nastek96 Napisano 31 Sierpnia 2024 Napisano 31 Sierpnia 2024 (edytowane) Witajcie, chciałbym się z Wami podzielić snem. Nwm, czy wrzucać to w sen, czy w kontakt ze zmarłymi. Co jakiś czas śni mi się zmarła babcia, która za życia pasjonowała się roślinami. Dziś podczas snu zbierałem zioła na oczyszczenie organizmu. Robiłem to przy jej ogrodzie. Babcia do mnie przyszła i zaczęła wypytywać jakie mam zioła. Ja zacząłem wymieniać po kolei, a ona mi powiedziała, że nie mam odpowiednich ziół. Tłumaczyła mi, że dla oczyszczenia potrzebuje liści morwy białej. Nie pamiętam niestety, czy to była morwa biała, czy liście jeżyny, ale raczej morwa. Jak byście potraktowali ten sen? Szukać ukrytych symboli, czy może babcia przyszła mi dać dobrą radę? Dla wyjaśnienia dodam, że właśnie zacząłem leczenie probiotykami, aby przywrócić równowagę flory bakteryjnej i już widzę działania. Chyba kupię sobie te liście. Edytowane 31 Sierpnia 2024 przez nastek96 2 1 Cytuj
Ekspert Gringe Napisano 31 Sierpnia 2024 Ekspert Napisano 31 Sierpnia 2024 @nastek96 potraktowalabym sen jak dobrą radę. Morwa biała jest na obniżenie cukru - może podświadomość sugeruje Ci też badania w tym kierunku? 1 2 Cytuj
nastek96 Napisano 31 Sierpnia 2024 Autor Napisano 31 Sierpnia 2024 Już ograniczyłem słodycze, ale patrząc na moją miłość do słodkiego to jest to mądra sugestia. Na obniżeniu glukozy we krwi działania liść morwy i jeżyny. 1 Cytuj
Moderator Lunaria Napisano 31 Sierpnia 2024 Moderator Napisano 31 Sierpnia 2024 Liście jeżyny mają działanie oczyszczające, stosuje się je również w celu usunięcia grzybów i bakterii z organizmu, więc potraktowałabym radę babci bardzo dosłownie 2 1 Cytuj
nastek96 Napisano 31 Sierpnia 2024 Autor Napisano 31 Sierpnia 2024 Super, będę pił mieszankę z tego. Dziękuję wszystkim za pomoc 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi