Ceres Napisano 27 Sierpnia 2024 Napisano 27 Sierpnia 2024 Rozważam kilka jarmarków we wrześniu pytanie brzmi na który dostane się / pojadę i jakie będzie moje zadowolenie finansowe z każdego jak pojadę. Kraków (już się dostałam) Jak pojadę jak wyjdę na kasie? Stoisko jest drogie. IX PUSTELNIK, 3 Monet, 5 Monet Nie za fajnie, nawet nie da mi sie odrobić kosztów. lub Bytom: 2 Kielichów, Rycerz Monet, 2 Mieczy Jak już pojechać to lepiej tu, miło spędzę czas i więcej zarobię niż w Krakowie, bo stoisko tanie. Tarnowskie Góry Dostanę się ? 3 Buław, VIII MOC, 10 Monet Tak Zadowolenie finansowe? 8 Monet, 5 Buław, IX PUSTELNIK A takie średnie, będę się musiała dużo nagadać żeby zarobić. W tym samym terminie jest kilka wydarzeń, na którym najwięcej zarobię? Lipowiec: As Mieczy, 9 Mieczy, 7 Monet Totalny niewypał lepiej nie jechać. Bydlin: As Mieczy, XI SPRAWIEDLIWOŚĆ, VIII MOC Początki będą trudne ale pod koniec powinnam trochę zarobić. Siewierz: Rycerz Monet, XI SPRAWIEDLIWOŚĆ, 6 Mieczy Coś zarobię ale będę miała myśli, ze mogłam pojechać gdzieś indziej. Wszystkie 3 imprezy wyglądają pod względem finansowym kiepsko więc nie wiem czy nie olać ich wszystkich i wyjdę na tym lepiej. Zielonka: 6 Kielichów, III CESARZOWA, 2 Monet Tutaj powinno byc w miarę przyzwoicie pod względem finansowym. Olkusz: 10 Buław, XI SPRAWIEDLIWOŚĆ, 10 Monet Będę zadowolona a nawet bardziej niz zadowolona. Myszków: Paź Mieczy, XII WISIELEC, 10 Mieczy Tragedia finansowa. Olsztyn XVIII KSIĘŻYC, 2 Kielichów, 3 Monet Fajnie spędzę czas ale kokosów nie zarobię Po tym zestawie jeżeli chcę zarobic powinnam wybrać Olkusz. Inne sugestie :)? 1 Cytuj
panna.marta Napisano 27 Sierpnia 2024 Napisano 27 Sierpnia 2024 6 godzin temu, Ceres napisał: Kraków (już się dostałam) Jak pojadę jak wyjdę na kasie? Stoisko jest drogie. IX PUSTELNIK, 3 Monet, 5 monet nie za korzystnie Bytom: 2 Kielichów, Rycerz Monet, 2 Mieczy nie najgorzej, ale tu coś jakby było ukryte i na razie nie widoczne dla oka Tarnowskie Góry Dostanę się ? 3 Buław, VIII MOC, 10 Monet Tu bardzo dobrze pójdzie Zadowolenie finansowe? 8 Monet, 5 Buław, IX PUSTELNIK może będzie mały ruch? Lipowiec: As Mieczy, 9 Mieczy, 7 Monet tutaj nic się nie będzie działo Bydlin: As Mieczy, XI SPRAWIEDLIWOŚĆ, VIII MOC Tu bardzo dobrze Siewierz: Rycerz Monet, XI SPRAWIEDLIWOŚĆ, 6 Mieczy Tu jakby się zwróciły chociaż koszty Zielonka: 6 Kielichów, III CESARZOWA, 2 Monet Tutaj ładnie Olkusz: 10 Buław, XI SPRAWIEDLIWOŚĆ, 10 Monet tu może być jakieś obciążenie może będziesz zmęczona , ale nke jest żle finalnie Myszków: Paź Mieczy, XII WISIELEC, 10 Mieczy Lipa Olsztyn XVIII KSIĘŻYC, 2 Kielichów, 3 Monet Całkiem dobrze Powodzenia! 1 Cytuj
Ceres Napisano 22 Września 2024 Autor Napisano 22 Września 2024 W dniu 27.08.2024 o 12:13, Ceres napisał: Rozważam kilka jarmarków we wrześniu pytanie brzmi na który dostane się / pojadę i jakie będzie moje zadowolenie finansowe z każdego jak pojadę. Kraków (już się dostałam) Jak pojadę jak wyjdę na kasie? Stoisko jest drogie. IX PUSTELNIK, 3 Monet, 5 Monet Nie za fajnie, nawet nie da mi sie odrobić kosztów. - Pustelnik przemyślał sprawe i nie pojechałam a z tego co słyszałam od wystawców, którzy pojechali było bardzo kiepsko lub Bytom: 2 Kielichów, Rycerz Monet, 2 Mieczy Jak już pojechać to lepiej tu, miło spędzę czas i więcej zarobię niż w Krakowie, bo stoisko tanie. - jarmark odwołany więc nie pojechałam Tarnowskie Góry Dostanę się ? 3 Buław, VIII MOC, 10 Monet Tak - Poinformowano mnie na 2 dni przed imprezą, że jest redukcja miejsc i nie ma dla mnie miejsca. 3 Buław i Moc widziałabym więc jako szukanie innych alternatyw z powodzeniem, bo znalazłam i to całkiem dobre miejsce gdzie zarobiłam. W HB Świat czyli podróż. Zadowolenie finansowe? 8 Monet, 5 Buław, IX PUSTELNIK A takie średnie, będę się musiała dużo nagadać żeby zarobić. W tym samym terminie jest kilka wydarzeń, na którym najwięcej zarobię? Lipowiec: As Mieczy, 9 Mieczy, 7 Monet Totalny niewypał lepiej nie jechać. - odwołano Bydlin: As Mieczy, XI SPRAWIEDLIWOŚĆ, VIII MOC Początki będą trudne ale pod koniec powinnam trochę zarobić. - odwołano Siewierz: Rycerz Monet, XI SPRAWIEDLIWOŚĆ, 6 Mieczy Coś zarobię ale będę miała myśli, ze mogłam pojechać gdzieś indziej. - odwołano Wszystkie 3 imprezy wyglądają pod względem finansowym kiepsko więc nie wiem czy nie olać ich wszystkich i wyjdę na tym lepiej. Zielonka: 6 Kielichów, III CESARZOWA, 2 Monet Tutaj powinno byc w miarę przyzwoicie pod względem finansowym. - nie pojechałam Olkusz: 10 Buław, XI SPRAWIEDLIWOŚĆ, 10 Monet Będę zadowolona a nawet bardziej niz zadowolona. - odwołano Myszków: Paź Mieczy, XII WISIELEC, 10 Mieczy Tragedia finansowa. - nie pojechałam Olsztyn XVIII KSIĘŻYC, 2 Kielichów, 3 Monet Fajnie spędzę czas ale kokosów nie zarobię - nie pojechałam Po tym zestawie jeżeli chcę zarobic powinnam wybrać Olkusz. Weryfikacja 1 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi