hekate20 Napisano 23 Lipca 2009 Napisano 23 Lipca 2009 Szukam kogos kto przetłumaczy mi ksiazke Ars notoria z angielskiego na polski sama nie jestem w stanie przetłumaczyc takiej ilosci Cytuj
Gość Iwanov Napisano 5 Stycznia 2010 Napisano 5 Stycznia 2010 Wiedze nie jest dla każdego,jak chcesz używać magii to podszkol języki. Cytuj
La Papesse Napisano 16 Stycznia 2010 Napisano 16 Stycznia 2010 Ars Notoria jest piątą częścią Lemegetonu, i została wydana w języku polskim. Ja mam cały Legemeton w pdf po polsku, jak chcesz pisz maila Cytuj
noblesavage Napisano 21 Sierpnia 2016 Napisano 21 Sierpnia 2016 "cały Legemeton w pdf po polsku" poproszę chętnie poczytam z góry dziękuję Cytuj
noblesavage Napisano 21 Sierpnia 2016 Napisano 21 Sierpnia 2016 "cały Legemeton w pdf po polsku" poproszę chętnie poczytam z góry dziękuję Cytuj
Gość User2 Napisano 21 Sierpnia 2016 Napisano 21 Sierpnia 2016 Litości! Wpisz w google: legementon pdf i będziesz mieć linka i to jeszcze po polsku. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi