mezza Napisano 16 Września 2024 Napisano 16 Września 2024 Złożyłam portfolio że zdjęciami na konkurs, ale do tej pory nie otrzymałam potwierdzenia, czy została wstępnie przejrzana. Czy komisja obejrzała moja pracę? 5 kielichow+Swiat+AS Bulaw dołożone paź kielichow Nie wiem, jak interpretować 5 kielichów, czy wywarła tyle emocji? Ogólnie myślę,że przejrzeli i docenili wartość artstyczna. Świat może oznaczać internet, bo wysłałam skany fotografii. Chyba przejdę dalej. Co sądzicie? Cytuj
Gość Anastazja979 Napisano 16 Września 2024 Napisano 16 Września 2024 13 minut temu, mezza napisał: Złożyłam portfolio że zdjęciami na konkurs, ale do tej pory nie otrzymałam potwierdzenia, czy została wstępnie przejrzana. Czy komisja obejrzała moja pracę? 5 kielichow+Swiat+AS Bulaw dołożone paź kielichow Nie wiem, jak interpretować 5 kielichów, czy wywarła tyle emocji? Ogólnie myślę,że przejrzeli i docenili wartość artstyczna. Świat może oznaczać internet, bo wysłałam skany fotografii. Chyba przejdę dalej. Co sądzicie? Myślę, że obejrzeli, ale dosyć pobieżnie albo nie do końca (5 kielichów). Myślę, że wkrótce powinna przyjść wiadomość. Powinna być pozytywna. Cytuj
mezza Napisano 18 Września 2024 Autor Napisano 18 Września 2024 Czy mógłby jeszcze ktoś spojrzeć? Dziękuję z gory Cytuj
Sunrise009 Napisano 20 Września 2024 Napisano 20 Września 2024 W dniu 16.09.2024 o 21:23, mezza napisał: Złożyłam portfolio że zdjęciami na konkurs, ale do tej pory nie otrzymałam potwierdzenia, czy została wstępnie przejrzana. Czy komisja obejrzała moja pracę? 5 kielichow+Swiat+AS Bulaw dołożone paź kielichow Nie wiem, jak interpretować 5 kielichów, czy wywarła tyle emocji? Ogólnie myślę,że przejrzeli i docenili wartość artstyczna. Świat może oznaczać internet, bo wysłałam skany fotografii. Chyba przejdę dalej. Co sądzicie? Komisja obejrzała Twoją pracę i niebawem dostaniesz wiadomość, dość pobieżną. Nie pytałaś o ich odczucia. 1 Cytuj
mezza Napisano 20 Września 2024 Autor Napisano 20 Września 2024 Nie pytałam to fakt, ale ta karta negatywna przy pozytywnych, to zakładam, że tak przejrzeli. Cytuj
mezza Napisano 20 Września 2024 Autor Napisano 20 Września 2024 Dopytałam o ich odczucia Cesarz+ 6 mieczy+ Rycerz mieczy Bardzo tutaj duzo analizy i może sprzecznych emocji. Jakaś osoba narzucać wysokie wymagania, ale ocenić portfolio sprawiedliwie. Cytuj
Sunrise009 Napisano 25 Września 2024 Napisano 25 Września 2024 W dniu 20.09.2024 o 18:57, mezza napisał: Dopytałam o ich odczucia Cesarz+ 6 mieczy+ Rycerz mieczy Bardzo tutaj duzo analizy i może sprzecznych emocji. Jakaś osoba narzucać wysokie wymagania, ale ocenić portfolio sprawiedliwie. Dyskutowali, ale przewodniczący był zdecydowany, miał jakąś wizję i w 6 mieczy stwierdził, że to nie to. 1 Cytuj
mezza Napisano 27 Września 2024 Autor Napisano 27 Września 2024 Dzisiaj dostałam informację, że przechodzę do kolejnego etapu. 6 mieczy mogła wskazać przejście dalej. As bulaw plus paź pucharow informacje o zaproszeniu w dalszym etapie. 1 Cytuj
Sunrise009 Napisano 3 Października 2024 Napisano 3 Października 2024 W dniu 27.09.2024 o 18:01, mezza napisał: Dzisiaj dostałam informację, że przechodzę do kolejnego etapu. 6 mieczy mogła wskazać przejście dalej. As bulaw plus paź pucharow informacje o zaproszeniu w dalszym etapie. SUPER! Najbardziej mnie cieszą takie nietrafione wrożby :D Powodzenia! 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi