Sunrise009 Napisano 30 Sierpnia 2024 Napisano 30 Sierpnia 2024 Hej Niedawno dołączyłam do grona "prywaciarzy". Mam maleńki biznesik, dosyć świezy i jak każdy, martwię się o jego przyszłość. Generalnie dobrze sobie radzę, ale moja branża jest dosyć wymagająca. Zapytałam karty o to, jak rozwinie się moja działalność do stycznia 2025. Rycerz kielichów + 7 mieczy + 6 buław. Pod spodem Król Denarów. Myślę, że czekają na mnie propozycje zawodowe, ale na zasadzie freelancingu, krótko terminowe zadania. Mogą to być tylko obietnice wspólpracy. Ale kontakt z zewnątrz jest, Rycerz przynosi wiadomości. Pojawią się aspekty, w których będę musiała wykazać się sprytem i szybkością myślenia, i działania. Będę musiała wykazać się znajomością aspektów prawnych, ponieważ mogą pojawić się jakieś drobne druczki i nieuczciwe umowy, ogólnie cwaniactwo. Będzie to okres trudny, poniewaz mogą pojawiać się straty. Finalnie jest jakieś zwycięstwo, pokonanie przeszkód. A Wy co myślicie? 1 Cytuj
Ekspert Gringe Napisano 30 Sierpnia 2024 Ekspert Napisano 30 Sierpnia 2024 9 minut temu, Sunrise009 napisał: Rycerz kielichów + 7 mieczy + 6 buław. Pod spodem Król Denarów. Kartę na spodzie interpretuję jako tło sytuacji, dlaczego karty są stawiane/ o co chodzi. Także Król Monet idealnie pokazuje, że chodzi o biznes. 6 Buław na końcu daje nadzieję, że sprawy potoczą się pomyślnie dla Ciebie. Finalnie możesz mieć poczucie, że były sprawy które wymagały Twojego zaangażowania i odpowiedniej reakcji jednak ostatecznie "zwyciężyłaś" choć nie jest to koniec bitwy. 6 Buław mówi też, że człowiek miał farta, gdzieś zaistniał pomyślny zbieg okoliczności. Z początku na rozwój biznesu może mieć wplyw osoba w typie Rycerza Kielichów, ktoś będzie chciał Ci pomóc rozkręcić biznes, może pierwsze zlecenia będą od kogoś znajomego( ktoś empatyczny, lubiący pomagać). 7 Mieczy- należy uważać na podstępne działanie- ktoś może nie ujawnić się ze wszystkim, probować Tobą manipulować. Ogólnie Miecze zapowiadają jakiś stres i nerwy związane ze sprawą( napięcie psychiczne). 1 1 Cytuj
Sunrise009 Napisano 30 Sierpnia 2024 Autor Napisano 30 Sierpnia 2024 9 minut temu, Gringe napisał: Kartę na spodzie interpretuję jako tło sytuacji, dlaczego karty są stawiane/ o co chodzi. Także Król Monet idealnie pokazuje, że chodzi o biznes. 6 Buław na końcu daje nadzieję, że sprawy potoczą się pomyślnie dla Ciebie. Finalnie możesz mieć poczucie, że były sprawy które wymagały Twojego zaangażowania i odpowiedniej reakcji jednak ostatecznie "zwyciężyłaś" choć nie jest to koniec bitwy. 6 Buław mówi też, że człowiek miał farta, gdzieś zaistniał pomyślny zbieg okoliczności. Z początku na rozwój biznesu może mieć wplyw osoba w typie Rycerza Kielichów, ktoś będzie chciał Ci pomóc rozkręcić biznes, może pierwsze zlecenia będą od kogoś znajomego( ktoś empatyczny, lubiący pomagać). 7 Mieczy- należy uważać na podstępne działanie- ktoś może nie ujawnić się ze wszystkim, probować Tobą manipulować. Ogólnie Miecze zapowiadają jakiś stres i nerwy związane ze sprawą( napięcie psychiczne). Wlasnie się zastanawiałam nad rycewrze, bo jest osoba, która wlasnie ma te cechy, a dodatkowo jest związana z wodą. Dziękuję 1 Cytuj
nastek96 Napisano 30 Sierpnia 2024 Napisano 30 Sierpnia 2024 Bardzo ważne, że po 7 mieczy jest 6 buław. W takim wypadku patrzałbym na 7 mieczy pozytywnie. Uda Ci się poprowadzić biznes, ale będziesz musiała się wykazywać sprytem i inteligencją. Czasem jak to w 7 mieczy będziesz musiała coś naciągnąć, może minąć się z prawdą, ale uda Ci się. 2 Cytuj
Gość Anastazja979 Napisano 30 Sierpnia 2024 Napisano 30 Sierpnia 2024 4 godziny temu, Sunrise009 napisał: Hej Niedawno dołączyłam do grona "prywaciarzy". Mam maleńki biznesik, dosyć świezy i jak każdy, martwię się o jego przyszłość. Generalnie dobrze sobie radzę, ale moja branża jest dosyć wymagająca. Zapytałam karty o to, jak rozwinie się moja działalność do stycznia 2025. Rycerz kielichów + 7 mieczy + 6 buław. Pod spodem Król Denarów. Myślę, że czekają na mnie propozycje zawodowe, ale na zasadzie freelancingu, krótko terminowe zadania. Mogą to być tylko obietnice wspólpracy. Ale kontakt z zewnątrz jest, Rycerz przynosi wiadomości. Pojawią się aspekty, w których będę musiała wykazać się sprytem i szybkością myślenia, i działania. Będę musiała wykazać się znajomością aspektów prawnych, ponieważ mogą pojawić się jakieś drobne druczki i nieuczciwe umowy, ogólnie cwaniactwo. Będzie to okres trudny, poniewaz mogą pojawiać się straty. Finalnie jest jakieś zwycięstwo, pokonanie przeszkód. A Wy co myślicie? Widzę dużo kreatywności w prowadzeniu biznesu i emocjonalne zaangażowanie. Będą jakieś propozycje i popyt. Ale trzeba będzie przykombinować, nie będzie tak łatwo. Będą jakieś drobne przeszkody i zagwozdki do rozwikłania. Jednak w styczniu powinnaś być zadowolona, coś się uda, będą klienci. Cytuj
panna.marta Napisano 30 Sierpnia 2024 Napisano 30 Sierpnia 2024 Myślę, że będzie przy tym na początku trochę trudności, emocji może też czasem poczujesz, ze nie wszystko jest fair…poradzisz sobie. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi