichów, 9 monet przy kieliszku? może wyjdziesz gdzieś na miasto, gdzie jest miła i ciepła atmosfera w ostatniej karcie powinnaś czuć się dobrze, może i sama, ale dobrze - może nawet się wystroisz Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi