Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Hej. Miałabym jeszcze tylko jedną prośbę o interpretację. Aktualnie poszukuje nowej pracy. Z ciekawości postawiłam też karty jaką będzie moja sytuacja w tej obecnej do końca roku kalendarzowego?

słońce XIX, siła VIII, 2 kielichy dołożyłam 3 buławy.

i teraz nie wiem jak to rozumieć, bo nie widzę siebie tutaj dalej a te karty wyglądają jakby było na prawdę dobrze. Siła ze słońcem to jakby silna pozycja i dobra atmosfera, która totalnie nie pasuje do tego co tu się dzieje. Z kolei 2 kielichy i 3 buławy mówią o szansach. Czy może to być znak, że zmienię tę pracę na coś co mi sprawia większą przyjemność?

Napisano
10 godzin temu, panna.marta napisał:

Hej. Miałabym jeszcze tylko jedną prośbę o interpretację. Aktualnie poszukuje nowej pracy. Z ciekawości postawiłam też karty jaką będzie moja sytuacja w tej obecnej do końca roku kalendarzowego?

i teraz nie wiem jak to rozumieć, bo nie widzę siebie tutaj dalej a te karty wyglądają jakby było na prawdę dobrze. Siła ze słońcem to jakby silna pozycja i dobra atmosfera, która totalnie nie pasuje do tego co tu się dzieje. Z kolei 2 kielichy i 3 buławy mówią o szansach. Czy może to być znak, że zmienię tę pracę na coś co mi sprawia większą przyjemność?

Ja myślę,że znajdziesz nowa prace, gdyż 2 kielichow to podpisanie umowy, transakcja wiązana z dwóch stron. Zresztą wszystkie karty są dosyć pozytywne, więc nawet jeśli zostaniesz w obecnym miejscu, to sytuacja się poprawi,a ty sama bardziej będziesz panowała nad sytuacja lub emocjami. 3 bulaw to krok do przodu I raczej obstawiałabym nowe miejsce.

• Super 1
Napisano
W dniu 26.08.2024 o 07:15, panna.marta napisał:

Słonce + moc to świadomość swoich zalet i wad, osoba, która wie czego chce a czego nie toleruje, potem masz 2 kielichów czyli nowe znajomości, cos nowego, ekscytującego. # Buław to tez cos nowego a także doskonalenie się, wyzwanie więc po tych kartach myślę, że znajdziesz nowa prace do końca tego roku. W HB KAPŁAN czyli bym widziała podpisanie nowej umowy, formalności itp.