mezza Napisano 23 Września 2024 Napisano 23 Września 2024 Aura: 9 kilechow+Rycerz kielichów+2 kielichów Przyjemności, może jakieś flirty, dobra komunikacja lub jakaś relacja dającą satysfakcję emocjonalna. Praca: 10 kielichów+5 kielichów+6 denarow Zaczynam nowa prace,ale raczej nie będzie to dobra zmiana po tym rozkładzie. Będę miała poczucie braku wsparcia lub wykluczenia. Finanse: 3 mieczy+7 mieczy+ AS Denarow Kiepska sytuacja, strata finansowa, kradzież, ale może odzyskam stratę. Milosc: 4 mieczy+Cesarzowa׌mierć+10 mieczy Trudna energia, nie będę aktywna na tym polu. Możliwe, że w tym miesiącu zakończę proces leczenia ran po tych wszystkich zawirowaniach milosmych. Zamknę energię związana z eks. Ewentualnie kolejna znajomość, która okaże się rozczarowaniem. Relacje z otoczeniem: 10 mieczy+7 denarow+7 kielichów Nowe kontakty z racji nowej pracy. Rozna energia i wyobrażenia na temat nowych osób. Pozytywna niespodzianka: Kochankowie+8 mieczy+Kolo+Slonce Przełamie jakieś leki, blokady. Los może mnie trochę wspomoc. Rada: umiarkowanie+6 mieczy+5 kielichów Zrównoważyć emocje, spojrzeć,że szklanka jest do połowy pełna. Cytuj
Gość Anastazja979 Napisano 23 Września 2024 Napisano 23 Września 2024 1 godzinę temu, mezza napisał: Aura: 9 kilechow+Rycerz kielichów+2 kielichów Przyjemności, może jakieś flirty, dobra komunikacja lub jakaś relacja dającą satysfakcję emocjonalna. Super na zabawę, romanse i randki. Możliwe, że poznasz kogoś 1 godzinę temu, mezza napisał: Praca: 10 kielichów+5 kielichów+6 denarow Zaczynam nowa prace,ale raczej nie będzie to dobra zmiana po tym rozkładzie. Będę miała poczucie braku wsparcia lub wykluczenia. Możesz odczuwać jakiś żal niespełnionych oczekiwań, ale chyba ktoś jednak Ci pomoże i otrzymasz wsparcie. 1 godzinę temu, mezza napisał: Finanse: 3 mieczy+7 mieczy+ AS Denarow Kiepska sytuacja, strata finansowa, kradzież, ale może odzyskam stratę. Przejściowe problemy. Może ktoś pożyczy kasę. 1 godzinę temu, mezza napisał: Milosc: 4 mieczy+Cesarzowa׌mierć+10 mieczy Trudna energia, nie będę aktywna na tym polu. Możliwe, że w tym miesiącu zakończę proces leczenia ran po tych wszystkich zawirowaniach milosmych. Zamknę energię związana z eks. Ewentualnie kolejna znajomość, która okaże się rozczarowaniem. Przepracowywanie trudnych energii, praca nad poczuciem wartości i kobiecością. Jakieś nowe przemyślenia w tej kwestii. 1 godzinę temu, mezza napisał: Relacje z otoczeniem: 10 mieczy+7 denarow+7 kielichów Nowe kontakty z racji nowej pracy. Rozna energia i wyobrażenia na temat nowych osób. Powoli wychodzisz z energii 10 mieczy. Powolne otwieranie się i korzystanie z możliwości na nowe znajomości 1 godzinę temu, mezza napisał: Pozytywna niespodzianka: Kochankowie+8 mieczy+Kolo+Slonce Przełamie jakieś leki, blokady. Los może mnie trochę wspomoc. Przełamanie blokad, zauważenie błędnych schematów. Uśmiech losu 1 godzinę temu, mezza napisał: Rada: umiarkowanie+6 mieczy+5 kielichów Zrównoważyć emocje, spojrzeć,że szklanka jest do połowy pełna. Zadbać o nerwy, oczyścić głowę, nie dusić emocji 1 godzinę temu, mezza napisał: Cytuj
Ceres Napisano 5 Października 2024 Napisano 5 Października 2024 W dniu 23.09.2024 o 21:21, mezza napisał: Aura: 9 kilechow+Rycerz kielichów+2 kielichów Poznanie kogoś nowego, miłe spędzanie z nim czasu, kontakty towarzyskie W dniu 23.09.2024 o 21:21, mezza napisał: Praca: 10 kielichów+5 kielichów+6 denarow Rozczarowanie, poczatkowe wrażenie, że nie tak to miało wyglądać, al pod koniec miesiąca powinno sie twoje odczucie zmienić. W dniu 23.09.2024 o 21:21, mezza napisał: Finanse: 3 mieczy+7 mieczy+ AS Denarow Z finansami nie najlepiej może wiąże się to ze zmiana pracy, możesz nie dostrzegać też w nowej przez jakiś czas perspektyw finansowych i czuć zniechęcenie ale pod koniec miesiąca zmieni sie to W dniu 23.09.2024 o 21:21, mezza napisał: Milosc: 4 mieczy+Cesarzowa׌mierć+10 mieczy Zerwanie z kimś, odseparowanie się kompletne, ktoś przestanie cię kompletnie obchodzić, uwolnisz sie od emocji związanych z tą osobą W dniu 23.09.2024 o 21:21, mezza napisał: Relacje z otoczeniem: 10 mieczy+7 denarow+7 kielichów Przestaniesz oczekiwac na coś W dniu 23.09.2024 o 21:21, mezza napisał: Pozytywna niespodzianka: Kochankowie+8 mieczy+Kolo+Slonce Odseparujesz się od starej miłlości, poznasz kogoś przypadkiem dzieki komu polepszy sie twoje samopoczucie W dniu 23.09.2024 o 21:21, mezza napisał: Rada: umiarkowanie+6 mieczy+5 kielichów Odetnij sie od złych mysli z przeszłości 1 Cytuj
mezza Napisano 28 Października 2024 Autor Napisano 28 Października 2024 W dniu 23.09.2024 o 21:21, mezza napisał: Aura: 9 kilechow+Rycerz kielichów+2 kielichów Nie wiem, co karty chciały przekazać, ale w ogóle nie czułam tej energii. Był to ciężki miesiac. Praca: 10 kielichów+5 kielichów+6 denarow Wpadłam spod deszczu pod rynnę. Źle się czuje w nowym miejscu pracy, pomimo jakiegoś tam wsparcia od podwaladnych. Finanse: 3 mieczy+7 mieczy+ AS Denarow Oszustka na Vinted, ale pieniądze odzyskałam. Milosc: 4 mieczy+Cesarzowa׌mierć+10 mieczy Proces leczenia, który dobil mnie totalnie i rozlozyl na łopatki. Patrzę na tą strefę życia w czarnych barwach. Relacje z otoczeniem: 10 mieczy+7 denarow+7 kielichów Kompletny brak chęci na wyjścia i spotkania towarzyskie. Pozytywna niespodzianka: Kochankowie+8 mieczy+Kolo+Slonce Nie wiem, może kończę jakiś cykl? Rada: umiarkowanie+6 mieczy+5 kielichów Zrównoważyć emocje, spojrzeć,że szklanka jest do połowy pełna. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi