Skocz do zawartości

Chris Brown :]

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Śniło mi się dzisiaj, że weszłam do kuchni mojej babci i zobaczyłam przy niej Chrisa Browna. Nie wyglądał jak on, ale wiedziałam, że to Chris... (; a później nosił mnie na rękach i wszyscy się na nas patrzyli...

Co to oznacza????????

Edytowane przez Gosiaaaa69
Napisano

dodam, że Chris śnił mi się już trzeci raz, za pierwszym razem przyszedł pod moje okno razem z Rihanną ale otworzyła im moja siostra, bo ja się ich wstydziłam, a za drugim razem podrywał moją przyjaciółkę, ona odzwierciedlała to uczucie do niego, a ja siedziałam sama i czułam się podle... czy to ma w ogóle jakieś znaczenie??????

Napisano

czy ktoś mi pomoże???????????????????

Napisano

dzisiaj znowu mi się śnił.

dokładnie to szłam na jego koncert i miał jeszcze wystąpić Flo Rida, ale nagle rozpadał sie deszcz i odwołali występ i nagle zjawiła się Katy Perry i w czwórkę poszliśmy do mnie do domu i Flo Rida rzucił się na gołąbki, które miałam na obiad. dodam, że chris znowu nosił mnie na rękach ;D wiem, że dziwne i możecie sie śmiać, ale naprawdę miałam taki sen... kto mi pomoże????? to dla mnie bardzo ważne!!!!!!!!!!

Napisano

będziesz miała chłopaka murzyna ze stadionu 10 lecia :-) zrobi Ci dziecko a potem Cię zostawi,i wroci do Mauretanii

Napisano

Śnił Ci się bo za dużo o nim myślisz proste;) sądze że Twoją główkę zaprzątają ciekawostki z życia pseudo-gwiazd;]

Napisano
będziesz miała chłopaka murzyna ze stadionu 10 lecia :-) zrobi Ci dziecko a potem Cię zostawi,i wroci do Mauretanii

murzyni są faajni... :D tylko dlaczego ma mnie zostawić????? :P

[...]

no w sumie myślę... ale myślałam, że to chociaz bedzie coś znaczyć... <foch>

Napisano

Tak to już jest z tymi fascynacjami młodzieńczymi. Potem się o tym śni.

Napisano

co sugerujesz???????????:icon_mrgreen: on jest sexii ;p;p no co????? ;d;d;d;d

Napisano

Tylko to, co zasugerowała Claudia141. (o gustach się nie dyskutuje)

Napisano

dokładnie też się zgadzam z Madią i Claudią ;-)

Napisano

A to nie jest czasami ten koleś co sobie lubi babeczkę skatować dla sportu?? Niezły obiekt westchnień ;/

Napisano

Dokładnie ten sam;] no ale o gustach się nie dyskutuje;] ważne że jest "gwiazdą":D

Napisano

tak to ten sam co Rihane czy jak ją tam się pisze pobił ostro że nos jej złamał,ale co tam dla Gosi to jest właśnie prawdziwy facet taki męski :-)zreszta powiem szczerze że nie tylko dla Gosi tacy są męscy

Napisano

a jest coś w tym że kobietki ciągnie do takich:D może niekoniecznie takich co biją, bo to już są skrajne przypadki, ale do takich z nadmiarem testosteronu napewno:D mężczyzna musi być mężczyzną a nie babą:]

Napisano

Gorzej, że ci faceci co mają niedobór testosteronu strasznie to przeżywają i bywają agresywni (więc coś tam jednak tego testosteronu jest).

Napisano

Czy ja wiem, znam takich co nawet krzyknąć nie potrafią;D tacy raczej popadają w depresje:]

Napisano

Też takiego znałam, tylko u niego się to zamieniło w jakąś wewnętrzną agresję, którą tłumił lecz dało się ją wyczuwać. Nocą wolałabym z nim sama nie przebywać ;)

Napisano

tak :-) to są dla was męscy faceci tak? ja też mam nadmiar testosteronu i widzicie jak traktuje kobiety,gratuluje podejscia do życia,zresztą wogóle mnie to nie dziwi dlatego tyle samotnych matek jest ;-)

Napisano

Dla mnie nadmiar testosteronu szkodzi na mózg bardzo poważnie (czasami widać i słychać takich panów), ale niedobór też jest niedobry bo powoduje frustracje albo depresje i też nieszczęście gotowe.

A jak dla mnie Szlogi nie masz nadmiaru testosteronu tylko za dużo czasu spędzasz przed komputerem kreując swoją osobę :):D

Napisano

no ale wy takich kochacie to jest prawdziwy facet heh

Napisano

No, a Ty wiesz oczywiście lepiej. Rzuciła Cię jakaś dziewczyna dla mięśniaka i masz do nich żal?? I do tych facetów i do tych dziewczyn?? Więc lepiej wziąć się w garść i poszukać normalnej dziewczyny...o przepraszam, wg Ciebie takich nie ma bo baby to durne, przebiegłe manipulantki, pomimo, że jedno i drugie się wyklucza. Tylko powiedz...dlaczego Wy tacy mądrzy i dajecie się na takie sztuczki bab nabrać??

Napisano

Z nadmiarem testosteronu nie znaczy że mięśniak;P osobiście karków nie lubię, znaczy się nie podobają mi się;) chodzi o to żeby mężczyzna był spontaniczny i to wszystko a im bardziej tym lepiej;)

Napisano

madia pijesz do mnie? ja mam dziewczyne i nie chce innej

Napisano

temat z deczka zboczył od interpretacji snu...

Napisano

Ano zboczył, więc chyba będzie do zamknięcia. Bo interpretacja została dokonana :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...