panna.marta Napisano 25 Sierpnia 2024 Napisano 25 Sierpnia 2024 Czy firma zorganizuje jesienny wyjazd za granicę Umiarkowanie, 10 kielichów, mag i dołożyłam 8 kielichów hmm w sumie to nie wiem, bo nie są to tak aktywne karty ani wyjazdowe. Możliwe , że zorganizują coś innego imprezę na przykład zakrapianą na miejscu Cytuj
Gość Anastazja979 Napisano 25 Sierpnia 2024 Napisano 25 Sierpnia 2024 33 minuty temu, panna.marta napisał: Czy firma zorganizuje jesienny wyjazd za granicę Umiarkowanie, 10 kielichów, mag i dołożyłam 8 kielichów hmm w sumie to nie wiem, bo nie są to tak aktywne karty ani wyjazdowe. Możliwe , że zorganizują coś innego imprezę na przykład zakrapianą na miejscu Obstawiam, że będą jakieś ograniczenia i impreza albo zostanie przesunięta, albo jednak odbędzie się w kraju. Cytuj
Ceres Napisano 27 Sierpnia 2024 Napisano 27 Sierpnia 2024 W dniu 25.08.2024 o 18:15, panna.marta napisał: Czy firma zorganizuje jesienny wyjazd za granicę Umiarkowanie, 10 kielichów, mag i dołożyłam 8 kielichów Coś zorganizuje ale niekoniecznie wyjazd za granice, pojawi sie jakas propozycja spotkania ale raczej w niedalekim miejscu. 1 Cytuj
Minerve Napisano 26 Października 2024 Napisano 26 Października 2024 dla odmiany powiem, że jest tutaj możliwy wyjazd karty miały odpowiedzieć tak lub nie, więc tutaj jestem na tak mimo tego stabilnego umiaru na początku - reszta kart wygląda pozytynie Cytuj
panna.marta Napisano 26 Października 2024 Autor Napisano 26 Października 2024 Weryfikuje. Wyjazd jest, ale w Polsce niestety. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi