mario_fun Napisano 22 Lipca 2009 Napisano 22 Lipca 2009 Mój sen: Jesten na dużym placu budowy, robotnicy sprawdzaja izolację przeciwwilgociową budynku przy fundamentach - leją wodę na ściany wychodzące z ziemi, próba wypada celująco - woda nie przecieka do środka budynku. Jest to nowy blok w trakcje budowy, jeszcze bez okien, dzrzwi i nieotynkowany. Następnie widzę, że robotnicy przy tym budynku kopią przy fundamencie duży wykop, muszą ciąc i kruszyc beton. Rozmawiam z nimi na ten temat i jeden z nich mówi: "Nie ma innego wyjścia, musimy to zrobic, chociaż, to ciężka praca". Praca przy wykopie idzie im szybko i sprawnie. Obok tego pobudowanego bloku widzę jeszcze jeden budynek który ma tylko fundamenty wystające z ziemi. We śnie tym nic nie robiłem tylko oglądałem i rozmawiałem z robotnikami. Proszę o pomoc w interpretacji tego snu. Sen ten był bardzo wyrazny i bardzo dobrze go zapamiętełem.
szlogi Napisano 22 Lipca 2009 Napisano 22 Lipca 2009 to oznacza że zostaniesz kierownikiem budowy,a w między czasie będziesz kopał w ziemi poszukując robaka czyli suma sumarum stary jedziesz na ryby :-)
Gość winteer Napisano 22 Lipca 2009 Napisano 22 Lipca 2009 mario fun Budowa domu to wszystko to co nad czym ciężko pracujesz, Twoje plany i zamierzenia.. przyczym bardziej tu chodzi o własnu rozwój niz sprawy materialne i nie chciałbyś aby cokolwiek zniszczyło Twoja pracę. Wykop w ziemi sugeruje podświadomość albo i też determinację w działaniu, w której niezbedna jest szczególowa analiza tego co juz osiagnięte (kruszenie betonu) - oznacza również na bardziej "miękką" osobowość. Robotnicy to ni mniej ni więcej jak Twoje możliwości, którymi się kierujesz
mario_fun Napisano 24 Lipca 2009 Autor Napisano 24 Lipca 2009 Winteer, dziękuję za interpretację snu !. To nie był dom, tylko blok mieszkalny o podstawie prostokąta -ten wybudowany i ten budowany -same fundamenty. We śnie nie widziałem robotników w trakcie budowy, tylko jak sprawdzali izolację i robili wykop. Robotnicy bardzo szybko kopali ten wykop, beton cieli specjalnym sprzętem i nie stanowił on dla nich problemu. Dokładnie sprawdzali izolacje przeciwwilgociową, cały budynek z zewnątrz był zalany wodą trochę poniżej lini okien w piwnicy i wszystko było O.K.
Rekomendowane odpowiedzi