panna.marta Napisano 26 Sierpnia 2024 Napisano 26 Sierpnia 2024 Hej. Miałabym jeszcze tylko jedną prośbę o interpretację. Aktualnie poszukuje nowej pracy. Z ciekawości postawiłam też karty jaką będzie moja sytuacja w tej obecnej do końca roku kalendarzowego? słońce XIX, siła VIII, 2 kielichy dołożyłam 3 buławy. i teraz nie wiem jak to rozumieć, bo nie widzę siebie tutaj dalej a te karty wyglądają jakby było na prawdę dobrze. Siła ze słońcem to jakby silna pozycja i dobra atmosfera, która totalnie nie pasuje do tego co tu się dzieje. Z kolei 2 kielichy i 3 buławy mówią o szansach. Czy może to być znak, że zmienię tę pracę na coś co mi sprawia większą przyjemność? Cytuj
mezza Napisano 26 Sierpnia 2024 Napisano 26 Sierpnia 2024 10 godzin temu, panna.marta napisał: Hej. Miałabym jeszcze tylko jedną prośbę o interpretację. Aktualnie poszukuje nowej pracy. Z ciekawości postawiłam też karty jaką będzie moja sytuacja w tej obecnej do końca roku kalendarzowego? słońce XIX, siła VIII, 2 kielichy dołożyłam 3 buławy. i teraz nie wiem jak to rozumieć, bo nie widzę siebie tutaj dalej a te karty wyglądają jakby było na prawdę dobrze. Siła ze słońcem to jakby silna pozycja i dobra atmosfera, która totalnie nie pasuje do tego co tu się dzieje. Z kolei 2 kielichy i 3 buławy mówią o szansach. Czy może to być znak, że zmienię tę pracę na coś co mi sprawia większą przyjemność? Ja myślę,że znajdziesz nowa prace, gdyż 2 kielichow to podpisanie umowy, transakcja wiązana z dwóch stron. Zresztą wszystkie karty są dosyć pozytywne, więc nawet jeśli zostaniesz w obecnym miejscu, to sytuacja się poprawi,a ty sama bardziej będziesz panowała nad sytuacja lub emocjami. 3 bulaw to krok do przodu I raczej obstawiałabym nowe miejsce. 1 Cytuj
Ceres Napisano 27 Sierpnia 2024 Napisano 27 Sierpnia 2024 W dniu 26.08.2024 o 07:15, panna.marta napisał: Hej. Miałabym jeszcze tylko jedną prośbę o interpretację. Aktualnie poszukuje nowej pracy. Z ciekawości postawiłam też karty jaką będzie moja sytuacja w tej obecnej do końca roku kalendarzowego? słońce XIX, siła VIII, 2 kielichy dołożyłam 3 buławy. Słonce + moc to świadomość swoich zalet i wad, osoba, która wie czego chce a czego nie toleruje, potem masz 2 kielichów czyli nowe znajomości, cos nowego, ekscytującego. # Buław to tez cos nowego a także doskonalenie się, wyzwanie więc po tych kartach myślę, że znajdziesz nowa prace do końca tego roku. W HB KAPŁAN czyli bym widziała podpisanie nowej umowy, formalności itp. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi