Skocz do zawartości

Czy On zatęskni i będzie szukał kontaktu po zakończeniu relacji?

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Hej, proszę o pomoc w interpretacji rozkładu.

Przedwczoraj zakończyliśmy pewną relację (długodystansowa, bo mieszkamy w dwóch różnych miastach) w której partner nie wiedział sam do końca czego chce. Odnoszę jednak wrażenie, że oboje nie chcieliśmy takiego zakończenia i nie jestem mu obojętna.  

Zapytałam kart:

oto co wyszło: 

cesarzowa + 8 mieczy + 6 mieczy + 7 buław + 3 kielichy 

Nie jestem mu obojętna, myśli o mnie (cesarzowa) ale nie do końca wie co z tym zrobić, nie jest przekonany czy ta decyzja była słuszna, ale jest zblokowany przez własną niemoc? Uprzedzenia? Strach? (8 mieczy) Co do związku (nigdy nie był w poważnym związku), tym bardziej związku na odległość (6 mieczy). Jest rozdarty i będzie się miotać, w końcu podejmie próbę przezwyciężenia trudności, które ograniczają jego samego (7 buław) i podejmie próbę kontaktu, kiedy zda sobie sprawę ze swoich uczuć, możliwe że zainicjuje spotkanie, bo zabraknie mu wspólnie spędzanego czasu. 

Czy to właściwą drogą interpretacji? Pozdrawiam!

• Lubię to! 1
  • 1 miesiąc temu...
Napisano

Myśli o tobie na pewno i jakieś emocje nim szargają. Czy będzie kontakt myślę, że tak.

Napisano

Jestes dla niego ważna, ale on jest ograniczony przez własne leki, brak wiary relacje na odległość. Na pewno będzie walczył sam ze sobą możliwe szukał kontaktu, ale na podłożu koleżeńskim.

• Medal 1
  • 2 miesiące temu...
Napisano
W dniu 23.09.2024 o 19:12, AnKas napisał:

oto co wyszło: 

cesarzowa + 8 mieczy + 6 mieczy + 7 buław + 3 kielichy 

Karty tęsknoty to kielichy a u ciebie sa na samym końcu i to te rozrywkowe kielichy. Mi się wydaje, że taka historia ci sie ułozyła po kolei. Ty  (Cesarzowa) znajomość na odległośc, uwolniłaś się z niej ( 8 Mieczy i 6 Mieczy) te karty to taki czas kliedy puszczasz stare, bo chcesz czegoś nowego. Dalej masz 7 Buław, to jest kontakt ale jak dla mnie niezbyt przyjemny, jakies wymówki, pretensje a na końcu kielichy więc facet zajmnie sie innymi znajomościami.

• W punkt 1