koliber* Napisano 20 Lipca 2009 Napisano 20 Lipca 2009 śniło mi się ostatnio, że jt w jakiejś grupie ludzi. Zebraliśmy się bo mieliśmy wziąść udział w jakimś wyścigu, konkursie czy coś takiego. Mieli nam przydzielić zadania. Nadle widzę, że przedemną mężczyzna ma wyrażną ochotę na sex i dyskretnie niby cichaczem jak stoi zaczą się pieścic z partnerką kobietą. Nie przeszkadzało im to że stoimy wsz.w grupie. Ludzie zaczęli się śmiać po cichu, że im teraz to już nic nie przeszkodzi. I faktycznie nie przejmowali się tym. On sięgną ręką do spodni i zaczął się onanizować chyba. Potem speszyłam się, bo nagle miałam penisa i wzwód. Zakryłam krocze rękami. Starałam się rękami temu przeciwdziałać byłam zawstydzona i zażenowana, pomijając już szok, że JA mam penisa.
sariel Napisano 20 Lipca 2009 Napisano 20 Lipca 2009 byc moze poprostu masz..zachcianke;) ale boisz sie przed soba przyznac do tego
Gość winteer Napisano 20 Lipca 2009 Napisano 20 Lipca 2009 koliber* wyścigi czy konkurs - tu i tak chodzi o element rywalizacji.. natomast seks w miejscu publicznym moze oznaczać coś nieprzyzwoitego (tu chodzi o czyjeś nieskrępowane zachowanie niż samo uprawianie seksu - czysty spontan) a tymbardziej nieprzejmowanie sie opinią innych.. mozliwe że sama przyłapiesz sie natym to, że sprawiało Ci przyjemność z obserwowania tego.. całkiem możliwe ze sama mialaś ochotę zrobić to, czego byłaś świadkiem
koliber* Napisano 21 Lipca 2009 Autor Napisano 21 Lipca 2009 koliber*wyścigi czy konkurs - tu i tak chodzi o element rywalizacji.. natomast seks w miejscu publicznym moze oznaczać coś nieprzyzwoitego (tu chodzi o czyjeś nieskrępowane zachowanie niż samo uprawianie seksu - czysty spontan) a tymbardziej nieprzejmowanie sie opinią innych.. mozliwe że sama przyłapiesz sie natym to, że sprawiało Ci przyjemność z obserwowania tego.. całkiem możliwe ze sama mialaś ochotę zrobić to, czego byłaś świadkiem hmm.. nie za bardzo cie zrozumiałam winteer ;]
kosmomucha Napisano 8 Sierpnia 2009 Napisano 8 Sierpnia 2009 sni mi się bazar w zimie albo jakieś stoisko, kupuje coś od starszej kobiety, patrze co mam w rękach a tam mój penis, zamarznięty, jak lody, próbuje go przytwierdzić na miejsce, ale się roztapia, budzę w tym momencie z ogromnym strachem (..nie to nie moze być prawda), tej samej nocy śni mi się że ładuje pistolet na gumowe kulki, co to może znaczyć (wiem chory sen)
Rekomendowane odpowiedzi