panna.marta Napisano 30 Sierpnia 2024 Napisano 30 Sierpnia 2024 Jak spodoba mi się kurs tańca towarzyskiego? Kurs będzie w zasadzie dla mnie bezpłatny w ramach benefitu. 10 monet, paź denarów, kapłanka II dołożyłam pustelnika IX i 6 buław może wydać mi się trochę nudny i poważny , ale ogólnie to fajne karty. Cytuj
mezza Napisano 31 Sierpnia 2024 Napisano 31 Sierpnia 2024 Spodoba Ci się, ale będziesz potrzebowała czasu, aby się przekonać. Mam wrażenie, że będziesz czuła się trochę wyobcowana w grupie, ale z czasem się to zmieni. 1 1 Cytuj
Gość Anastazja979 Napisano 31 Sierpnia 2024 Napisano 31 Sierpnia 2024 10 godzin temu, panna.marta napisał: Jak spodoba mi się kurs tańca towarzyskiego? Kurs będzie w zasadzie dla mnie bezpłatny w ramach benefitu. 10 monet, paź denarów, kapłanka II dołożyłam pustelnika IX i 6 buław może wydać mi się trochę nudny i poważny , ale ogólnie to fajne karty. Atmosfera będzie przyjemna/przyjacielska/rodzinna. W paziu widać naukę, może iść Ci trochę ciężko na początku - możesz odczuwać nieśmiałość, ale z czasem powinno być dużo lepiej. Cytuj
panna.marta Napisano 31 Sierpnia 2024 Autor Napisano 31 Sierpnia 2024 Dzięki dziewczyny może tak być, bo nigdy nie łapałam zbyt szybko tych wszystkich kroków 1 Cytuj
panna.marta Napisano 12 Września 2024 Autor Napisano 12 Września 2024 Weryfikacja. Byłam , ale zrezygnowałam nie czułam się tam komfortowo k czym mógł mówić pustelnik. Cytuj
Szept myśli Napisano 16 Września 2024 Napisano 16 Września 2024 6 buław na końcu rozkladu zawsze mówi o rezygnacji ,czyli Pustelnik który lubi być sam i wyjscie w 6 buław z tego wszystkiego. 1 Cytuj
panna.marta Napisano 20 Września 2024 Autor Napisano 20 Września 2024 W dniu 16.09.2024 o 11:10, Szept myśli napisał: 6 buław na końcu rozkladu zawsze mówi o rezygnacji ,czyli Pustelnik który lubi być sam i wyjscie w 6 buław z tego wszystkiego. Zmieniłam na taniec współczesny i dużo lepiej się w tym czuję . Na tym zostanę . Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi