panna.marta Napisano 20 Września 2024 Napisano 20 Września 2024 1. Praca 2 monety, król monet, cesarz IV albo premia albo jakieś dodatkowa opcja zarobku 2. Uczucia Głupiec, 10 monet, 4 monety dołożyłam 4 miecze niepotrzebnie dołożyłam, bo te 4 miecze to znaczą, ze nic się nie będzie działo 3. Finanse 8 buław, wisielec XII, 6 pucharów będę ostrożna z wydatkami 4. zdrowie umiarkowanie XIV stabilnie 5. Niespodzianka 2 mieczy, 6 buław, 8 monet nie wiem coś z pieniędzmi może praca? Może w końcu coś się ruszy ze zmianą pracy? Chociaż ta 2 mieczy nie jest zbyt przychylna. Cytuj
Gość Anastazja979 Napisano 20 Września 2024 Napisano 20 Września 2024 Godzinę temu, panna.marta napisał: 1. Praca 2 monety, król monet, cesarz IV albo premia albo jakieś dodatkowa opcja zarobku Jakiś wybór przed Tobą stanie albo konieczność żonglowania obowiązkami. Dobre relacje z szefem. Godzinę temu, panna.marta napisał: 2. Uczucia Głupiec, 10 monet, 4 monety dołożyłam 4 miecze niepotrzebnie dołożyłam, bo te 4 miecze to znaczą, ze nic się nie będzie działo Nie wiem, czy z kimś się spotykasz, ale jeśli nie, to jakaś okazja do luźnego flirtu może być. Godzinę temu, panna.marta napisał: 3. Finanse 8 buław, wisielec XII, 6 pucharów będę ostrożna z wydatkami Może przyjść jakaś kasa "z przeszłości" albo od rodziny Godzinę temu, panna.marta napisał: 4. zdrowie umiarkowanie XIV stabilnie Tak Godzinę temu, panna.marta napisał: 5. Niespodzianka 2 mieczy, 6 buław, 8 monet nie wiem coś z pieniędzmi może praca? Może w końcu coś się ruszy ze zmianą pracy? Chociaż ta 2 mieczy nie jest zbyt przychylna. Ruszy się w jakiejś stagnacyjnej sytuacji. Będzie powód do radości i ulga. Możliwe, że chodzi o pracę, bo tam też wyszły dobre karty. Może być jakaś oferta Cytuj
mezza Napisano 24 Września 2024 Napisano 24 Września 2024 W dniu 20.09.2024 o 22:09, panna.marta napisał: 1. Praca 2 monety, król monet, cesarz IV Może mówić o atmosferze raz na wozie, raz pod wozem w kontakcie z pewnymi osobami Lub zonglowanie obowiązkami. 2. Uczucia Głupiec, 10 monet, 4 monety dołożyłam 4 miecze Nowa droga, myślę, że potrzebujesz stabilizacji, ale z drugiej strony jeszcze trzymasz się tego, co jest Ci znane. 3. Finanse 8 buław, wisielec XII, 6 pucharów Może być pokusa spontanicznego wydatku, które przypomina Ci cis z przeszłości. 4. zdrowie umiarkowanie XIV stabilnie 5. Niespodzianka 2 mieczy, 6 buław, 8 monet Pomimo jakichś wątpliwości Może być jakiś mały sukces na polu zawodowym. 1 1 Cytuj
Ceres Napisano 29 Września 2024 Napisano 29 Września 2024 (edytowane) W dniu 20.09.2024 o 22:09, panna.marta napisał: 1. Praca 2 monety, król monet, cesarz IV Dwa etaty, dwa źródła dochodu, może oprócz etatu wpadnie jakies dodatkowe zlecenie. W dniu 20.09.2024 o 22:09, panna.marta napisał: 2. Uczucia Głupiec, 10 monet, 4 monety dołożyłam 4 miecze Jakas niezobowiązująca, nowa znajomośc, mały flirt ale w sumie nie za wiele wniesie do twojego życia, W dniu 20.09.2024 o 22:09, panna.marta napisał: 3. Finanse 8 buław, wisielec XII, 6 pucharów Splata zaległych zobowiązań W dniu 20.09.2024 o 22:09, panna.marta napisał: 5. Niespodzianka 2 mieczy, 6 buław, 8 monet Przełamanie schematu, wyjście z jakiejś sytuacji. Edytowane 29 Września 2024 przez Ceres 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi