mezza Napisano 15 Września 2024 Napisano 15 Września 2024 Jeszcze jeden mały rozkład z ciekowsci, czy ex wchodzi na moje social media Kochankowie+10 monet+Rycerz monet Myślę,że tak, nie robi tego regularnie, ale robi to pod wpływem naszej dawnej więzi. Cytuj
Gość Anastazja979 Napisano 15 Września 2024 Napisano 15 Września 2024 39 minut temu, mezza napisał: Jeszcze jeden mały rozkład z ciekowsci, czy ex wchodzi na moje social media Kochankowie+10 monet+Rycerz monet Myślę,że tak, nie robi tego regularnie, ale robi to pod wpływem naszej dawnej więzi. Myślę, że tak. Zwłaszcza, że z podsumowania masz XXI Świat - kartę Internetu Cytuj
Sunrise009 Napisano 20 Września 2024 Napisano 20 Września 2024 W dniu 15.09.2024 o 17:19, mezza napisał: Jeszcze jeden mały rozkład z ciekowsci, czy ex wchodzi na moje social media Kochankowie+10 monet+Rycerz monet Myślę,że tak, nie robi tego regularnie, ale robi to pod wpływem naszej dawnej więzi. Ja uważam, że nie, że jest zajęty nową relację (Kochankowie+10 denarów). Rycerz Denarów jest skupiony na swojej teraźniejszości. 1 Cytuj
mezza Napisano 20 Września 2024 Autor Napisano 20 Września 2024 On nie jest obecnie w żadnej relacji, dlatego się ze mną skontaktował. Cytuj
Minerve Napisano 27 Października 2024 Napisano 27 Października 2024 możliwe VI Kochankowie mogą mówić o przyglądaniu się drugiej osobie, tutaj jest jakaś relacja 10 monet to może pokazać właśnie ten portal Rycerz monet to pewnie on - coś tam trzyma i czeka 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi