Skocz do zawartości

Zmartwychwstanie I Wisielec

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Pomożecie mi w interpretacji tych kart??

Zadalam to samo pytanie w odstępie czasowym gdzie pytałam czy dla Pana x nasza relacja jest zakończona?

Za pierwszym razem wypadły..

Zmartwychwstanie, Wisielec, 4 puchary 

Za drugim po miesiacu 

Krolowa Denarów Zmartwychwstanie, Wisielec 

Karty sie powtarzają wiec pokazują sedno

Dla mnie on już podjął decyzję w sądzie, osadził sytuację miedzy nami i zakończył to w Wisielcu

Przemknęło mi przez myśl że może chciałby powrotu ale sie zatrzymał ale to już chyba pobożne życzenia 

Co myślicie 

• Lubię to! 1
Napisano

Mysle tak jak ty.  Pewnie rozwaza/rozwazal powrot, ale cos go hamuje.  Ten Wisielec pokazuje jego "zawieszenie".  4 puchary to taka sytuacja, na ktora nie ma sie ochoty. Czlowiek krazy w miejscu i jest tym przemeczony. 

Moze zapytaj czy on stara sie spotykac z innymi kobietami. Jesli tak, to bedziesz miec pewnosc, ze wasza relacje przekreslil.  

• Lubię to! 1
  • Dziękuję 1
Napisano

Nie widzę w tych kartach rozważań dot. powrotu. Raczej odzyskanie spokoju przez pana. 
Wisielec x2 - tu nie ma przepływu energii między Wami (raczej nie macie kontaktu ze sobą).

4 Pucharów na pewno nie podpowiada chęci powrotu.

Odpowiadając na pytanie: tak, relacja dla pana jest zakończona.

Karta Zmartwychwstania może wskazywać na możliwość rozmowy ale jedynie w celu wyjaśnienia nieporozumienia - z inicjatywy pani.

W dniu 23.09.2024 o 11:03, italiana napisał:

Moze zapytaj czy on stara sie spotykac z innymi kobietami. Jesli tak, to bedziesz miec pewnosc, ze wasza relacje przekreslil.  

Pytanie o życie innej osoby bez jej zgody i wiedzy? Włażenie w butach w cudzą energię?

No ładna rada… taka troszkę ryzykowna…

• W punkt 1
Napisano
W dniu 23.09.2024 o 08:57, Szept myśli napisał:

czy dla Pana x nasza relacja jest zakończona?

Takie pytanie zadala autorka. Myslisz, ze autorka zadzwonila/napisala do tego pana i zapytala czy moze zapytac kart odnosnie przyszlosci ich relacji? Zakladam, ze nie. Czyli zadala pytanie o zycie innej osoby, o jej zamiary.  Nie zapytala jak potoczy sie ta relacja, tylko czy ten pan podejmie jakies dzialanie.  To nie jest wmieszanie sie do czyjegos zycia bez zgody i wiedzy danej osoby?

• Ekspert
Napisano

@italiana jeslo sugerujesz pytanie: 

W dniu 23.09.2024 o 10:03, italiana napisał:

To jest to wtrącanie się "na trzeciego" - bo sprawa nie będzie dotyczyć autorki posta a mężczyzny i innych kobiet.

Czy nie lepiej położyć rozkład na relację, co obie strony czują i zamierzają w stosunku do siebie? 

Wisielec to ślepa uliczka i jak słusznie Mesi napisała może pokazywać brak kontaktu i brak przepływu energii. 

• W punkt 1
Napisano

Pomożecie mi w interpretacji tych kart??

Zadalam to samo pytanie w odstępie czasowym gdzie pytałam czy dla Pana x nasza relacja jest zakończona?

Za drugim po miesiacu 

Dla mnie on już podjął decyzję w sądzie, osadził sytuację miedzy nami i zakończył to w Wisielcu

Przemknęło mi przez myśl że może chciałby powrotu ale sie zatrzymał ale to już chyba pobożne życzenia 

Co myślicie 

Relacja jest zakończona

• Dziękuję 1
Napisano
W dniu 24.09.2024 o 15:44, italiana napisał:

Takie pytanie zadala autorka. Myslisz, ze autorka zadzwonila/napisala do tego pana i zapytala czy moze zapytac kart odnosnie przyszlosci ich relacji? Zakladam, ze nie. Czyli zadala pytanie o zycie innej osoby, o jej zamiary.  Nie zapytala jak potoczy sie ta relacja, tylko czy ten pan podejmie jakies dzialanie.  To nie jest wmieszanie sie do czyjegos zycia bez zgody i wiedzy danej w

Wiele osób pyta o drugą osobę i myslisz że mają pozwolenie z drugiej strony ?

Pytając o zamiary mam zadzwonić do faceta z którym nie mam kontaktu I zapytac o zgodę ?

Po to są karty żeby zapytać.

• Lubię to! 1
Napisano

Ja Wisielca widzę jako brak aktywności, gdyż ktoś zaczął patrzeć na sytuację z innej perspektywy. Mogą być emocje i uczucia, ale z racji trzeźwego spojrzenia postanawiamy cis zawiesić. Może być powrót, ale to w bardzo dalekiej perspektywie.

• Dziękuję 1
Napisano
W dniu 26.09.2024 o 10:39, Szept myśli napisał:

Wiele osób pyta o drugą osobę i myslisz że mają pozwolenie z drugiej strony ?

Pytając o zamiary mam zadzwonić do faceta z którym nie mam kontaktu I zapytac o zgodę ?

Po to są karty żeby zapytać.

Przeciez nie napisalam, ze cos nieodpowiedniego zrobilas. Moja reakcja dotyczyla wskazowki,zeby nie mieszac sie w energie osob trzecich. 

• O.K 1
Napisano

Rozumiem punkt widzenia dwóch stron. Myślę, ze pytanie, czy osoba się z kimś spotyka nie jest jeszcze nadużyciem, gdyż Wynik może być tak lub nie. Wiadomo jak się nie spotyka, to nie dotyka to energii 3 osoby, a może I nawet osób. Nadużyciem jest już pytanie, co ich łączy, czy się kochają itd.

Ja także ostatnio spojrzałam, czy ex jest wolny skoro się odezwał. 

• O.K 1
  • Dziękuję 1
Napisano

nie, brak tutaj jakichkolwiek uczuć czy zaangażowania 

Za drugim po miesiacu 

Tak. Relacja tu jest już zakończona.