panna.marta Napisano 12 Września 2024 Napisano 12 Września 2024 (edytowane) Jakie są szanse , że w przyszłym roku na wiosnę zdam egzamin na prawko. Wcześniej mi się nie udawało. 10 mieczy, as monet, rydwan VII, 3 kielichy Nie wiem co myśleć o tych mieczach, czy traktować to jako porażkę teraz czy w przeszłości. Reszta obok jest bardzo dobra. Edytowane 12 Września 2024 przez panna.marta . Cytuj
Gość Anastazja979 Napisano 12 Września 2024 Napisano 12 Września 2024 17 minut temu, panna.marta napisał: Jakie są szanse , że w przyszłym roku na wiosnę zdam egzamin na prawko. Wcześniej mi się nie udawało. 10 mieczy, as monet, rydwan VII, 3 kielichy Nie wiem co myśleć o tych mieczach, czy traktować to jako porażkę teraz czy w przeszłości. Reszta obok jest bardzo dobra. Wydaje mi się, że jak 10 mieczy otwiera rozkład to dobrze (gorzej jak zamykają), znaczy odbicie się od dna i zakończenie trudnego etapu, potem są dobre karty. Myślę, że zdasz. Cytuj
Szept myśli Napisano 16 Września 2024 Napisano 16 Września 2024 10 mieczy daje takie trudności, ciężkość ale też zakonczenie kłopotów bo dalej masz fajne karty. Napewno zdasz, może nie być lekko ale ruszysz do przodu. A 3 kielichy to świętowanie 1 Cytuj
panna.marta Napisano 20 Września 2024 Autor Napisano 20 Września 2024 W dniu 16.09.2024 o 11:07, Szept myśli napisał: 10 mieczy daje takie trudności, ciężkość ale też zakonczenie kłopotów bo dalej masz fajne karty. Napewno zdasz, może nie być lekko ale ruszysz do przodu. A 3 kielichy to świętowanie Też tak myślę. Dziękuję bardzo! Cytuj
Minerve Napisano 26 Października 2024 Napisano 26 Października 2024 szansa jest zawsze, pytanie czy będzie wykorzystana stawiam na przełożenie, może inny termin 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi