Szept myśli Napisano 23 Września 2024 Napisano 23 Września 2024 Pomożecie mi w interpretacji tych kart?? Zadalam to samo pytanie w odstępie czasowym gdzie pytałam czy dla Pana x nasza relacja jest zakończona? Za pierwszym razem wypadły.. Zmartwychwstanie, Wisielec, 4 puchary Za drugim po miesiacu Krolowa Denarów Zmartwychwstanie, Wisielec Karty sie powtarzają wiec pokazują sedno Dla mnie on już podjął decyzję w sądzie, osadził sytuację miedzy nami i zakończył to w Wisielcu Przemknęło mi przez myśl że może chciałby powrotu ale sie zatrzymał ale to już chyba pobożne życzenia Co myślicie 1 Cytuj
italiana Napisano 23 Września 2024 Napisano 23 Września 2024 Mysle tak jak ty. Pewnie rozwaza/rozwazal powrot, ale cos go hamuje. Ten Wisielec pokazuje jego "zawieszenie". 4 puchary to taka sytuacja, na ktora nie ma sie ochoty. Czlowiek krazy w miejscu i jest tym przemeczony. Moze zapytaj czy on stara sie spotykac z innymi kobietami. Jesli tak, to bedziesz miec pewnosc, ze wasza relacje przekreslil. 1 1 Cytuj
Mesi Napisano 24 Września 2024 Napisano 24 Września 2024 Nie widzę w tych kartach rozważań dot. powrotu. Raczej odzyskanie spokoju przez pana. Wisielec x2 - tu nie ma przepływu energii między Wami (raczej nie macie kontaktu ze sobą). 4 Pucharów na pewno nie podpowiada chęci powrotu. Odpowiadając na pytanie: tak, relacja dla pana jest zakończona. Karta Zmartwychwstania może wskazywać na możliwość rozmowy ale jedynie w celu wyjaśnienia nieporozumienia - z inicjatywy pani. W dniu 23.09.2024 o 11:03, italiana napisał: Moze zapytaj czy on stara sie spotykac z innymi kobietami. Jesli tak, to bedziesz miec pewnosc, ze wasza relacje przekreslil. Pytanie o życie innej osoby bez jej zgody i wiedzy? Włażenie w butach w cudzą energię? No ładna rada… taka troszkę ryzykowna… 1 Cytuj
italiana Napisano 24 Września 2024 Napisano 24 Września 2024 W dniu 23.09.2024 o 08:57, Szept myśli napisał: czy dla Pana x nasza relacja jest zakończona? Takie pytanie zadala autorka. Myslisz, ze autorka zadzwonila/napisala do tego pana i zapytala czy moze zapytac kart odnosnie przyszlosci ich relacji? Zakladam, ze nie. Czyli zadala pytanie o zycie innej osoby, o jej zamiary. Nie zapytala jak potoczy sie ta relacja, tylko czy ten pan podejmie jakies dzialanie. To nie jest wmieszanie sie do czyjegos zycia bez zgody i wiedzy danej osoby? Cytuj
Ekspert Gringe Napisano 24 Września 2024 Ekspert Napisano 24 Września 2024 @italiana jeslo sugerujesz pytanie: W dniu 23.09.2024 o 10:03, italiana napisał: Moze zapytaj czy on stara sie spotykac z innymi kobietami. Jesli tak, to bedziesz miec pewnosc, ze wasza relacje przekreslil. To jest to wtrącanie się "na trzeciego" - bo sprawa nie będzie dotyczyć autorki posta a mężczyzny i innych kobiet. Czy nie lepiej położyć rozkład na relację, co obie strony czują i zamierzają w stosunku do siebie? Wisielec to ślepa uliczka i jak słusznie Mesi napisała może pokazywać brak kontaktu i brak przepływu energii. 1 Cytuj
Sunrise009 Napisano 25 Września 2024 Napisano 25 Września 2024 W dniu 23.09.2024 o 08:57, Szept myśli napisał: Pomożecie mi w interpretacji tych kart?? Zadalam to samo pytanie w odstępie czasowym gdzie pytałam czy dla Pana x nasza relacja jest zakończona? Za pierwszym razem wypadły.. Zmartwychwstanie, Wisielec, 4 puchary Za drugim po miesiacu Krolowa Denarów Zmartwychwstanie, Wisielec Karty sie powtarzają wiec pokazują sedno Dla mnie on już podjął decyzję w sądzie, osadził sytuację miedzy nami i zakończył to w Wisielcu Przemknęło mi przez myśl że może chciałby powrotu ale sie zatrzymał ale to już chyba pobożne życzenia Co myślicie Relacja jest zakończona 1 Cytuj
Szept myśli Napisano 26 Września 2024 Autor Napisano 26 Września 2024 W dniu 24.09.2024 o 15:44, italiana napisał: Takie pytanie zadala autorka. Myslisz, ze autorka zadzwonila/napisala do tego pana i zapytala czy moze zapytac kart odnosnie przyszlosci ich relacji? Zakladam, ze nie. Czyli zadala pytanie o zycie innej osoby, o jej zamiary. Nie zapytala jak potoczy sie ta relacja, tylko czy ten pan podejmie jakies dzialanie. To nie jest wmieszanie sie do czyjegos zycia bez zgody i wiedzy danej w Wiele osób pyta o drugą osobę i myslisz że mają pozwolenie z drugiej strony ? Pytając o zamiary mam zadzwonić do faceta z którym nie mam kontaktu I zapytac o zgodę ? Po to są karty żeby zapytać. 1 Cytuj
mezza Napisano 27 Września 2024 Napisano 27 Września 2024 Ja Wisielca widzę jako brak aktywności, gdyż ktoś zaczął patrzeć na sytuację z innej perspektywy. Mogą być emocje i uczucia, ale z racji trzeźwego spojrzenia postanawiamy cis zawiesić. Może być powrót, ale to w bardzo dalekiej perspektywie. 1 Cytuj
italiana Napisano 28 Września 2024 Napisano 28 Września 2024 W dniu 26.09.2024 o 10:39, Szept myśli napisał: Wiele osób pyta o drugą osobę i myslisz że mają pozwolenie z drugiej strony ? Pytając o zamiary mam zadzwonić do faceta z którym nie mam kontaktu I zapytac o zgodę ? Po to są karty żeby zapytać. Przeciez nie napisalam, ze cos nieodpowiedniego zrobilas. Moja reakcja dotyczyla wskazowki,zeby nie mieszac sie w energie osob trzecich. 1 Cytuj
mezza Napisano 28 Września 2024 Napisano 28 Września 2024 Rozumiem punkt widzenia dwóch stron. Myślę, ze pytanie, czy osoba się z kimś spotyka nie jest jeszcze nadużyciem, gdyż Wynik może być tak lub nie. Wiadomo jak się nie spotyka, to nie dotyka to energii 3 osoby, a może I nawet osób. Nadużyciem jest już pytanie, co ich łączy, czy się kochają itd. Ja także ostatnio spojrzałam, czy ex jest wolny skoro się odezwał. 1 1 Cytuj
panna.marta Napisano 28 Września 2024 Napisano 28 Września 2024 W dniu 23.09.2024 o 08:57, Szept myśli napisał: Za pierwszym razem wypadły.. Zmartwychwstanie, Wisielec, 4 puchary nie, brak tutaj jakichkolwiek uczuć czy zaangażowania W dniu 23.09.2024 o 08:57, Szept myśli napisał: Za drugim po miesiacu Krolowa Denarów Zmartwychwstanie, Wisielec Karty sie powtarzają wiec pokazują sedno Tak. Relacja tu jest już zakończona. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi